$POST_['value'] werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Berry Kloes

Berry Kloes

12/03/2009 11:51:00
Quote Anchor link
Kan iemand mij helpen?

Ik heb 2 scripts. script 1 verwijst naar script 2.

script 1:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
<html><head></head><body>

<
FORM ACTION="invoeren1.php" METHOD=POST>
<
table>
<
tr><td>Auction #</td><td> <INPUT size="20" NAME="auction"></td>
<tr><td>Service Tag</td><td> <INPUT size="20" NAME="service_tag"></td>
<
tr><td>Type</td><td> <INPUT size="20" NAME="type"></td>
<
tr><td>CD/DVD</td><td> <INPUT size="20" NAME="cd"></td>
<
tr><td>Ram</td><td> <INPUT size="20" NAME="ram"></td>
<
tr><td>HDD size</td><td> <INPUT size="20" NAME="hdd"></td>
<
tr><td>CPU</td><td> <INPUT size="20" NAME="cpu"></td>
<
tr><td>Start Price</td><td> <INPUT size="20" NAME="start"></td>
<
tr><td>Buyer</td><td> <INPUT size="20" NAME="buyer"></td>
<
tr><td>Bought For</td><td> <INPUT size="20" NAME="bought"></td>
<
/table>
<
BUTTON TYPE=SUBMIT>INVOEREN</button>
<
/form>

<
body>
<
/html>
?>


script 2:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$auction
= $POST_['auction'];
$test = "hello world";

echo $test;
echo $auction;
?>


Nu heb ik echo $test; gebruikt om te testen of het allemaal wel werkt mijn script... maar dat komt er gewoon goed uit. alleen hij haalt die informatie niet op uit me vorrige script. het is heel basic HTML maar als je er 1 a 2 jaar nix meer mee hebt gedaan is het super irritant!

Gaarne help! :)
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 20:49:22
 
Berry Kloes

Berry Kloes

12/03/2009 11:54:00
Quote Anchor link
ECHT STOM VAN ME!!!

sorry ik heb het al gevonden...

ipv:

$POST_['value'];

moest het:

$_POST['value']; zijn..
kleine typo... Heb je wel eens! sorry topic mag gesloten worden mocht dat nodig zijn!

ps. Santhe sorry voor bumpe xD
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2009 11:55:00
Quote Anchor link
$POST_['auction']
Er is helemaal geen inputveld met die naam.
 
Frank -

Frank -

12/03/2009 11:58:00
Quote Anchor link
Moraal van het verhaal: Begin je scripts altijd met de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

// rest van de code
?>


Doe je dat niet, veel plezier met debuggen...
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

12/03/2009 12:01:00
Quote Anchor link
Of gewoon kijken wat je typt?
 
Frank -

Frank -

12/03/2009 12:23:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 12.03.2009 12:01:
Of gewoon kijken wat je typt?
En dan? Zolang jij er van overtuigd bent dat je geen fouten hebt gemaakt, zul je de fouten ook niet zien. Je eigen fouten opsporen is toch al een hele klus, die zie je keer op keer weer over het hoofd. Dus even de fouten op het scherm zetten, scheelt je een hele hoop tijd en frustratie.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

12/03/2009 14:14:00
Quote Anchor link
Ja maar een typefout $variable of $varaible zie je misschien niet zo snel. Maar een $POST_ ?

En dan ook nog dat in de titel zetten... Agja zal wel aan mij liggen.
 
/home/joost

/home/joost

12/03/2009 14:17:00
Quote Anchor link
@Dennis, Het ligt inderdaad aan jouw, stel jouw ouders zeggen altijd tegen jouw dat groen geel is en dat geel groen is (van jongs af aan) dan zou jij nu denken dat groen geel is! En al helemaal als wij dan zouden zeggen ga eens goed kijken dan vraag jij je eigen ook af van, wat l*llen hun, jij weet dan namelijk niet beter!

@ Berry: Het is niet $POST_['naam'] maar $_POST['naam'] ;)

Edit:

Probeer het eens met de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<html>
<head>
</head>
<body>
<form action="invoeren1.php" method="post">
<table>
    <tr>
        <td>Auction #</td><td> <input size="20" name="auction"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Service Tag</td><td> <input size="20" name="service_tag"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Type</td><td> <input size="20" name="type"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>CD/DVD</td><td> <input size="20" name="cd"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Ram</td><td> <input size="20" name="ram"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>HDD size</td><td> <input size="20" name="hdd"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>CPU</td><td> <input size="20" name="cpu"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Start Price</td><td> <input size="20" name="start"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Buyer</td><td> <input size="20" name="buyer"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Bought For</td><td> <input size="20" name="bought"></td>
    </tr>
</table>
<input type="button" type="submit" name="submit" value="invoeren" />
</form>
<body>
</html>


<?php
$auction
= $_POST['auction'];
$test = "hello world";

echo $test;
echo $auction;
?>



En ik weet niet welke tekst-editor je gebruikt, maar ga eens kijken naar notepad++ of dreamweaver o.i.d.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Berry Kloes

Berry Kloes

12/03/2009 15:29:00
Quote Anchor link
NOTEPAD normaal :) hahaha

Groeten!

Joost schreef op 12.03.2009 14:17:
@Dennis, Het ligt inderdaad aan jouw, stel jouw ouders zeggen altijd tegen jouw dat groen geel is en dat geel groen is (van jongs af aan) dan zou jij nu denken dat groen geel is! En al helemaal als wij dan zouden zeggen ga eens goed kijken dan vraag jij je eigen ook af van, wat l*llen hun, jij weet dan namelijk niet beter!

@ Berry: Het is niet $POST_['naam'] maar $_POST['naam'] ;)

Edit:

Probeer het eens met de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<html>
<head>
</head>
<body>
<form action="invoeren1.php" method="post">
<table>
    <tr>
        <td>Auction #</td><td> <input size="20" name="auction"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Service Tag</td><td> <input size="20" name="service_tag"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Type</td><td> <input size="20" name="type"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>CD/DVD</td><td> <input size="20" name="cd"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Ram</td><td> <input size="20" name="ram"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>HDD size</td><td> <input size="20" name="hdd"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>CPU</td><td> <input size="20" name="cpu"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Start Price</td><td> <input size="20" name="start"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Buyer</td><td> <input size="20" name="buyer"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Bought For</td><td> <input size="20" name="bought"></td>
    </tr>
</table>
<input type="button" type="submit" name="submit" value="invoeren" />
</form>
<body>
</html>


<?php
$auction
= $_POST['auction'];
$test = "hello world";

echo $test;
echo $auction;
?>



En ik weet niet welke tekst-editor je gebruikt, maar ga eens kijken naar notepad++ of dreamweaver o.i.d.



Nogmaals vriend. Als je leest wat ik vraag ist toch duidelijk dat ik het OF niet zie? of gewoon even niet meer weet hoe het moest?

dan zie ik het toch niet!?

Thanks degeen die wel serieus reageerde!

Dennis Mertens schreef op 12.03.2009 14:14:
Ja maar een typefout $variable of $varaible zie je misschien niet zo snel. Maar een $POST_ ?

En dan ook nog dat in de titel zetten... Agja zal wel aan mij liggen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Berry Kloes
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2009 15:39:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.03.2009 11:55:
$POST_['auction']
Er is helemaal geen inputveld met die naam.

Over het zien of niet zien van zo'n typfoutje: Zoals jullie kunnen concluderen uit mijn vorige post had ik het ook niet gezien, anders had ik het wel gemeld.
 
/home/joost

/home/joost

12/03/2009 16:14:00
Quote Anchor link
berry schreef op 12.03.2009 15:29:
NOTEPAD normaal :) hahaha

Groeten!


Ga dan even goed leren inspringen en afsluiten (je tr'en).
Dit (inspringen) maakt je code veel overzichtelijker voor jouw en voor ons.
 
Berry Kloes

Berry Kloes

12/03/2009 16:27:00
Quote Anchor link
Joost schreef op 12.03.2009 16:14:
berry schreef op 12.03.2009 15:29:
NOTEPAD normaal :) hahaha

Groeten!


Ga dan even goed leren inspringen en afsluiten (je tr'en).
Dit (inspringen) maakt je code veel overzichtelijker voor jouw en voor ons.


Zoals ik hem in Notepad open is hij perfect ;)

Jammer dat de code versie hier mijn spaties niet herkend ED. Dit komt waarschijnlijk omdat PHP ze ook niet als spaties ziet in je schrijven etc... ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.