$_SESSION variabele maken van een sessie waarde?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harry

Harry

27/08/2008 13:55:00
Quote Anchor link
Het lukt mij niet om van een $_SESSION waarde weer een nieuwe $_SESSION variabele te maken...
De intensie is op deze manier per sessie een verschillende $variabele te hebben voor hetzelfde doel...

Ik probeer dit:
$_SESSION['".$_SESSION['session_id']."'] = "OK";

Vergeet ik nu iets of kan het helemaal niet?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:32:22
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2008 13:57:00
Quote Anchor link
$_SESSION[] werkt niet goed met getallen.

Edit: En het zou dus zo moeten:
$_SESSION[$_SESSION['session_id']] = "OK";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Harry

Harry

27/08/2008 14:22:00
Quote Anchor link
Nou, dat is ook wat, heb ik alle mogelijke combinaties van ". ." en ' ' geprobeerd behalve het helemaal weglaten.
Logisch nagedacht klopt dit natuurlijk!
Bedankt.

Trouwens, waarom werkt $_SESSION[] niet goed met getallen? Is dat algemeen of ervaring?
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2008 14:23:00
Quote Anchor link
Ervaring.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

27/08/2008 16:04:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 27.08.2008 13:57:
$_SESSION[] werkt niet goed met getallen.


Hoe bedoel je?

Bedoel je dat bv. $_SESSION['getalletje'] de waarde 45 niet goed bij houdt?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SESSION['getalletje'] = 45; ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.