Dollarteken ($) als Request Method door JavaScript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maurits de Jong

Maurits de Jong

25/08/2011 16:47:04
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik gebruik de Upload Progress Bar van blueimp (downloadlink: http://github.com/blueimp/jQuery-File-Upload/), en die werkt prima. (Hier kun je het testen: http://www.mcemperor.nl/test/appstest/blueimpjqueryfileupload/example/)

Maar als ik hem implementeer in een al geschreven stuk code (als module bijvoorbeeld), komt er, zodra ik op het cancel-knopje druk van een upload, een wel heel vreemde HTTP request-line langs:

$ /$ HTTP/1.1

Hij gebruikt een dollarteken als HTTP Request Method! Ik vermoed dat het te maken heeft met jQuery of zoiets, omdat vooral dáár dollartekens worden gebruikt.

Is mijn vermoeden juist dat het met jQuery te maken heeft? Zo ja, hoe komt jQuery erbij om de request method te veranderen in een dollarteken? Is er überhaupt een functie in jQuery om de request method aan te passen?

Bij voorbaat dank.
Gewijzigd op 25/08/2011 16:49:36 door Maurits de Jong
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:08:05
 
Fabian M

Fabian M

25/08/2011 17:30:57
Quote Anchor link
Voor een HTTP request heb je geen dollar-teken nodig.
Maar ik denk niet dat het aan jQuery ligt.
 
Jelmer -

Jelmer -

25/08/2011 17:42:27
Quote Anchor link
Als ik naar m'n Web Inspector's Network tabblad kijk (die in Chrome) dan zie ik alleen maar normale POST en DELETE requests, allen met een kloppend pad. Ik denk dat het aan je server-kant fout gaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.