$this en array probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen Brouns

Jeroen Brouns

28/10/2012 19:26:14
Quote Anchor link
Hoi iedereen,

Ik ben bezig een scriptie te schrijven en heb een class met de volgende functie:

Quote:

class class_get_category{

public $category = array();


function get_categories_fromdatabase() {

$sql = "SELECT * FROM categories";
$query = mysql_query($sql) or die (mysql_error());


while($product = mysql_fetch_array($query))
{


$category_fromdatabase = $product['category'];

$this->category=$category_fromdatabase;

}
}


public function get_category() {
return $this->category;

}


Nu wil ik dus een array met gegevens uit de database halen. Helaas haalt hij alleen de laatste entry uit de database. Er lijkt dus iets mis te zijn met array's ofzo.

Iemand input?

Alvast bedankt!

Groetjes,

jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:38:07
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2012 19:32:00
Quote Anchor link
Geen kennis van classes. Maar in de while wordt alles wat er in staat steeds overschreven, dus blijft de laatste over.
 
Jaron T

Jaron T

28/10/2012 19:32:08
Quote Anchor link
$this->category[] = $category_fromdatabase;

aub
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.