dom vraagje..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martiveen -

Martiveen -

16/03/2007 10:21:00
Quote Anchor link
Hallo ik ben met een site bezig en nu had iemand mij een bewegend flash dingetje gestuurd denk ik ok gwn in <img> het src naar swf veranderen en klaar maar dat werkte niet ik heb <a href="home.html" target="_blank"><img swf="lcd.swf" alt="" width="289" height="108"></a> Als iemand mij hiermee zou kunnen helpen zou ik daar heel erg dankbaar voor zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:08:47
 
Jelmer -

Jelmer -

16/03/2007 10:23:00
 
Martiveen -

Martiveen -

16/03/2007 13:31:00
Quote Anchor link
Maar hoe kan ik er een link van maken??
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

16/03/2007 13:34:00
Quote Anchor link
Lees die site eens:

<object width="550" height="400">
<param name="movie" value="Hier je .swf bestand!">
<embed src="Hier je .swf bestand!" width="550" height="400">
</embed>
</object>
 
Martiveen -

Martiveen -

16/03/2007 14:56:00
Quote Anchor link
Ik heb het gelezen maar is het niet mogenlijk om inplaats van in het flash bestandje het url te zetten maar dat je heb tussen <a href> zet
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

16/03/2007 15:05:00
Quote Anchor link
je wilt dus hoogst waarschijnlijk een intro met skip functie :P nou je doet gewoon hetzelfde als ik zei alleen dan met de anchor tag er om heen. Dus:

<a href="link.php"><object width="550" height="400">
<param name="movie" value="Hier je .swf bestand!">
<embed src="Hier je .swf bestand!" width="550" height="400">
</embed>
</object></a>
 
- -

- -

16/03/2007 16:27:00
Quote Anchor link
zal denk ik niet werken, want 'intelligente objecten' als een object/embed kan je niet in een hhyperlink stoppen, dacht ik tenminste.
dan zal je het zo moeten doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<object width="550" height="400" onclick="self.location='PAGINA.PHP'">
<param name="movie" value="INTRO.SWF">
<embed src="INTRO.SWF" width="550" height="400">
</embed>
</object>
 
Martiveen -

Martiveen -

16/03/2007 16:46:00
Quote Anchor link
Ik gebruik nu deze code
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="289" height="108" onclick="self.location='index.html'">
<param name="movie" value="LCD.swf">
<embed src="LCD.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="289" height="108">
</embed>
</object>
zonder die codebase en pluginspage pakt hij hem niet maar je kan er nog steeds niet op klikken echt vreemd..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.