domein aan dynamisch ip linken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Javascript Typescript Developer ICT / MySQL

Over de werkgever: Wij bieden allround expertise voor de bouw- en vastgoedbranche. Ben jij een enthousiaste Javascipt Developer? Heb je kennis van React en Angular? Vaste baan: Javascript Typescript Developer ICT React Angular 3.000 - 4.500 Javascript Typescript Developer Wij zijn een adviesbureau voor grote vastgoedeigenaren. Expertise op maat wordt aangeboden aan zorginstanties, beleggers, ontwikkelaars, corporaties, gemeenten, cultuurinstanties, hulpdiensten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Wij hebben brede, strategische kennis op het gebied van financiën. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wat houdt de functie precies in?:

Bekijk vacature »

Wesley Overdijk

wesley Overdijk

11/12/2009 13:54:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb thuis een server opgezet voor wat kleine, grappige projecten, en daar een domein naam aan gekoppelt. Maar dit ip adres, verandert om de zoveel tijd. Nou is het nog niet gebeurt *heb hem pas sinds vandaag* maar ik weet dat zodra mijn ip adres verandert, de domein naam niet meer goed gelinked staat.

hoe los ik dit op :)

ik hoop dat iemand me kan helpen. bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

05/08/2021 15:20:38
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2009 14:13:00
Quote Anchor link
Tja, je zult toch echt steeds je A-record dan moeten aanpassen. Naar mijn weten is er geen andere optie voor, dan een statisch IP aan te vragen bij je ISP.
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

11/12/2009 14:24:00
Quote Anchor link
Is dit een optie?

http://www.dyndns.com/
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

11/12/2009 14:24:00
Quote Anchor link
Ik heb een tutorial gelezen http://webhosting.devshed.com/c/a/Web-Hosting-HowTos/How-to-Link-a-Domain-Name-to-a-Dynamic-IP/ en een account aangemaakt. nou ga ik afwachten of dit werkt als mijn ip adres veranderd. als dit het geval is, dan zit ik met het probleem, hoe link ik mijn domein naam aan vandenacker.ath.cx
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.