Domeincheck probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »
Stef ter Braak

Stef ter Braak

30/03/2011 22:06:24
Quote Anchor link
Beste PHPérs,

Ik krijg mijn domeinchecker niet meer werkend.
Graag zou ik willen dat na mijn domeincheck direct de beschikbaarheid word getoond.
Het script zou moeten werken omdat het elders wel werkt.
Bij mij geeft hij bij alles aan dat het domein bezet is
Het invoeren van het domein kan bijvoorbeeld op mijn index pagina:

Klik hier om naar toe te gaan


Alle hulp is welkom groeten, Stef
Ziet iemand wat ik fout doe? hier heb ik de code:

(whois.php)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
<?php


/******    Aan te passen gegevens        ***********/
$template = "domein.php";            //vul hier een template naam in
                                    //deze page moet  "<!--DOMAIN RESULTS-->" bevatten

                                    
$registerlink = "bestel.php";       //bestelpagina
                                    
$restrict = 0;                      //set to 0 if you don't want to restrict access
                                    //set to 1 if you want to restrict access remember to
                                    //change $REFERERS below to reflect your site.


$REFERERS = array('stefdev.nl');
                                    
error_reporting(0);
/************************    END CUSTOMISATIONS    ************************************/

/************************    SERVER DEFINITIONS    ************************************/

$serverdefs= array(
                        "com" => array("whois.crsnic.net","No match for"),
                        "net" => array("whois.crsnic.net","No match for"),
                                                "eu" => array("whois.eu","FREE"),
                        "org" => array("whois.pir.org","NOT FOUND"),                    
                        "biz" => array("whois.nic.biz","Not found"),                    
                        "info" => array("whois.afilias.net","NOT FOUND"),                    
                        "de" => array("whois.nic.de","FREE"),                    
                        "in" => array("whois.inregistry.in","NOT FOUND"),    
                        "nl" => array("whois.domain-registry.nl","not a registered domain"),
                        "name" => array("whois.nic.name","No match"),
                        "us" => array("whois.nic.us","Not Found:"),
                        "ws" => array("whois.nic.ws","No match for"),
                        "be" => array("whois.dns.be","FREE"),
                        "nu" => array("whois.nic.nu","NO MATCH for"),
                        "it" => array("whois.nic.it","No entries found"),
                        "nl" => array("whois.domain-registry.nl","is free"),
                        "pl" => array("whois.dns.pl","No information about"),
                        "tv" => array("whois.nic.tv","No match for"),
                        "co.uk" => array("whois.nic.uk","No match"),
                        "org.uk" => array("whois.nic.uk","No match"),
                        "me.uk" => array("whois.nic.uk","No match"),
                        "tk" => array("whois.dot.tk","not known"),
                        "cc" => array("whois.nic.cc","No match"),
                        "ac" => array("whois.nic.ac","No match for"),
                        "ru" => array("whois.ripn.net","No entries found"),
                        "ag" => array("whois.nic.ag","NOT FOUND"),
                        "am" => array("whois.nic.am","No information available"),
                        "bz" => array("mhpwhois1.verisign-grs.net","No match"),
                        "gs" => array("whois.adamsnames.tc","is not registered"),
                        "co.in" => array("whois.iisc.ernet.in","no entries found"),
                        "jp" => array("whois.nic.ad.jp","No match!!"),
                        "ms" => array("whois.adamsnames.tc","is not registered"),
                        "com.sg" => array("whois.nic.net.sg","NOMATCH"),
                        "sh" => array("whois.nic.sh","No match"),
                        "com.tw" => array("whois.twnic.net","No Records Found"),
                        "org.tw" => array("whois.twnic.net","No Records Found"),
                        "vg" => array("whois.adamsnames.tc","is not registered"),
                        "la" => array("whois.nic.la","NO MATCH"),
                        "tc" => array("whois.adamsnames.tc","is not registered"),
                        "fm" => array("cwhois1.completewhois.com","not known"),
                        
                        





                        

                    );

/***********************     END SERVER DEFINITIONS    *********************************/


if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET'){
    $domain = $_GET['domain'];
    $ext = $_GET['ext'];
    $option = $_GET['option'];
}
else{
    $domain = $_POST['domain'];
    $ext = $_POST['ext'];
    $option = $_POST['option'];
}


if($restrict ==1){
    check_referer();
}

/*************     Perform checks domain x-ters            *************************************/
namecheck($domain);

/*************        Check domain zone                    ************************************/
    if ($serverdefs[$ext]){
        $server = $serverdefs[$ext][0];
        $nomatch = $serverdefs[$ext][1];
        if($option=="check")
        {

            $layout = check_domain($domain,$ext);
            print_results($layout);
        }

        if($option=="whois")
        {

            whois($domain,$ext);
        }
    }

    elseif($ext == "co.za"){
        if($option == "check"){
           if(function_exists(curl_init)){
                    $layout = cozacurlcheck($domain);
            }
else{
                    $layout = cozacheck($domain);
            }

            print_results($layout);
        }
elseif($option=="whois"){
            if(function_exists(curl_init)){
                cozacurlwhois($domain);
            }
else{
                cozawhois($domain);
            }
        }
    }

    elseif($ext == "all"){
        $layout = "<tr>\n<td>\n<table width=\"100%\" border=\"0\" cellPadding=2 class=main>\n";
        foreach($serverdefs as $ext => $servers)
        {

            $server = $servers[0];
            $nomatch = $servers[1];
            $available = check_domain($domain, $ext);
            if ($available == 0)
            {

                $layout .= sprintf("<tr>\n<td>\n%s.%s</td>\n<td>\n<font class=main color=\"green\">\n<b>Vrij!</b>\n</font>\n</td>\n", $domain, $ext);
                $layout .= sprintf("<td>\n<a class=main href=\"%s?domain=%s.%s\">registreer nu</a>\n</td>\n</tr>\n", $registerlink, $domain, $ext);
            }

            elseif ($available == 2)
            {

                $layout .= sprintf("<tr>\n<td>\n%s.%s</td>\n<td>\n<font color=\"grey\">\nUnknown</font>\n</td>\n", $domain, $ext);
                $layout .= "<td>\nKan geen verbinding maken met de server.</td>\n</tr>\n";
            }

            else
            {
               $layout .= sprintf("\n<tr>\n<td>\n%s.%s</td>\n<td>\n<font class=main color=\"red\">bezet\n</font>\n</td>\n", $domain, $ext);
               $layout .= sprintf("<td>\n<a class=main href=\"%s?domain=%s.%s\">verhuis nu</a>\n</td>\n</tr>\n", $registerlink, $domain, $ext);
           }
        }

        $layout .= "</table>\n</td>\n</tr>\n";
        $ext = " all supported domains";
        print_results($layout);
    }


/**    <------------------------------------functions--------------------------------> **/
function check_domain($domain,$ext)
{

    global $nomatch,$server;
    $output="";
    if(($sc = fsockopen($server,43))==false){return 2;}
    fputs($sc,"$domain.$ext\n");
    while(!feof($sc)){$output.=fgets($sc,128);}
    fclose($sc);
    //compare what has been returned by the server
    if (eregi($nomatch,$output)){
        return 0;
    }
else{
        return 1;
    }
}


/*********        Function to return whois results        ***********************************/
function whois($domain,$ext)
{
   global $template,$server;
    if(($sc = fsockopen($server,43))==false){
        if(($sc = fsockopen($server,43))==false){
            //echo"There is a temporary service disruption Please again try later";
            $layout =2;
            print_results($layout);
            exit;
        }
    }

    if($ext=="com"||$ext=="net"){
        //
        fputs($sc, "$domain.$ext\n");
        while(!feof($sc)){
            $temp = fgets($sc,128);
            if(ereg("Whois Server:", $temp)) {
                $server = str_replace("Whois Server: ", "", $temp);
                $server = trim($server);
            }
        }

        fclose($sc);
        if(($sc = fsockopen($server,43))==false){
            //echo"There is a temporary service disruption Please try later";
            $layout =2;
            print_results($layout);
            exit;
        }
    }


    $output="";
    fputs($sc,"$domain.$ext\n");
    while(!feof($sc)){$output.=fgets($sc,128);}
    fclose($sc);
    //print
    print_whois($output);
    

}


/*******        Function to print the results into your template    ************************/

function print_results($layout)
{

    global $template,$registerlink,$domain,$ext,$server;
    if(!is_file($template)){
        print"The template file into which to print the results either does not exist or is
        not writeable<br>
        please correct this if you are the webmaster of this site<br>
        The script can not continue exiting......"
;
        exit;
    }

    $template = file ($template);
    $numtlines = count ($template);    //Number of lines in the template
    $line = 0;
    while (! stristr ($template[$line], "<!--DOMAIN RESULTS-->") && $line < $numtlines) {
    echo $template[$line];
    $line++;
    }

    if($layout=="0"){
        $line++;

                     
            print   "<h3>Het domein: \"$domain.$ext\" is vrij!</h3><a href=\"$registerlink?domein=$domain.$ext\" >registreer nu!</a>";
            
    }

    elseif($layout=="1"){
        $line++;

                       
            print   "<h3>Het domein: \"$domain.$ext\" is reeds bezet.</h3><font class=main>Bent u de eigenaar van dit domein dan kunt u het naar ons <a href=\"$registerlink?domein=$domain.$ext\" >verhuizen.</a>";
            
    }

     elseif($layout=="2"){
        $line++;
        
        print   "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellPadding=2 class=main>\n";
        print     "<tr>\n<td>\n<b>\nResultaten voor \"$domain.$ext\"</b>\n<br>\n</td>\n</tr>\n";
      
        print   "<tr>\n<td>\n<b>Kan geen verbinding maken met de server $server</b>\n<br>\n</td>\n</tr>\n";
        print   "</table>\n";
    }

    else{
          $line++;
        print   "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellPadding=2 class=main>\n";
        print     "<tr>\n<td>\n<b>Resultaten voor \"$domain.$ext\"</b>\n<br>\n</td>\n</tr>\n";
      
        print     $layout;
        print   "</table>\n";
    }

    
    while ($line < $numtlines) {
     echo $template[$line];
     $line++;
   }
}


/*******        Function to print whois results    *****************************************/
function print_whois($output){
    global $template,$domain,$ext;
    if(!is_file($template)){
        print"The template file into which to print the results either does not exist
        or is not writable<br>
        please correct this if you are the webmaster of this site<br>
        The script can not continue exiting......"
;
        exit;
    }

    $template = file ($template);
    $numtlines = count ($template);
    $line = 0;
    while (! stristr ($template[$line], "<!--DOMAIN RESULTS-->") && $line < $numtlines) {
    echo $template[$line];
    $line++;
    }

    $line++;

    print   "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellPadding=2 class=font1l>\n";
    print   "<tr>\n<td>\n<b>\nDomain whois query information for \"$domain.$ext\"</b>\n</td>\n</tr>\n";
    print   "<tr>\n<td>\n<hr>\n</td>\n</tr>\n";
    print   "<tr>\n<td>\n";
    $output= explode("\n",$output);
    foreach ($output as $value){
            print "$value<br>\n";
    }

   }



/******    This checks the name for invaild characters    *******************************/
function namecheck($domain)
{

    if($domain==""){$layout = "<tr>\n<td>\n<font color=\"red\">\nU moet een domeinnaam invullen om te controleren.</font>\n<br>\n";
      print_results($layout);exit;}
    if(strlen($domain)< 3){$layout = "<tr>\n<td>\n<font color=\"red\">\nDe domeinnaam $domain is te kort.</font>\n</td>\n</tr>\n"; print_results($layout);exit;}
    if(strlen($domain)>57){$layout = "<tr>\n<td>\n<font color=\"red\">\nDe domeinnaam $domain is te lang.</font>\n</td>\n</tr>\n"; print_results($layout);exit;}
    if(@ereg("^-|-$",$domain)){$layout = "<tr>\n<td>\n<font color=\"red\">\nDomeinnaam mag niet beginnen met een hyphen</font>\n</td>\n</tr>\n"; print_results($layout);exit;}
    if(!ereg("([a-z]|[A-Z]|[0-9]|-){".strlen($domain)."}",$domain))
    {
$layout = "<tr>\n<td>\n<font color=\"red\">\nDomeinnaam mag geen speciale tekens bevatten.</font>\n</td>\n</tr>\n"; print_results($layout);exit;}

}


/**********        function to return whois record via socket    ***********************/
    function cozawhois($domain){
        $errno = 0;
        $errostr = "";
        $timeout = 30;
        $fp = fsockopen("co.za",80,$errno,$errstr,$timeout);
        if($fp){
            socket_set_timeout($fp,$timeout);
            $url = "GET /cgi-bin/whois.sh?Domain=$domain HTTP/1.0\r\n Host: co.za\r\n";
            $url .= "Connection: Keep-Alive\r\n User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.0.3705)\r\n";
            $url .= "Referer: http://co.za/whois.shtml\r\n Accept: text/plain, text/html\r\n\r\n";
            fputs($fp,$url);
            $output = "";
            while(!feof($fp)){
                $output .= fgets($fp,128);    
            }

            fclose($fp);
            $temp_code = strip_tags($output);
            $startp = strpos($temp_code,"The CO.ZA simple whois server");
            $dis = substr($temp_code,$startp);
            print_whois($dis);
        }
else{
            $layout = "<tr>\n<td>\nThe script could not connect to the co.za whois server<br>";
            $layout.= "<b>DEBUG INFO:</b><br><br>";
            $layout.= "Error No: $errno<br>Error Description:<br>$errstr</td>\n</tr>\n";
            print_results($layout);
            exit;
        }
    }


/***<--------------------------------end functions------------------------------------>***/
Gewijzigd op 30/03/2011 22:13:41 door Stef ter Braak
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:02:51
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/03/2011 22:08:29
Quote Anchor link
wat moeten wij nou met 888 regels aan code, plaats aub alleen relevante code
 
Stef ter Braak

Stef ter Braak

30/03/2011 22:10:23
Quote Anchor link
Wat is relevant aan dit probleem dan haal ik de rest weg.. p.s. (sorry) ik weet niet waar de fout ligt.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/03/2011 04:43:35
Quote Anchor link
error_reporting(0);

Waarom staat dat uit?
 
Jasper -

Jasper -

31/03/2011 09:28:55
Quote Anchor link
Staat poort 45 open op de server?
Als deze dicht staat zal het niet gaan werken.
 
Stef ter Braak

Stef ter Braak

31/03/2011 11:06:10
Quote Anchor link
@ Santhe Dus Errorreporting moet op (1) staan?

@ Jasper ik kan dat even nakijken inderdaad.. maar hij deed het eerder wel (toen er nog een extra pagina tussen zat. (wat de functie was van deze weet ik niet).

Ik zal dat even nakijken in ieder geval en laat het jullie weten :) Bedankt
Gewijzigd op 31/03/2011 11:10:40 door Stef ter Braak
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.