Doorklik link

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

07/03/2012 19:21:57
Quote Anchor link
Ik heb een overzichtspagina. En die moet linken naar de detailpagina.
Hij gaat nu wel naar de detailpagina. Alleen de detailpagina beland buiten de website. Dus dan zie je de pagina maar dan is de menu niet gestyld en heeft het niet de background die de home pagina heeft.
Weet iemand waar de fout kan liggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 21:01:35
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/03/2012 19:24:54
Quote Anchor link
Quote:
Gebruik eerst de zoekoptie voordat je een topic plaatst. Zorg ervoor dat je topic niet direct gesloten wordt:

Schrijf zo goed mogelijk de Nederlandse taal
Zorg dat je topic in de juiste categorie geplaatst wordt
Geen 'script requests' of 'quick fixes'
Omschrijf je probleem in detail
Wat heb je geprobeerd om je probleem op te lossen?
Wat is nou precies je vraag?
 
Frank WD

Frank WD

07/03/2012 19:25:53
Quote Anchor link
Dan neem je op je detailpagina de style.css niet mee van je website.


Toevoeging op 07/03/2012 19:25:54:

Dan neem je op je detailpagina de style.css niet mee van je website.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

07/03/2012 19:32:34
Quote Anchor link
Frank WD op 07/03/2012 19:25:53:
Dan neem je op je detailpagina de style.css niet mee van je website.


Toevoeging op 07/03/2012 19:25:54:

Dan neem je op je detailpagina de style.css niet mee van je website.

Ik heb de style.css op de index.php staan. En die detailpagina is als link http://websitenaam.nl/my-work/detailpagina
Hoe moet ik ervoor zorgen dat de css ook wordt meegenomen in de detailpagina?
Want nog een keer de style.css includen op de detailpagina is ook niet goed volgens mij.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/03/2012 19:57:38
Quote Anchor link
Die detailpagina is een aparte pagina of wordt die geinclude?
Wordt er wel css aangeroepen? Klopt het pad wel? Ben het met Frank eens; daar zou het op basis van de beperkte info die je geeft, in moeten zitten.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

07/03/2012 20:00:23
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 07/03/2012 19:57:38:
Die detailpagina is een aparte pagina of wordt die geinclude?
Wordt er wel css aangeroepen? Klopt het pad wel? Ben het met Frank eens; daar zou het op basis van de beperkte info die je geeft, in moeten zitten.

Ik heb een pagina met een if statement van als $_URL->segment(0) > '') {
include detailpagina
}
else {
include overzichtpagina
}
Hij komt dan als eerst bij de overzichtpagina en dan kan er daar op een link geklikt worden. En dan is de segment(0) groter dan niks dus dan gaat het naar de detail pagina.
Gewijzigd op 07/03/2012 20:03:32 door Mitchoit Patron
 
Frank WD

Frank WD

07/03/2012 20:06:12
Quote Anchor link
Als je nu even iets meer code kunt laten zien dan kunnen wij kijken waar het probleem zit. Want het kan alleen bijna maar in de manier van includen zitten waardoor de style niet mee gaat.
Gewijzigd op 07/03/2012 20:08:03 door Frank WD
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

07/03/2012 20:09:36
Quote Anchor link
Frank WD op 07/03/2012 20:06:12:
Als je nu even iets meer code kunt laten zien dan kunnen wij kijken waar het probleem zit. Want het kan alleen bijna maar in de manier van includen zitten waardoor de style niet mee gaat.

Toevoeging op 07/03/2012 20:06:13:

Als je nu even iets meer code kunt laten zien dan kunnen wij kijken waar het probleem zit. Want het kan alleen bijna maar in de manier van includen zitten waardoor de style niet mee gaat.

Hier wat meer code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
main.php
<?php
$gallery_link
= $_URL->create($page_id);

if ($_URL->segment(0) > '') {
    include('defaultpage.php');
}

else {
    include('mywork.php');
}

?>


mywork.php
<?php
        $sql
= "SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM projects";
        $result = mysql_query($sql);
        list($ptotal) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT FOUND_ROWS()"));
        while($row = mysql_fetch_array($result)) {
            $pagelink = 'href="'.$gallery_link.'/'.$row['urltitle'].'"';
            ?>

                <li>
                    <a <?=$pagelink?>><?=$row['title']?></a>
                </li>
                <? } ?>
defaultpage.php
<?php
$loadmoduleitem_level1
= $_URL->segment(0);
$sql = mysql_query("SELECT title, subtitle, content, headerimage, contentimage FROM projects WHERE urltitle = '$loadmoduleitem_level1'");
list($title, $subtitle, $content, $headerimage, $contentimage) = mysql_fetch_array($sql);
?>
Gewijzigd op 07/03/2012 20:11:31 door Mitchoit Patron
 
Frank WD

Frank WD

07/03/2012 20:12:07
Quote Anchor link
En waar heb je hier de style.css staan dan? Want die zie ik hier niet in.

Tevens is jou query niet erg veilig. Je kunt beter een foutafhandeling inbouwen.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

07/03/2012 20:14:47
Quote Anchor link
Frank WD op 07/03/2012 20:12:07:
En waar heb je hier de style.css staan dan? Want die zie ik hier niet in.

Tevens is jou query niet erg veilig. Je kunt beter een foutafhandeling inbouwen.

Ik heb natuurlijk ook een index.php met een menu waarin ze kunnen klikken op my work die naar main.php gaat. In de index.php staat de stylesheet.
 
Frank WD

Frank WD

07/03/2012 20:21:23
Quote Anchor link
En die main.php include je dan in die index.php?

Erg duidelijk word het mij namelijk nog niet hoe en wat.
Maar als je de style nu hebt iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />

Verander die eens naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" href="../style.css" type="text/css" />


Het kan namelijk zijn dat je een stap hoger gaat om na je detailpagina te gaan.
En zo ga je met je style weer een stapje terug.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/03/2012 20:21:59
Quote Anchor link
Je hoeft niet telkens de voorgaande reactie volledig te quoten.

main.php wordt dus niet geinclude in index.php en is een zelfstandige pagina (?).
Dan moet daar natuurlijk wel een css in worden opgenomen.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/03/2012 20:23:53
Quote Anchor link
Werk je met AJAX dan? anders zal je toch in elke pagina de style sheet moeten includen
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

07/03/2012 20:40:42
Quote Anchor link
Ik heb in de database een kolom(link) als er op een menu item wordt geklikt. Wordt de link die in de database staat gepakt van de geklikte menu item.
Dus ik heb een include($link); op de index pagina. En de link waar op geklikt wordt daar wordt alles van uitgelezen dus daar pakt hij de link van die de variabele $link heeft.
Als ik trouwens ../style.css doe. Dan pakt hij hem wel op de detailpagina, maar dan doet hij weer raar als ik op de home button klik, blijft hij hangen op de main pagina.
Gewijzigd op 07/03/2012 20:46:29 door Mitchoit Patron
 
Frank WD

Frank WD

07/03/2012 20:46:09
Quote Anchor link
Als ik het zo beetje lees, gaat er iets fout op de manier hoe je de dingen include.
Want zoals ik al vermoede ga je zodra je na de detail pagina gaat een stap hoger dan je root. Waardoor dus die style.css niet mee gaat.

Normaal moet hij met ../ er voor op de main.php ook gewoon werken omdat hij nooit lager kan gaan dan de root map. Dus je moet het even zoeken in je include functie denk ik.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/03/2012 20:49:36
Quote Anchor link
als het gewoon over puur html gaat is het gewoon het simpelste om vanaf de root te linken i.e.:
/styles/asheet.css
Gewijzigd op 07/03/2012 20:50:03 door Ger van Steenderen
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

07/03/2012 20:51:05
Quote Anchor link
Frank WD op 07/03/2012 20:46:09:
Als ik het zo beetje lees, gaat er iets fout op de manier hoe je de dingen include.
Want zoals ik al vermoede ga je zodra je na de detail pagina gaat een stap hoger dan je root. Waardoor dus die style.css niet mee gaat.

Normaal moet hij met ../ er voor op de main.php ook gewoon werken omdat hij nooit lager kan gaan dan de root map. Dus je moet het even zoeken in je include functie denk ik.


Hij werkt ook op main.php, maar als ik dan op mijn contact button klik. Gaat hij naar www.websitenaam/mywork/contact terwijl hij anders naar www.websitenaam/contact gaat.
Gewijzigd op 07/03/2012 20:51:44 door Mitchoit Patron
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

09/03/2012 18:59:36
Quote Anchor link
Bijna alles werkt. Behalve dat mijn Css weg valt. Bij het benaderen van een subpagina.
Dus www.websitenaam.nl doet het gewoon, maar als ik dan op about klik(www.websitenaam/about) en dan op een subpagina daarvan(www.websitenaam/about/subpage), gaat de pagina wel er naar toe, maar heeft het bij de subpagina(www.websitenaam/about/subpage) geen css meer.
Gewijzigd op 09/03/2012 19:02:52 door Mitchoit Patron
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.