Doorlinken in PHP naar Fotoalbum gaat fout!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel

Michel

02/12/2006 14:04:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende website gemaakt: http://84.87.223.34/SITESHIT/SITESHIT/

daar zit een klein stukje php in verwerkt, en het fotoscript van arjan.





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$page
=$_GET['page'];

if(empty($page)){$page='home';}

if($page=='contact' || $page=='contact2' || $page=='foto')
{

$ext='php';
}
else {
$ext='html';
}


?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?                
                    if($page=='home' || $page=='info' || $page=='info' || $page=='contact' || $page=='contact2' ){
                        include("include/content/$page.$ext");
                    }
else {
                        include("include/code/404.html");
                    }

?>




Dat is het stukje dat ik zelf gemaakt heb. Echter als ik de pagina foto wil openen krijg ik de volgende link.

http://84.87.223.34/SITESHIT/SITESHIT/index.php?map=fotoalbum

Als ik daar op klik gaat if(empty($page)){$page='home';} in werking en zegt van de pagina is leeg en return weer naar home.

Als ik zelf achter die link &page=foto zet werkt het wel perfect! Hoe kan ik er nu voor zorgen dat ie dat stukje &page=foto automatisch achter die link zet?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:47:58
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/12/2006 14:09:00
Quote Anchor link
Laat eens het stukje code zien, waar je die link maakt?
 
Michel

Michel

02/12/2006 23:38:00
Quote Anchor link
dat gebeurd in de stukjes php code die ik hierboven gepost heb volgens mij. Ik heb er verder geen PHP in mijn script zitten. Verder gebruik ik het Fotoalbum V2 van Arjan Kapteijn.

Ik hoop dat dit de info was die je nodig had?
 
Michel

Michel

03/12/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Iemand enig idee? :)
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

04/12/2006 00:50:00
Quote Anchor link
Michel schreef op 03.12.2006 22:01:
Iemand enig idee? :)

Jan Koehoorn schreef op 02.12.2006 14:09:
Laat eens het stukje code zien, waar je die link maakt?


denk dat ie het heeft over de link zelf.. dus de html link.. of anders desnoods een action of iets dergelijks..
 
Michel

Michel

04/12/2006 12:10:00
Quote Anchor link
Ah heb het al opgelost.

Ik heb in de code van Arjan Kapteijn zelf achter de links toegevoegd

&page=foto

Dit heb ik niet ahcter alle links in arjan's script gedaan, want dan ging het weer mis!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.