"Doorspoelen"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 15:59:53
Quote Anchor link
Sorry voor de rare titel, kon er even niet op komen.

Maargoed: ik heb een leuk design, en daarin een script. Het probleem is nu dat je steeds op een pijl moet klikken om het volgende stuk info te laten zien. Voor het werkende voorbeeld klik je hier.

Code's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
$(document).ready(function(){


    $("#myController").jFlow({
        slides: "#slides",
        controller: ".jFlowControl", // must be class, use . sign
        slideWrapper : "#jFlowSlide", // must be id, use # sign
        selectedWrapper: "jFlowSelected",  // just pure text, no sign
        easing: "swing",
        width: "900px",
        height: "225px",
        duration: 400,
        prev: ".jFlowPrev", // must be class, use . sign
        next: ".jFlowNext" // must be class, use . sign
    });
    
});

custom.js

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
/* Copyright (c) 2008 Kean Loong Tan http://www.gimiti.com/kltan
 * Licensed under the MIT (http://www.opensource.org/licenses/mit-license.php)
 * jFlow
 * Version: 1.2 (July 7, 2008)
 * Requires: jQuery 1.2+
 */
 
(function($) {

    $.fn.jFlow = function(options) {
        var opts = $.extend({}, $.fn.jFlow.defaults, options);
        var randNum = Math.floor(Math.random()*11);
        var jFC = opts.controller;
        var jFS =  opts.slideWrapper;
        var jSel = opts.selectedWrapper;

        var cur = 0;
        var maxi = $(jFC).length;
        // sliding function
        var slide = function (dur, i) {
            $(opts.slides).children().css({
                overflow:"hidden"
            });
            $(opts.slides + " iframe").hide().addClass("temp_hide");
            $(opts.slides).animate({
                marginLeft: "-" + (i * $(opts.slides).find(":first-child").width() + "px")},
                opts.duration*(dur),
                opts.easing,
                function(){
                    $(opts.slides).children().css({
                        overflow:"auto"
                    });
                    $(".temp_hide").show();
                }
            );
            
        }
        $(this).find(jFC).each(function(i){
            $(this).click(function(){
                if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                    $(jFC).removeClass(jSel);
                    $(this).addClass(jSel);
                    var dur = Math.abs(cur-i);
                    slide(dur,i);
                    cur = i;
                }
            });
        });    
        
        $(opts.slides).before('<div id="'+jFS.substring(1, jFS.length)+'"></div>').appendTo(jFS);
        
        $(opts.slides).find("div").each(function(){
            $(this).before('<div class="jFlowSlideContainer"></div>').appendTo($(this).prev());
        });
        
        //initialize the controller
        $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
        
        var resize = function (x){
            $(jFS).css({
                position:"relative",
                width: opts.width,
                height: opts.height,
                overflow: "hidden"
            });
            //opts.slides or #mySlides container
            $(opts.slides).css({
                position:"relative",
                width: $(jFS).width()*$(jFC).length+"px",
                height: $(jFS).height()+"px",
                overflow: "hidden"
            });
            // jFlowSlideContainer
            $(opts.slides).children().css({
                position:"relative",
                width: $(jFS).width()+"px",
                height: $(jFS).height()+"px",
                "float":"left",
                overflow:"auto"
            });
            
            $(opts.slides).css({
                marginLeft: "-" + (cur * $(opts.slides).find(":eq(0)").width() + "px")
            });
        }
        
        // sets initial size
        resize();

        // resets size
        $(window).resize(function(){
            resize();                          
        });
        
        $(opts.prev).click(function(){
            if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                var dur = 1;
                if (cur > 0)
                    cur--;
                else {
                    cur = maxi -1;
                    dur = cur;
                }
                $(jFC).removeClass(jSel);
                slide(dur,cur);
                $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
            }
        });
        
        $(opts.next).click(function(){
            if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                var dur = 1;
                if (cur < maxi - 1)
                    cur++;
                else {
                    cur = 0;
                    dur = maxi -1;
                }
                $(jFC).removeClass(jSel);
                slide(dur, cur);
                $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
            }
        });
    };
    
    $.fn.jFlow.defaults = {
        controller: ".jFlowControl", // must be class, use . sign
        slideWrapper : "#jFlowSlide", // must be id, use # sign
        selectedWrapper: "jFlowSelected",  // just pure text, no sign
        easing: "swing",
        duration: 400,
        width: "100%",
        prev: ".jFlowPrev", // must be class, use . sign
        next: ".jFlowNext" // must be class, use . sign
    };
    
})(jQuery);

jquery.flow.1.2.jsSorry voor het lange stuk, weet niet wat het belangrijkste is =)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<div id="slides-container">
            <div id="slides">
                <div>

                    <div class="slide-image"><img src="images/logo_1.png" alt="welkom!" /></div>
                    <div class="slide-text">
                        <h2>..</h2>
<p>...</p>


                    </div>
                </div>
</div></div>
            </div>

            <div class="controls"><span class="jFlowNext"><span>Next</span></span><span class="jFlowPrev"><span>Prev</span></span></div>

            <div id="myController" class="hidden"><span class="jFlowControl"></span><span class="jFlowControl"></span><span class="jFlowControl"></span></div>
        </div>
    </div>

Stuk van de pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
/* front page slider styles */
div#jFlowSlide {
    margin:0 auto;
}
div#slides-container {
    height:240px;
}
div#slides-container div#jFlowSlide {
    height: 225px;
    padding-top: 15px;
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer img {
    margin:auto;
    display:block;
    border:4px solid #313D45;
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer div {
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer div.slide-image {
    float:left;
    width:322px;
    padding-top:10px;
}
span.jFlowPrev, span.jFlowNext {
    background-image:url('images/slide-prev.gif');
    background-repeat:no-repeat;
    display:block;
    height:25px;
    width:25px;
    float:left;
    margin:0;
    cursor:pointer;
}
span.jFlowPrev span, span.jFlowNext span { display:none; }
span.jFlowNext {
    background-image:url('images/slide-next.gif');
    float:right;
}
div#slides-container div.controls {
    position:relative;
    top:-125px;
    width:960px;
    margin:0 auto;
}
div.slide-text {
    padding-top: 10px;
}
.hidden { display:none;  }

Style

Ik weet dat het veel code is. Ik zal eens kijken of ik de onbelangrijke stukken er even uit kan vissen.

De bedoeling is dat er om de zoveel seconde het volgende stuk tekst laten zien word.
Gewijzigd op 17/01/2011 16:02:21 door Jurrian Nijland
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:06:10
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/01/2011 16:02:58
Quote Anchor link
Ik denk dat je er een timer in wilt?
http://plugins.jquery.com/project/timers
Gewijzigd op 17/01/2011 16:04:27 door Yea Rupie
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 16:13:47
Quote Anchor link
Ik zal 'r eens naar kijken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.