"Doorspoelen"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 15:59:53
Quote Anchor link
Sorry voor de rare titel, kon er even niet op komen.

Maargoed: ik heb een leuk design, en daarin een script. Het probleem is nu dat je steeds op een pijl moet klikken om het volgende stuk info te laten zien. Voor het werkende voorbeeld klik je hier.

Code's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
$(document).ready(function(){


    $("#myController").jFlow({
        slides: "#slides",
        controller: ".jFlowControl", // must be class, use . sign
        slideWrapper : "#jFlowSlide", // must be id, use # sign
        selectedWrapper: "jFlowSelected",  // just pure text, no sign
        easing: "swing",
        width: "900px",
        height: "225px",
        duration: 400,
        prev: ".jFlowPrev", // must be class, use . sign
        next: ".jFlowNext" // must be class, use . sign
    });
    
});

custom.js

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
/* Copyright (c) 2008 Kean Loong Tan http://www.gimiti.com/kltan
 * Licensed under the MIT (http://www.opensource.org/licenses/mit-license.php)
 * jFlow
 * Version: 1.2 (July 7, 2008)
 * Requires: jQuery 1.2+
 */
 
(function($) {

    $.fn.jFlow = function(options) {
        var opts = $.extend({}, $.fn.jFlow.defaults, options);
        var randNum = Math.floor(Math.random()*11);
        var jFC = opts.controller;
        var jFS =  opts.slideWrapper;
        var jSel = opts.selectedWrapper;

        var cur = 0;
        var maxi = $(jFC).length;
        // sliding function
        var slide = function (dur, i) {
            $(opts.slides).children().css({
                overflow:"hidden"
            });
            $(opts.slides + " iframe").hide().addClass("temp_hide");
            $(opts.slides).animate({
                marginLeft: "-" + (i * $(opts.slides).find(":first-child").width() + "px")},
                opts.duration*(dur),
                opts.easing,
                function(){
                    $(opts.slides).children().css({
                        overflow:"auto"
                    });
                    $(".temp_hide").show();
                }
            );
            
        }
        $(this).find(jFC).each(function(i){
            $(this).click(function(){
                if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                    $(jFC).removeClass(jSel);
                    $(this).addClass(jSel);
                    var dur = Math.abs(cur-i);
                    slide(dur,i);
                    cur = i;
                }
            });
        });    
        
        $(opts.slides).before('<div id="'+jFS.substring(1, jFS.length)+'"></div>').appendTo(jFS);
        
        $(opts.slides).find("div").each(function(){
            $(this).before('<div class="jFlowSlideContainer"></div>').appendTo($(this).prev());
        });
        
        //initialize the controller
        $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
        
        var resize = function (x){
            $(jFS).css({
                position:"relative",
                width: opts.width,
                height: opts.height,
                overflow: "hidden"
            });
            //opts.slides or #mySlides container
            $(opts.slides).css({
                position:"relative",
                width: $(jFS).width()*$(jFC).length+"px",
                height: $(jFS).height()+"px",
                overflow: "hidden"
            });
            // jFlowSlideContainer
            $(opts.slides).children().css({
                position:"relative",
                width: $(jFS).width()+"px",
                height: $(jFS).height()+"px",
                "float":"left",
                overflow:"auto"
            });
            
            $(opts.slides).css({
                marginLeft: "-" + (cur * $(opts.slides).find(":eq(0)").width() + "px")
            });
        }
        
        // sets initial size
        resize();

        // resets size
        $(window).resize(function(){
            resize();                          
        });
        
        $(opts.prev).click(function(){
            if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                var dur = 1;
                if (cur > 0)
                    cur--;
                else {
                    cur = maxi -1;
                    dur = cur;
                }
                $(jFC).removeClass(jSel);
                slide(dur,cur);
                $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
            }
        });
        
        $(opts.next).click(function(){
            if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                var dur = 1;
                if (cur < maxi - 1)
                    cur++;
                else {
                    cur = 0;
                    dur = maxi -1;
                }
                $(jFC).removeClass(jSel);
                slide(dur, cur);
                $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
            }
        });
    };
    
    $.fn.jFlow.defaults = {
        controller: ".jFlowControl", // must be class, use . sign
        slideWrapper : "#jFlowSlide", // must be id, use # sign
        selectedWrapper: "jFlowSelected",  // just pure text, no sign
        easing: "swing",
        duration: 400,
        width: "100%",
        prev: ".jFlowPrev", // must be class, use . sign
        next: ".jFlowNext" // must be class, use . sign
    };
    
})(jQuery);

jquery.flow.1.2.jsSorry voor het lange stuk, weet niet wat het belangrijkste is =)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<div id="slides-container">
            <div id="slides">
                <div>

                    <div class="slide-image"><img src="images/logo_1.png" alt="welkom!" /></div>
                    <div class="slide-text">
                        <h2>..</h2>
<p>...</p>


                    </div>
                </div>
</div></div>
            </div>

            <div class="controls"><span class="jFlowNext"><span>Next</span></span><span class="jFlowPrev"><span>Prev</span></span></div>

            <div id="myController" class="hidden"><span class="jFlowControl"></span><span class="jFlowControl"></span><span class="jFlowControl"></span></div>
        </div>
    </div>

Stuk van de pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
/* front page slider styles */
div#jFlowSlide {
    margin:0 auto;
}
div#slides-container {
    height:240px;
}
div#slides-container div#jFlowSlide {
    height: 225px;
    padding-top: 15px;
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer img {
    margin:auto;
    display:block;
    border:4px solid #313D45;
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer div {
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer div.slide-image {
    float:left;
    width:322px;
    padding-top:10px;
}
span.jFlowPrev, span.jFlowNext {
    background-image:url('images/slide-prev.gif');
    background-repeat:no-repeat;
    display:block;
    height:25px;
    width:25px;
    float:left;
    margin:0;
    cursor:pointer;
}
span.jFlowPrev span, span.jFlowNext span { display:none; }
span.jFlowNext {
    background-image:url('images/slide-next.gif');
    float:right;
}
div#slides-container div.controls {
    position:relative;
    top:-125px;
    width:960px;
    margin:0 auto;
}
div.slide-text {
    padding-top: 10px;
}
.hidden { display:none;  }

Style

Ik weet dat het veel code is. Ik zal eens kijken of ik de onbelangrijke stukken er even uit kan vissen.

De bedoeling is dat er om de zoveel seconde het volgende stuk tekst laten zien word.
Gewijzigd op 17/01/2011 16:02:21 door Jurrian Nijland
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:05:06
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/01/2011 16:02:58
Quote Anchor link
Ik denk dat je er een timer in wilt?
http://plugins.jquery.com/project/timers
Gewijzigd op 17/01/2011 16:04:27 door Yea Rupie
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 16:13:47
Quote Anchor link
Ik zal 'r eens naar kijken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.