Doorsturen als browser pda is ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frankyy

Frankyy

20/11/2007 13:35:00
Quote Anchor link
Bestaat er een script voor als je met een pda op de website komt dat die hem bijvoorbeeld doorstuurt naar
server.nl/pda/


Ik heb zelf al wat lopen proberen met http user agent

Maar dit werkt niet omdat elke pda een andere soort agent heeft
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:28:11
 
Frank -

Frank -

20/11/2007 13:37:00
Quote Anchor link
Je zult dus moeten zorgen voor een flinke lijst met user agents (Google daar even op) en de hele zooi in ene controle moeten zetten.
 
Frankyy

Frankyy

20/11/2007 13:45:00
Quote Anchor link
Ik heb dit alleen gevonden Maar ik heb dit getest op: 2 pda's, 3 mobieltjes met wap,
Alleen helaas werkte het script niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?PHP

// A file to redirect users based on their browsers.

$htmlredirect = "http://www.yahoo.com";

$wmlredirect = "http://wap41.com/hmv/"; if(strpos(strtoupper($_SERVER['HTTP_ACCEPT']),"VND.WAP.WML") > 0)

{


$br = "WML";

}


else

{

$browser=substr(trim($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']),0,4);

if($browser=="Noki" || // Nokia phones and emulators

$browser=="Eric" || // Ericsson WAP phones and emulators

$browser=="WapI" || // Ericsson WapIDE 2.0

$browser=="MC21" || // Ericsson MC218

$browser=="AUR" || // Ericsson R320

$browser=="R380" || // Ericsson R380

$browser=="UP.B" || // UP.Browser

$browser=="WinW" || // WinWAP browser

$browser=="UPG1" || // UP.SDK 4.0

$browser=="upsi" || // another kind of UP.Browser ??

$browser=="QWAP" || // unknown QWAPPER browser

$browser=="Jigs" || // unknown JigSaw browser

$browser=="Java" || // unknown Java based browser

$browser=="Alca" || // unknown Alcatel-BE3 browser (UP based?)

$browser=="MITS" || // unknown Mitsubishi browser

$browser=="MOT-" || // unknown browser (UP based?)

$browser=="My S" || // unknown Ericsson devkit browser ?

$browser=="WAPJ" || // Virtual WAPJAG www.wapjag.de

$browser=="fetc" || // fetchpage.cgi Perl script from www.wapcab.de

$browser=="ALAV" || // yet another unknown UP based browser ?

$browser=="Wapa") // another unknown browser (”Wapalyzer”?)



{

$br = "WML";

}


else

{

$br = "HTML";

}

}


if($br == "WML")

{


header("302 Moved Temporarily");

header("Location: ".$wmlredirect);

exit;

}


else

{header("302 Moved Temporarily");

header("Location: ".$htmlredirect);

exit;

}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frankyy
 
- -

- -

20/11/2007 13:49:00
Quote Anchor link
Kutscript. Gewoon googleen.

Edit:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Frankyy

Frankyy

20/11/2007 13:53:00
Quote Anchor link
Mag wel een kutscript zijn maar voor alleen de user agent weet ik ook wel te googlen,

Ik heb iets nodig dat beter checkt dan het script hierboven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.