Doorverwijzing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 01:22:13
Quote Anchor link
Beste Leden,

Ik ben al een tijdje opzoek naar een script die ervoor zorgt dat een belg op onze Belgische afdeling's site komt en een Nederlander op de Nederlandse afdeling's site komt.

Bijv.
Ik uit Nederland bezoek www.domein.be alleen ik ben geen belg dus door een bepaald script wordt ik doorverwezen naar www.domein.nl

Is er een bepaald script voor wat dit namelijk kan?

Graag hoor ik van u.



Al vast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:30:08
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/01/2012 08:10:02
Quote Anchor link
Ja.

Google eens "ip2country".

Je kan een (belachelijk lange) database tabel (SQL dump) downloaden, dan kan je met een query het IP omzetten in een landencode.

Ik denk dat je hier wel iets mee bent:
http://phpweby.com/software/ip2country


Een Belg
:)
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 14:53:59
Quote Anchor link
Kris Peeters op 05/01/2012 08:10:02:
Ja.

Google eens "ip2country".

Je kan een (belachelijk lange) database tabel (SQL dump) downloaden, dan kan je met een query het IP omzetten in een landencode.

Ik denk dat je hier wel iets mee bent:
http://phpweby.com/software/ip2country


Een Belg
:)


Maar wat doet http://paysafecard.com dan, want als je naar de website gaat wordt je als nederlander doorgelinkt naar de nederlandse sectie.

En als ik even zijn metatags erbij pakt zie ik het volgende verschijnen.
<meta name="Language" content="nl" />
<meta name="Content-language" content="nl" />
<meta name="pageID" content="61" />
<meta name="T3Language" content="13" />

Wat houd dit in, sommige delen weet ik alleen als laatste staat "T3language" wat houd dat in?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 14:55:22
Quote Anchor link
Joshua van Londen op 05/01/2012 14:53:59:
Wat houd dit in, sommige delen weet ik alleen als laatste staat "T3language" wat houd dat in?

Vast een onderdeel/module van het Typo3 CMS.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 14:59:34
Quote Anchor link
Joshua van Londen op 05/01/2012 14:53:59:
Maar wat doet http://paysafecard.com dan, want als je naar de website gaat wordt je als nederlander doorgelinkt naar de nederlandse sectie.


Jij misschien. Ik kom op een (engelstalige) pagina met allemaal vlaggetjes waar ik zelf mijn taal/land moet kiezen.
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:08:54
Quote Anchor link
Je kan kijken naar de language van de browser $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']
Maar ik weet niet of NL en BE van elkaar verschillen (never tried)
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 15:18:47
Quote Anchor link
Jelle - op 05/01/2012 15:08:54:
Je kan kijken naar de language van de browser $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']
Maar ik weet niet of NL en BE van elkaar verschillen (never tried)
En hoe moet ik dus iemand van dat land dan doorlinken naar de pagina waar ik hem dus wilt hebben?
e
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 15:20:43
Quote Anchor link
header().
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:22:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('location: nl.php');
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 15:25:07
Quote Anchor link
En kans dus ook volledige website, kunt u mij een voorbeeld geven.
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:28:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

$language
= @$_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']; // not sure if it always exist

switch($language){
    
    case
'nl':
        header('Location: http://www.google.nl');
        break;

    case
'be':
        header('Location: http://www.google.be');
        break;

    default:

        header('Location: http://www.google.com');
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:28:54
Quote Anchor link
Kijk eens wat er gebeurt als je $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'] echo'ed, en kijk eens hoe je de eerste(bruikbare) tekens daarvan met substr() kan ophalen.

Dan ben je al een eindje verder.

@Jelle, ik denk dat je voorbeeld niet gaat werken. Kijk eens naar de output van $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']? En waarom onderdruk je foutmeldingen met een @?
Gewijzigd op 05/01/2012 15:30:33 door - Ariën -
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:32:42
Quote Anchor link
@Aar
De case values aanpassen kan hij zelf wel, je kan ook case stacken
case 'nl':
case 'nl-nl':
geen idee wat de mogenlijke waardes zijn dat mag hij zelf uitzoeken.

ik onderdruk de foutmelding omdat als de variable niet bestaat (misschien bij sommige browsers?) dan boeit de error me niet en wil ik gewoon dat het script verder gaat (en die wordt dan doorverwezen bij de default)
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 15:37:05
Quote Anchor link
Jelle - op 05/01/2012 15:32:42:
geen idee wat de mogenlijke waardes zijn dat mag hij zelf uitzoeken.


nl,en-us;q=0.7,en;q=0.3
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:39:21
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/01/2012 15:37:05:
Jelle - op 05/01/2012 15:32:42:
geen idee wat de mogenlijke waardes zijn dat mag hij zelf uitzoeken.


nl,en-us;q=0.7,en;q=0.3

Irritant dat wordt dus

$language = substr(@$_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'], 0, 2);

Zoals Aar al aangaf focus je dan alleen op de eerste bruikbare twee tekens
Gewijzigd op 05/01/2012 15:40:24 door Jelle -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:43:31
Quote Anchor link
Jelle - op 05/01/2012 15:32:42:
ik onderdruk de foutmelding omdat als de variable niet bestaat (misschien bij sommige browsers?) dan boeit de error me niet en wil ik gewoon dat het script verder gaat (en die wordt dan doorverwezen bij de default)

Browsers bepalen nooit of een variabele wel of niet moet bestaan. Als een browser niks nuttigs erin wil invullen, levert PHP deze gewoon leeg op. Dus die @ kan gewoon weg.
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 15:47:12
Quote Anchor link
Dus kan iemand mij dan een goed voorbeeld geven wat ik direct in mijn head kan plaatsen, waarbij ik alleen de link hoeft te veranderen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:49:58
Quote Anchor link
Probeer zelf eens wat, er zijn al voorbeelden gegeven...
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 15:54:31
Quote Anchor link
Er wordt net verteld dat' dat voorbeeld niet klopt of niet werkt, dus dan lijkt me dat geen goed voorbeeld.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 15:58:24
Quote Anchor link
Met de aangepaste regel van Jelle werkt het nu wel.
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 16:01:01
Quote Anchor link
Oké, ven testen.

Toevoeging op 05/01/2012 16:14:06:

Beste,

$language = @$_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']; // not sure if it always exist

switch($language){

case 'nl':
header('Location: http://serveip.nl');
break;

case 'be':
header('Location: http://serveip.be');
break;

default:
header('Location: http://serveip.nl');
}

?>

Maar als ik nu dus naar serveip.nl gaat normaal, linkt die door naar https://serveip.nl alleen dan laat die opeens niet meer,

en krijg ik dit te zien,
De webpagina op https://serveip.nl/ heeft geleid tot te veel omleidingen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.