Download Limiter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »
Aftertoucher

Aftertoucher

31/08/2006 21:07:00
Quote Anchor link
hallo,

ik ben op dit moment bezig om een website voor een vriend/collega te maken. hij is bezig met muziekmixen en wil die graag delen op het net, maar het probleem is dat hij niet zoveel dataverkeer heeft.
daarom zat ik te denken aan een download limiter.
bijv, als een bestand vandaag 10x is gedownload dat er dan bijv. een melding word weergeven in de trant van 'morgen weer een dag'.
ik hoop dat jullie een beetje snappen wat ik zoek en ik hoop dat jullie mij een zetje in de goeie richting kunnen geven.

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:20:26
 
Simon Blok

Simon Blok

31/08/2006 21:12:00
Quote Anchor link
alle nummers in een db zetten en daarbij een apart veld met het aantal downloads voor vandaag.
 
Aftertoucher

Aftertoucher

31/08/2006 21:14:00
Quote Anchor link
dus dan zou de link naar de download gelijk iets van insert into db worden waarmee de download 1 omhoog gaat,
maar dan is het toch eigenlijk een soort counter?
 
Michael -

Michael -

31/08/2006 21:23:00
Quote Anchor link
ja precies.
Je tabel:
Nummer: Downloads:
Blabla Remix 2

en dan in je script dus
UPDATE tabel SET downloads=downloads+1 WHERE nummer = "Blabla Remix"

En dan zou je ergens nog kunnen zetten als het 12 uur is , dat ie Downloads weer op 0 zet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/08/2006 21:26:00
Quote Anchor link
Het is handiger als je de download een DATE veld geeft in je tabel. Dan hoef je niets op nul te zetten. Je hoeft alleen maar

SELECT COUNT(id) AS aantal
FROM tabel
WHERE datum = CURDATE()

te doen om het aantal downloads van vandaag op te halen.
 
Aftertoucher

Aftertoucher

31/08/2006 21:30:00
Quote Anchor link
dan heb ik eigenlijk nog steeds alleen een teller, ik wil zeg maar nadat het bestand bijv. 10x is gedownload dat je dan niet meer kan downloaden die dag en dat de volgende dag je weer kan downloaden...
 
Michael -

Michael -

31/08/2006 21:33:00
Quote Anchor link
@Jan, dat is inderdaad nog beter, maar wordt je database wel voller.

@ Aftertoucher: Dat kan dus op die manier. Jij haalt het getal van downloads op uit je db en controleert dat.
als getal lager is dan 10: Download
als getal is 10 of hoger: Morgen kan je weer downloaden
 
PHP Newbie

PHP Newbie

31/08/2006 21:38:00
Quote Anchor link
Turmin:
@Jan, dat is inderdaad nog beter, maar wordt je database wel voller.


Dit soort databases kunnen met gemak miljoenen records aan. Dus dat regeltje meer of minder zal niet veel uit maken ;-)
 
Aftertoucher

Aftertoucher

31/08/2006 21:42:00
Quote Anchor link
Turmin:
@ Aftertoucher: Dat kan dus op die manier. Jij haalt het getal van downloads op uit je db en controleert dat.
als getal lager is dan 10: Download
als getal is 10 of hoger: Morgen kan je weer downloaden


kan je daar een voorbeeldje van geven? ik ben er niet zo handig in...
 
Michael -

Michael -

31/08/2006 23:05:00
Quote Anchor link
Quote:
kan je daar een voorbeeldje van geven? ik ben er niet zo handig in...

Ik heb even snel iets in elkaar gezet. Het kan vast beter, maar het werkt. Het reset gedeelte zit erin voor het testen, dat zal je er beter even uit kunnen halen als je het gebruikt :P
Voorbeeld:
http://phphulp.turmin.com/downloads.php
Source:
http://phphulp.turmin.com/downloads.phps
SQL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
CREATE TABLE `downloads` (
  `nummer` varchar(255) NOT NULL,
  `aantal` tinyint(4) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix1', 0);
INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix2', 0);


Edit:

Hier zit dus niks met datum in. Dan zou je nog even een veld moeten maken en vullen met NOW() maar nou geen meer tijd voor. Misschien morgenavond of dat iemand anders het af kan maken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Arend a

Arend a

01/09/2006 00:01:00
Quote Anchor link
Quote:
Dit soort databases kunnen met gemak miljoenen records aan.


Nouja. Niet echt met gemak, maar het zal vast wel kunnen :)
 
Aftertoucher

Aftertoucher

01/09/2006 19:00:00
Quote Anchor link
Turmin:
Quote:
kan je daar een voorbeeldje van geven? ik ben er niet zo handig in...

Ik heb even snel iets in elkaar gezet. Het kan vast beter, maar het werkt. Het reset gedeelte zit erin voor het testen, dat zal je er beter even uit kunnen halen als je het gebruikt :P
Voorbeeld:
http://phphulp.turmin.com/downloads.php
Source:
http://phphulp.turmin.com/downloads.phps
SQL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
CREATE TABLE `downloads` (
  `nummer` varchar(255) NOT NULL,
  `aantal` tinyint(4) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix1', 0);
INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix2', 0);


Edit:

Hier zit dus niks met datum in. Dan zou je nog even een veld moeten maken en vullen met NOW() maar nou geen meer tijd voor. Misschien morgenavond of dat iemand anders het af kan maken.


dus als ik het goed begrijp zijn die values: de naam van het bestand dat gedownload word en de standaard waarde

dus als ik een nummer wil toevoegen moet ik die INSERT nog een keer uitvoeren met dfe juiste bestandsnaam?

ontzettend bedankt!:D

en die 10 per dag zou dan iets zij van als het 12 uur is dat ie dan auto-reset doet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aftertoucher
 
Michael -

Michael -

01/09/2006 19:11:00
Quote Anchor link
INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix1', 0);

Ja dit zijn de nummers die jij wilt toevoegen aan de database. Je kan het zo doen, je kan ook een phpscriptje met velden maken om het in je database te zetten.
Ik zat even over na te denken hoe je dat het makkelijkst kan doen, wissen als het 12uur, maar zonder cronjobs zal het denk ik niet goed gaan. Ik zal even de datum velden erin zetten zodat ie toch elke dag weer op 0 staat. Een ongeblikje geduld...
 
Aftertoucher

Aftertoucher

01/09/2006 19:43:00
Quote Anchor link
ik heb alle tijd :D super!
 
Michael -

Michael -

01/09/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Ben ik weer. Het duurde even, druk druk en alles tegelijk haha.
Maar op de zelfde pagina nu de update te vinden:

Source:
http://phphulp.turmin.com/downloads.phps
(hier vind je ook de tabel voor je database)

Voorbeeld (maar deze blijft het zelfde):
http://phphulp.turmin.com/downloads.php

Als je vragen hebt dan hoor ik het wel!

Edit:

Ik ga er wel vanuit dat je weet hoe je een database connectie maakt, deze komt dan in config.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Aftertoucher

Aftertoucher

01/09/2006 20:04:00
Quote Anchor link
:| gruwlijk!
nog 1 klein vraagje (A) als ik nu het bestand remix2.mp3 op me server zou zetten moet ik dan ?nummer=Remix2.mp3 aanroepen?

edit 2 vraagjes eigenlijk :P
ik heb nu een form gemaakt voor het toevoegen aan de database, wat moet ik dan nu bij action invullen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aftertoucher
 
Michael -

Michael -

01/09/2006 20:20:00
Quote Anchor link
gruwlijk? :P
Je kunt het dus met insert er zo in zetten:

INSERT INTO `downloads` VALUES ('', '2006-09-01', 'Remix2', 1);

Dan moet je het vanuit je phpmyadmin dus doen.
Je kunt ook een klein admin paginaatje maken waarmee je het nummer in je database zet (makkelijker dan steeds naar je phpmyadmin).

Als je de tabel al hebt gekopierd, ff opnieuw doen :P
Ik was de auto_increment vergeten, sorry.

Als je dan een download link naar je mp3 wilt maken hoef je er geen .mp3 achter te zetten (of heb je meerdere extensies? .wma .mp3 etc?). Ik denk wel dat je nog even een header moet toevoegen om zo de download te laten starten. Ik zal zo nog even kijken haha.
 
- -

- -

01/09/2006 21:56:00
Quote Anchor link
Maar wat nou als mensen gewoon even snuffelen op je server en dan ergens het bestandje vinden?
 
Michael -

Michael -

01/09/2006 22:17:00
Quote Anchor link
je kan ook je mp3 op je server een andere naam geven dan de naam die wordt gedownload. Weinig kans dat iemand em dan vind. En dan alsnog, waarom zou ie em dan heel vaak gaan downloaden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.