Dragons Cage - LAN-Party's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Matthijs

Matthijs

04/01/2005 19:19:00
Quote Anchor link
Ey mensen,
Wat vinden jullie van de volgende site:
http://www.dragonscage.nl

Graag jullie reactie's, feedback is altijd goed.
Ook graag cijfer, 1/10 ;)

Thnx Allready!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:12:33
 
DaeDaluz

DaeDaluz

04/01/2005 19:26:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit maar als je met je muis over die knoppen gaat dan word de rand blauw maar toch zie ik nog stukjes wit aan de zijkant.

ik vind je font niet zo mooi, en links heb je pagina mooi over lopend in die witte vierkantjes maar rechts niet daar gaan die witte vierkantjes over het midden plaatje heen. en wat is dat grijze vierkantje rechts onder die scroll bar in het midden en aan de gespiegelde kant daarvan?

een 6 maar als je alles nog ff goed bijwerkt dan word dat wel een 8 :)
 
Mitch X

Mitch X

04/01/2005 19:32:00
Quote Anchor link
Kvin um wel mooi, maarja, het kan altijd beter.
- De rand om de link is net helemaal netjes
- Het onderste plaatje is nogal vaag
- Er zitten aan de onderkant een aantal foutjes in de layout ( gaten! )
7.5 uit 10.

Dit viel me op:
Quote:
Wat is een LAN - Party?-
Een LAN-party is een grote of kleine (of grote )bijeenkomst

Hmmz, zouden de mensen 1x groot niet snappen? :P
 
Alfred -

Alfred -

04/01/2005 19:34:00
Quote Anchor link
Fouten aan de onderkant zoals Mitch zegt,
en een opmerking op je menu...
Het enige dat je doet, is een rollover effect, kan je beter doen met 2 afbeeldingen... Omdat je nu kans maakt dat mensen zonder flash plugin, niets op je site kunnen.... :)
 
Winston Smith

Winston Smith

04/01/2005 19:57:00
Quote Anchor link
Mooie layout, maar ik vind je achtergrond niet zo met die herhalende vierkantjes. Een 7,5 ;)
 
Matthijs

Matthijs

04/01/2005 20:04:00
Quote Anchor link
Alvast super bedankt voor jullie reactie's

@DaeDaluz
stukjes wit aan de zijkant, klopt, was te lui om dat op te lossen ;) Had wel andere dingen te doen :P
Die grijze vierkantjes, ja, daar heb ik niet voor gekozen, geen flauw idee hoe die erin komen.
En sterker nog, hoe ik ze eruit kan halen.. Maar je hebt gelijk, is niet zo netjes he?

@mitch
- onderste plaatje vaag, klopt. wil het beetje mysterieus houden ;)
- gaten in onderkant. de grijze vakjes. Yep.
maar hoe krij g ik ze eruit dus :S
- grote of kleine ( of grote ) hahahhaha foutje !
gelijk gewijzigd :P

@rafael
2 afbeeldingen.. hmm ja, zou kunnen, maar de mensen die flash niet hebben, krijgen automatisch de optie de plugin te downloaden! Toch?
- ( wat is jou cijfer ;) )

Bedankt voor de feedback!
 
Alfred -

Alfred -

04/01/2005 20:07:00
Quote Anchor link
Matthijs: Kan best, maar of de mensen het ook gaan downloaden, is een ander deel.. Ik zou eerder de site sluiten... De website moet aanpassen aan de gebruiker, de gebruiker niet aan de website... :)

6/10
 
DaeDaluz

DaeDaluz

04/01/2005 20:31:00
Quote Anchor link
Matthijs:
Die grijze vierkantjes, ja, daar heb ik niet voor gekozen, geen flauw idee hoe die erin komen.
En sterker nog, hoe ik ze eruit kan halen.. Maar je hebt gelijk, is niet zo netjes he?


is dat niet bg_3.jpg want als ik doe show background image dan krijg ik die te zien :)
Gewijzigd op 05/01/2005 11:10:00 door DaeDaluz
 
Jorik

Jorik

04/01/2005 21:15:00
Quote Anchor link
Ik krijg bij een pagina de error:
[ Waarschuwing [x] ]
De verwijzingslimiet voor deze URL is overschreden. Niet in staat de verzochte pagina te bezoeken.
Dit kan veroorzaakt worden door geblokkeerde cookies.

Geen cookies geblokt, pagina is lan-party's..

Je gebruikt een i-frame maar je blijft reloaden?.. beetje onzin vind ik, doe het dan goed.. met <a href="" target="iframename"></iframe> scheelt laadtijd..

wel mooie layout, lettertype minder..
7.5/10
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/01/2005 21:46:00
Quote Anchor link
Zelfde foutmelding als Jorik. Dat is met Firefox 1.0. Met IE 6.0 krijg ik geen foutmelding, maar ook geen pagina.

Erg lelijk dat ik in het 'hoofdscherm' moet scrollen en in het inline-frame.
(en ga niet zeggen dat het door mijn resolutie komt, die staat prachtig op 1024*768 aan de buitenkant. Heal to the Web Develpoer Toolbar!)

Edit:
Ik heb het over verticaal scrollen.

Elwin
Gewijzigd op 04/01/2005 21:46:00 door Elwin - Fratsloos
 
Mitch X

Mitch X

04/01/2005 22:28:00
Quote Anchor link
Jah, dat scrollen ben ik met je eens Elwin.
En ook ik kreeg die error, dat zal nog wel gefixt moeten worden dacht ik ^^
 
Matthijs

Matthijs

04/01/2005 23:22:00
Quote Anchor link
ehm.. die error klopt !
daar heb ik nog geen pagina achterzitten.
Is ook nog maar een BETA ;)

Scrollen is niet met Iframes.
Met CSS afgehandeld

Thnx 4 feedback !
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/01/2005 23:45:00
Quote Anchor link
Matthijs:
Scrollen is niet met Iframes.
Met CSS afgehandeld
Maakt mij het uit hoe het gebeurd; het blijft irritant..

Elwin
 
Matthijs

Matthijs

05/01/2005 16:36:00
Quote Anchor link
Ik heb een aantal foutjes eruit gehaald.

@rafeal
Qua flash menubalk.. ja, je hebt wel gelijk,
website moet aanpassen aan gebruiker.
Maar dan heb ik 10 plaatjes voor het menu
( 5 normale links & 5 individuele rollovers )
Flash oplossing vind ik dan handiger ;) ( alleen niet zo netjes he :S )

En ik snap nu wat er zo verschikkelijk irritant is aan dat scrollen onder een resolutie van 1024 X 768.

Heb hem zelf ontworpen op 1152 x 864
En heb domweg niet op andere resolutie's gelet.
( *stom )

Nu wil ik dat graag oplossen. Ik dacht aan werken met procenten, zodat hij automatisch bijgeschaald wordt. Maar hier kom ik niet helemaal uit.
( procenten verkrachten me complete layout )

En ik heb dan de optie om het geheel scrollend te maken, dus zonder dat inline scrollen.
Wat raden jullie aan?

http://www.dragonscage.nl
Gewijzigd op 05/01/2005 16:40:00 door Matthijs
 
Mitch X

Mitch X

05/01/2005 16:37:00
Quote Anchor link
Die laatste :)
 
Matthijs

Matthijs

05/01/2005 18:58:00
Quote Anchor link
Heb het aangepast,
was ook eigenlijk enige optie want als je hem laat schalen dan rekt - of krimpt hij me plaatjes
en zijn ze niet meer volle kwaliteit.

Zo beter?
Feedback welkom.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

05/01/2005 19:00:00
Quote Anchor link
is iig beter, alleen nog steeds die afwerking van die rechter vierkantjes ze lopen nog steeds een beetje raar over in dat midden plaatje :)
 
Matthijs

Matthijs

05/01/2005 19:37:00
Quote Anchor link
Fixed ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.