drie pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »
Andre vredeveld

andre vredeveld

08/04/2009 19:27:00
Quote Anchor link
hallo

ik ben bezig met een website waar ik op dit moment 2 pagina's in heb staan
die worden getoond door een if
als de if ja is laat hij de ene pagina zien en als hij nee is de andere
maar nu wil ik nog een pagina toevoegen de 3de
maar dan moet ik iets veranderen in de script
maar hoe kan ik dat het beste doen

de 3waardes die nodig zijn worden op geslagen in de database
vandaar dat ik eerst ook de if heb gebruikt


m.v.g.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andre vredeveld
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 13:55:10
 
Robert Deiman

Robert Deiman

08/04/2009 19:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($waarde  = 'ja'){
  //doe iets
  }
elseif($waarde = 'misschien'){
  //doe iets
  }
else{
  //doe standaard
  }
?>
 
Thumb nail

Thumb nail

08/04/2009 19:57:00
Quote Anchor link
je kunt het beste gewoon verschillende waardes doen dus :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
if($database->pagina == "home"){
echo 'home';
}elseif($database->pagina == "contact"){
echo 'contact';
}elseif($database->pagina == "slaap"){
echo 'slaap';
}elseif($database->pagina == "gb"){
echo 'gb';
}else{
echo 'FOUT !';
}

Etc.



EDIT: Robert_Deiman was me voor :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thumb nail
 
- SanThe -

- SanThe -

08/04/2009 20:03:00
Quote Anchor link
Johnny Bravo schreef op 08.04.2009 19:57:
EDIT: Robert_Deiman was me voor :P

Ja maar hij heeft er een foutje in.

= i.p.v. ==
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

08/04/2009 20:13:00
Quote Anchor link
Voor een moderator maakt hij een behoorlijk grote fout :s
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/04/2009 20:30:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 08.04.2009 20:13:
Voor een moderator maakt hij een behoorlijk grote fout :s
Wat heeft het feit dat hij moderator is te maken met fouten maken :S

Iedereen maakt fouten...
 
Andre vredeveld

andre vredeveld

09/04/2009 10:36:00
Quote Anchor link
Hallo

het is mij gelukt bedankt allen

m.v.g.
 
Leon Kunst

Leon Kunst

09/04/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon een switch ??
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/04/2009 12:19:00
Quote Anchor link
WillemJan Z schreef op 08.04.2009 20:30:
Dennis Mertens schreef op 08.04.2009 20:13:
Voor een moderator maakt hij een behoorlijk grote fout :s
Wat heeft het feit dat hij moderator is te maken met fouten maken :S

Iedereen maakt fouten...
Je hebt fouten en fouten hae...

Maar is mijn mening.

En dit kan idd ook makkelijk in ene switch().

Edit
@TS:
Misschien handig om even flink wat tutorials door te kijken. Want dit is echt het eerste wat je leert.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/04/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 09.04.2009 12:19:
WillemJan Z schreef op 08.04.2009 20:30:
Dennis Mertens schreef op 08.04.2009 20:13:
Voor een moderator maakt hij een behoorlijk grote fout :s
Wat heeft het feit dat hij moderator is te maken met fouten maken :S

Iedereen maakt fouten...
Je hebt fouten en fouten hae...

Maar is mijn mening.
En jij hebt nog nooit een typfout gemaakt omdat je een minuut even een script schrijft? Kom op zeg...
Dan nog heeft moderator zijn niks met scripten te maken. Daar zijn mods niet voor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Robert Deiman

Robert Deiman

09/04/2009 13:20:00
Quote Anchor link
Bedankt voor het opmerken van die toch wel stomme fout. Ik werk dagelijks met PHP en dat soort fouten gebeuren helaas soms in de gauwigheid.

Dat ik een Moderator ben wil niet zeggen dat ik foutloos PHP, maar eerlijk is eerlijjk, het is een grove fout..;) Zal niet meer voorkomen.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/04/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Dank je Robert.

Ik wil niet zeggen dat je als Moderator (uberhaupt als programmeur, of scripter, hoe jij het wilt), fouten maakt. Maar zoals ik al zei, is het mijn mening.

En het maakt mij niet uit welke fouten je maakt verder, maar je zou hem nu al een paar keer veranderd kunnen hebben.

Hey maar ieder zen ding. Het was iig niet mijn bedoeling om er zo'n commotie van te maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.