Dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:25:45
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik heb nogal een lastig dropdown menu'tje te maken. Ik heb al heel wat andere scripts bekeken, maar ik vind eigenlijk niets wat echt goed werkt.

Misschien dat ooit iemand al iets gelijkaardig is tegengekomen? Graag jullie tips!

Dit is het menu:
Afbeelding

Als je over een hoofd-item heen gaat wordt het onderlijnd en zou het submenu moeten verschijnen. (buiten bij de home-button, die blijft altijd hetzelfde) Verder moet er naast elk hoofditem een streepje. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:26:31 door Write Down
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:53:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2011 17:28:31
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
$(document).ready(function(){
    
    // Initialize for the dropdown menu
    var timeout    = 500;
    var closetimer = 0;
    var ddmenuitem = 0;

    function jsddm_open(){  
        jsddm_canceltimer();
        jsddm_close();
        ddmenuitem = $(this).find('ul').css('visibility', 'visible');
    }

    function jsddm_close()    {
        if(ddmenuitem) ddmenuitem.css('visibility', 'hidden');
    }

    function jsddm_timer() {  
        closetimer = window.setTimeout(jsddm_close, timeout);
    }

    function jsddm_canceltimer() {
        if(closetimer){  
            window.clearTimeout(closetimer);
            closetimer = null;
    }    }

    $(document).ready(function() {  
        $('#menu > li').bind('mouseover', jsddm_open)
        $('#menu > li').bind('mouseout',  jsddm_timer)
    });

    document.onclick = jsddm_close;


Let op: Het gebruikt wel jQuery, en het menu moet opgebouwd zijn uit <ul> en <li>.
De opmaak is allemaal CSS die je zelf wel op kan bouwen.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:29:23 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 17:39:12
Quote Anchor link
Dit kan je gewoon met CSS doen, zal er wel even eentje maken. JS is hier niet voor nodig en al helemaal niet jQuery.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 17:43:26
Quote Anchor link
Je kan ook een CSS dropdown menu maken.
Waarom altijd javascript?
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:51:52
Quote Anchor link
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 18:23:30
Quote Anchor link
gewoon met hovers.

met javascript kan je mooiere effecten aan het verschijnen toevoegen en dat het dus niet in 1 keer in je scherm plopt
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 18:45:16
Quote Anchor link
Write Down op 23/02/2011 17:51:52:
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.


Je kan hier wat wijzer uit worden hoop ik:

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
    <title>Welcome</title>
    <link href="styles.css" rel="stylesheet" rev="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<div id="menu">
    <div id="navbar">
        <ul>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 1</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 2</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 3</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 4</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 5</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 6</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-3</a></li>
            </ul>
            </li>
        </ul>
    </div>
</div>
<div id="content">
    
</div>
</body>
</html>


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
*, *:hover, *:focus, *:active, *:link, *:visited {
    margin: 0;
    padding: 0;
    border: 0;
    outline: 0;
    list-style: none;
    text-decoration: none;
}
#menu {
    background-color: #606;
    height: 41px;
}
#navbar {
    padding-top: 5px;
    margin-left: 130px;
}
#navbar ul ul {
    margin-top: -1px;
    visibility: hidden;
    padding: 7px;
}
#navbar ul li:hover ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:link ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:visited ul {
    visibility: visible;
}
#navbar li {
    position: relative;
    float: left;
    width: 140px;
    background-color: #606;
    height: 20px;
    padding: 6px;
    margin-left: -20px;
}
#navbar li a {
    color: #DD7A00;
    font-family: Georgia;
    cursor: pointer;
    display: block;
    text-align: center;
}
#navbar li:last-child {
    -moz-border-radius-bottomright: 7px;
    -moz-border-radius-bottomleft: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomright: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomleft: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomright: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomleft: 7px;
    border-radius-bottomright: 7px;
    border-radius-bottomleft: 7px;
    padding-bottom: 10px;
}
#content {
    padding: 6px;
    text-align: left;
    width: 98.9%;
}
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 18:58:33
Quote Anchor link
Ik heb het volgende van gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
/* Menu */
#menu {
    background-image: url(../images/menu_bg.png);
    background-repeat: repeat-x;
    height: 40px;
    width: 998px;
    margin: 0 1px 0 1px;
}
#menu ul .item, .push, .topimg, .bottomimg{
    display:none;
}
#menu ul:hover .item{
    display:block;
    background-image: url(../images/menu_hover.png);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 200px;
}
#menu ul:hover .push {
    display: block;
    height: 15px;
    width: 200px;
    background: transparent;
}
#menu ul:hover .topimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_top.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .bottomimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_bottom.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .item a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
    font-size: 10pt;
    font-weight: normal;
    padding-left: 12px;
}
#menu ul:hover .item a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}
#menu ul{
    width:100px;
    float:left;
    list-style:none;
    padding: 11px 15px 0 15px;
    font-family: helvetica, arial,helvetica,"liberation sans","dejavu sans condensed",sans-serif;
    font-weight: bold;
    font-size: 13pt;
    color: #FFF;
}
#menu .top a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
}
#menu .top a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
            <div id="menu">
                <ul id="menu items 1">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
                <ul id="menu items 2">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
            </div>


Dit werkt in elk geval zoals ik het wil :-)
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 19:15:04
Quote Anchor link
Ik zie dat ik iets te laat ben. Maar alsnog mijn voorbeelden + codes:
Deze werkt in elk browser en is met CSS2 gemaakt
Deze werkt ook overal, maar is met CSS3 gemaakt en maakt gebruik van gradients en border-radius (werkt niet in <IE9)
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

23/02/2011 19:19:52
Quote Anchor link
je bent me voor wouter, wou net zeggen dat je met CSS3 ook al een heel eind kan komen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<style type="text/css">
div
{
opacity: 0;
transition-property: opacity 0.5s;
-webkit-transition:opacity 0.5s;
-o-transition-transition:opacity 0.5s;
}

div:hover
{
opacity: 1.0
}
</style>
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 19:27:05
Quote Anchor link
Bedankt iedereen,
Bedankt Wouter!

Ik ga denk ik toch nog is mijn code wat aanpassen :-)
 
Joey Drieling

Joey Drieling

23/02/2011 23:52:30
Quote Anchor link
Grandient werk wel in IE met de filter, border-radius werkt enkel in IE9.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.gradient{
  filter:  progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC'); /* IE6 & IE7 */
  -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC')"; /* IE8 & IE9 */
}
 
Write Down

Write Down

24/02/2011 20:02:05
Quote Anchor link
Ik verkies de CSS2 versie. Wat ik eventueel kan doen met PHP is de browser detecteren en dan al dan niet CSS3 inladen.

Wat ik me echter afvraag is hoe je op een goede manier bij de CSS2 de opbouw van het submenu ontwerpt. Dat bestaat namelijk uit een "repeat-able" stuk (y-axis), een top-background en tot slot een bottom-background.

Ik zou dit in principe met allemaal divs willen doen, maar ik wil dat liever niet. Ik ga namelijk met de tijd dit ontwerp in een CMS bouwen, dus de positie van het menu moet automatisch lopen.
 
Wouter J

Wouter J

24/02/2011 20:07:52
Quote Anchor link
Hoe wil je dan dat je submenu eruit ziet? Want als je het wil zoals het plaatje boven heb je maar 1 image nodig: De gradient. Deze maak je 1px hoog en laat je repeaten.

En als je meerdere background wil kan je gebruik maken van multiply backgrounds, helaas is dit een CSS3 functie en werkt het nu alleen nog in IE9, FF3.6/4, Chrome en Safari.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 09:44:53
Quote Anchor link
Beste Wouter,

Ik wil het inderdaad zoals hierboven. De gradient is aangemaakt, maar daarmee heb ik nog geen afgeronde hoekjes...
 
Wouter J

Wouter J

26/02/2011 10:54:09
Quote Anchor link
Met behulp van :before en :after is het me gelukt om het voor elkaar te krijgen:
http://waldio.webatu.com/CSS/dropdown.html

Hierbij maak ik gebruik van 4 images:
dropdown-li.png - voor de gradient in de menu balk.
dropdown-gradient.png - voor de gradient in de sub items.
dropdown-top.png - voor de ronde hoeken boven
dropdown-bottom.png - voor de ronde hoeken beneden.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 15:27:52
Quote Anchor link
Geweldig, bedankt!

Toevoeging op 26/02/2011 15:45:03:

Wat ik me wel even afvraag hoe heb je ervoor gezorgd dat er 1px tussen alle knoppen tussen is?
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:39:51
Quote Anchor link
in de nav li class staat:
margin-left: 1px;

dus tussen alle <li> 1 px ruimte
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.