Dropdown menutje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »
Luke Banning

Luke Banning

19/07/2006 12:18:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik heb doormiddel van een programmatje (Coffeecup Free DHTML Menu Builder) snel een dropdown menutje gemaakt. Deze heeft tot een paar dagen geleden gewerkt. Nu word er gewoon niks weergeven.
Op de plek waar het menu eerst stond is het nu wit.
Zelfs niet eens: Your browser does not support script.
Ik zet het menu in een pagina d.m.v. een include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('menu.htm') ?>

Als de include mis is ben ik wel superdom dat ik dat niet zie maar het zit hem daar niet in geloof ik.
Want in dreamweaver geeft ie wel aan:
Your browser does not support script.
Dus het moet haast wel in het menu staan.
Misschien eens perongeluk iets in gewijzigd.
Hier is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
<script language="JavaScript" type="text/javascript">

function Go(){return}
/***********************************************************************
                                Edit below
***********************************************************************/
Menu1=new Array("Kokspanel","","",5,18,120);
Menu1_1=new Array("Home","index.php","",0,18,120);
Menu1_2=new Array("Wie zijn wij?","wijzijnwij.php","",0,18,120);
Menu1_3=new Array("Nieuws","nieuws.php","",0,18,120);
Menu1_4=new Array("Salesactiviteiten","salesactiviteiten.php","",0,18,120);
Menu1_5=new Array("Contact","contact.php","",0,18,120);
Menu2=new Array("Webshop","constructie.php"",0,18,120);
Menu3=new Array("Boekenshop","constructie.php","",0,18,120);
Menu4=new Array("Food","constructie.php","",0,18,120);
Menu5=new Array("Opleiding","constructie.php","",0,18,120);
Menu6=new Array("Recepten","constructie.php","",0,18,120);
var NoOffFirstLineMenus=6; // Number of first level items
var LowBgColor='003366'; // Background color when mouse is not over
var LowSubBgColor='C0C0C0'; // Background color when mouse is not over on subs
var HighBgColor='003399'; // Background color when mouse is over
var HighSubBgColor='C9C9C9'; // Background color when mouse is over on subs
var FontLowColor='FFFFFF'; // Font color when mouse is not over
var FontSubLowColor='FFFFFF'; // Font color subs when mouse is not over
var FontHighColor='FFFFFF'; // Font color when mouse is over
var FontSubHighColor='FFFFFF'; // Font color subs when mouse is over
var BorderColor='000000'; // Border color
var BorderSubColor='000000'; // Border color for subs
var BorderWidth=1; // Border width
var BorderBtwnElmnts=1; // Border between elements 1 or 0
var FontFamily="Verdana" // Font family menu items
var FontSize=8; // Font size menu items
var FontBold=1; // Bold menu items 1 or 0
var FontItalic=0; // Italic menu items 1 or 0
var MenuTextCentered='center'; // Item text position 'left', 'center' or 'right'
var MenuCentered='center'; // Menu horizontal position 'left', 'center' or 'right'
var MenuVerticalCentered='top'; // Menu vertical position 'top', 'middle','bottom' or static
var ChildOverlap=.2; // horizontal overlap child/ parent
var ChildVerticalOverlap=.2; // vertical overlap child/ parent
var StartTop=133; // Menu offset x coordinate
var StartLeft=1; // Menu offset y coordinate
var VerCorrect=0; // Multiple frames y correction
var HorCorrect=0; // Multiple frames x correction
var LeftPaddng=3; // Left padding
var TopPaddng=2; // Top padding
var FirstLineHorizontal=1; // SET TO 1 FOR HORIZONTAL MENU, 0 FOR VERTICAL
var MenuFramesVertical=1; // Frames in cols or rows 1 or 0
var DissapearDelay=500; // delay before menu folds in
var TakeOverBgColor=1; // Menu frame takes over background color subitem frame
var FirstLineFrame='navig'; // Frame where first level appears
var SecLineFrame='space'; // Frame where sub levels appear
var DocTargetFrame='space'; // Frame where target documents appear
var TargetLoc=''; // span id for relative positioning
var HideTop=0; // Hide first level when loading new document 1 or 0
var MenuWrap=1; // enables/ disables menu wrap 1 or 0
var RightToLeft=0; // enables/ disables right to left unfold 1 or 0
var UnfoldsOnClick=0; // Level 1 unfolds onclick/ onmouseover
var WebMasterCheck=0; // menu tree checking on or off 1 or 0
var ShowArrow=0; // Uses arrow gifs when 1
var KeepHilite=1; // Keep selected path highligthed
var Arrws=['tri.gif',5,10,'tridown.gif',10,5,'trileft.gif',5,10]; // Arrow source, width and height
/***********************************************************************
   DO NOT EDIT ANYTHING BELOW THIS LINE - IT WILL BREAK THE SCRIPT !
***********************************************************************/

var AgntUsr=navigator.userAgent.toLowerCase();
var DomYes=document.getElementById?1:0;
var NavYes=AgntUsr.indexOf('mozilla')!=-1&&AgntUsr.indexOf('compatible')==-1?1:0;
var ExpYes=AgntUsr.indexOf('msie')!=-1?1:0;
var Opr=AgntUsr.indexOf('opera')!=-1?1:0;
var Opr6orless=window.opera && navigator.userAgent.search(/opera.[1-6]/i)!=-1 //DynamicDrive.com added code
var DomNav=DomYes&&NavYes?1:0;
var DomExp=DomYes&&ExpYes?1:0;
var Nav4=NavYes&&!DomYes&&document.layers?1:0;
var Exp4=ExpYes&&!DomYes&&document.all?1:0;
var PosStrt=(NavYes||ExpYes)&&!Opr6orless?1:0;
var FrstLoc,ScLoc,DcLoc;
var ScWinWdth,ScWinHght,FrstWinWdth,FrstWinHght;
var ScLdAgainWin;
var FirstColPos,SecColPos,DocColPos;
var RcrsLvl=0;
var FrstCreat=1,Loadd=0,Creatd=0,IniFlg,AcrssFrms=1;
var FrstCntnr=null,CurrntOvr=null,CloseTmr=null;
var CntrTxt,TxtClose,ImgStr;
var Ztop=100;
var ShwFlg=0;
var M_StrtTp=StartTop,M_StrtLft=StartLeft;
var StaticPos=0;
var LftXtra=DomNav&&!Opr?LeftPaddng:0; //Changed for Opera
var TpXtra=DomNav?TopPaddng:0;
var M_Hide=Nav4?'hide':'hidden';
var M_Show=Nav4?'show':'visible';
var Par=parent.frames[0]&&FirstLineFrame!=SecLineFrame?parent:window;
var Doc=Par.document;
var Bod=Doc.body;
var Trigger=NavYes&&!Opr?Par:Bod; //Changed for Opera

MenuTextCentered=MenuTextCentered==1||MenuTextCentered=='center'?'center':MenuTextCentered==0||MenuTextCentered!='right'?'left':'right';
WbMstrAlrts=["Item not defined: ","Item needs height: ","Item needs width: "];

if(Trigger.onload)Dummy=Trigger.onload;
if(DomNav||Opr)Trigger.addEventListener('load',Go,false); //Changed for Opera
else Trigger.onload=Go;

function Dummy(){return}

function CnclSlct(){return false}

function RePos(){
    FrstWinWdth=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientWidth:FrstLoc.innerWidth;
    FrstWinHght=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientHeight:FrstLoc.innerHeight;
    ScWinWdth=ExpYes?ScLoc.document.body.clientWidth:ScLoc.innerWidth;
    ScWinHght=ExpYes?ScLoc.document.body.clientHeight:ScLoc.innerHeight;
    if(MenuCentered=='justify'&&FirstLineHorizontal){
        FrstCntnr.style.width=FrstWinWdth;
        ClcJus();
        var P=FrstCntnr.FrstMbr,W=Menu1[5],i;
        for(i=0;i<NoOffFirstLineMenus;i++){P.style.width=W;P=P.PrvMbr}}
    StaticPos=-1;
    if(TargetLoc)ClcTrgt();
    if(MenuCentered)ClcLft();
    if(MenuVerticalCentered)ClcTp();
    PosMenu(FrstCntnr,StartTop,StartLeft)}

function UnLoaded(){
    if(CloseTmr)clearTimeout(CloseTmr);
    Loadd=0; Creatd=0;
    if(HideTop){
        var FCStyle=Nav4?FrstCntnr:FrstCntnr.style;
        FCStyle.visibility=M_Hide}}

function ReDoWhole(){
    if(ScWinWdth!=ScLoc.innerWidth||ScWinHght!=ScLoc.innerHeight||FrstWinWdth!=FrstLoc.innerWidth||FrstWinHght!=FrstLoc.innerHeight)Doc.location.reload()}

function Check(WMnu,NoOf){
    var i,array,ArrayLoc;
    ArrayLoc=parent.frames[0]?parent.frames[FirstLineFrame]:self;
    for(i=0;i<NoOf;i++){
        array=WMnu+eval(i+1);
        if(!ArrayLoc[array]){WbMstrAlrt(0,array); return false}
        if(i==0){    if(!ArrayLoc[array][4]){WbMstrAlrt(1,array); return false}
            if(!ArrayLoc[array][5]){WbMstrAlrt(2,array); return false}}
        if(ArrayLoc[array][3])if(!Check(array+'_',ArrayLoc[array][3])) return false}
    return true}

function WbMstrAlrt(No,Xtra){
    return confirm(WbMstrAlrts[No]+Xtra+'   ')}

function Go(){
    Dummy();
    if(Loadd||!PosStrt)return;
    BeforeStart();
    Creatd=0; Loadd=1;
    status='Building menu';
    if(FrstCreat){
        if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame]){
            FirstLineFrame=SecLineFrame;
            if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame]){
                FirstLineFrame=SecLineFrame=DocTargetFrame;
                if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame])FirstLineFrame=SecLineFrame=DocTargetFrame=''}}
        if(SecLineFrame =="" || !parent.frames[SecLineFrame]){
            SecLineFrame=DocTargetFrame;
            if(SecLineFrame =="" || !parent.frames[SecLineFrame])SecLineFrame=DocTargetFrame=FirstLineFrame}
        if(DocTargetFrame =="" || !parent.frames[DocTargetFrame])DocTargetFrame=SecLineFrame;
        if(WebMasterCheck){    if(!Check('Menu',NoOffFirstLineMenus)){status='build aborted';return}}
        FrstLoc=FirstLineFrame!=""?parent.frames[FirstLineFrame]:window;
        ScLoc=SecLineFrame!=""?parent.frames[SecLineFrame]:window;
        DcLoc=DocTargetFrame!=""?parent.frames[DocTargetFrame]:window;
        if (FrstLoc==ScLoc) AcrssFrms=0;
        if (AcrssFrms)FirstLineHorizontal=MenuFramesVertical?0:1;
        FrstWinWdth=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientWidth:FrstLoc.innerWidth;
        FrstWinHght=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientHeight:FrstLoc.innerHeight;
        ScWinWdth=ExpYes?ScLoc.document.body.clientWidth:ScLoc.innerWidth;
        ScWinHght=ExpYes?ScLoc.document.body.clientHeight:ScLoc.innerHeight;
        if(Nav4){    CntrTxt=MenuTextCentered!='left'?"<div align='"+MenuTextCentered+"'>":"";
            TxtClose="</font>"+MenuTextCentered!='left'?"</div>":""}}
    FirstColPos=Nav4?FrstLoc.document:FrstLoc.document.body;
    SecColPos=Nav4?ScLoc.document:ScLoc.document.body;
    DocColPos=Nav4?DcLoc.document:ScLoc.document.body;
    if (TakeOverBgColor)FirstColPos.bgColor=AcrssFrms?SecColPos.bgColor:DocColPos.bgColor;
    if(MenuCentered=='justify'&&FirstLineHorizontal)ClcJus();
    if(FrstCreat){
        FrstCntnr=CreateMenuStructure('Menu',NoOffFirstLineMenus);
        FrstCreat=AcrssFrms?0:1}
    else CreateMenuStructureAgain('Menu',NoOffFirstLineMenus);
    if(TargetLoc)ClcTrgt();
    if(MenuCentered)ClcLft();
    if(MenuVerticalCentered)ClcTp();
    PosMenu(FrstCntnr,StartTop,StartLeft);
    IniFlg=1;
    Initiate();
    Creatd=1;
    if (AcrssFrms)     //Added for Opera
        {     //Added for Opera
        ScLdAgainWin=ExpYes?ScLoc.document.body:ScLoc;
        ScLdAgainWin.onunload=UnLoaded;
        }     //Added for Opera
    Trigger.onresize=Nav4?ReDoWhole:RePos;
    AfterBuild();
    if(MenuVerticalCentered=='static'&&!AcrssFrms)setInterval('KeepPos()',250);
    status='Menu ready for use'}

function KeepPos(){
    var TS=ExpYes?FrstLoc.document.body.scrollTop:FrstLoc.pageYOffset;
    if(TS!=StaticPos){
        var FCStyle=Nav4?FrstCntnr:FrstCntnr.style;
        FCStyle.top=FrstCntnr.OrgTop=StartTop+TS;StaticPos=TS}}

function ClcJus(){
    var a=BorderBtwnElmnts?1:2,b=BorderBtwnElmnts?BorderWidth:0;
    var Size=Math.round(((FrstWinWdth-a*BorderWidth)/NoOffFirstLineMenus)-b),i,j;
    for(i=1;i<NoOffFirstLineMenus+1;i++){j=eval('Menu'+i);j[5]=Size}
    StartLeft=0}

function ClcTrgt(){
    var TLoc=Nav4?FrstLoc.document.layers[TargetLoc]:DomYes?FrstLoc.document.getElementById(TargetLoc):FrstLoc.document.all[TargetLoc];
    StartTop=M_StrtTp;
    StartLeft=M_StrtLft;
    if(DomYes){
        while(TLoc){StartTop+=TLoc.offsetTop;StartLeft+=TLoc.offsetLeft;TLoc=TLoc.offsetParent}}
    else{    StartTop+=Nav4?TLoc.pageY:TLoc.offsetTop;StartLeft+=Nav4?TLoc.pageX:TLoc.offsetLeft}}

function ClcLft(){
    if(MenuCentered!='left'&&MenuCentered!='justify'){
        var Size=FrstWinWdth-(!Nav4?parseInt(FrstCntnr.style.width):FrstCntnr.clip.width);
        StartLeft=M_StrtLft;
        StartLeft+=MenuCentered=='right'?Size:Size/2}}

function ClcTp(){
    if(MenuVerticalCentered!='top'&&MenuVerticalCentered!='static'){
        var Size=FrstWinHght-(!Nav4?parseInt(FrstCntnr.style.height):FrstCntnr.clip.height);
        StartTop=M_StrtTp;
        StartTop+=MenuVerticalCentered=='bottom'?Size:Size/2}}

function PosMenu(CntnrPntr,Tp,Lt){
    var Topi,Lefti,Hori;
    var Cntnr=CntnrPntr;
    var Mmbr=Cntnr.FrstMbr;
    var CntnrStyle=!Nav4?Cntnr.style:Cntnr;
    var MmbrStyle=!Nav4?Mmbr.style:Mmbr;
    var PadL=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?LftXtra:0;
    var PadT=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?TpXtra:0;
    var MmbrWt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.width)+PadL:MmbrStyle.clip.width;
    var MmbrHt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.height)+PadT:MmbrStyle.clip.height;
    var CntnrWt=!Nav4?parseInt(CntnrStyle.width):CntnrStyle.clip.width;
    var CntnrHt=!Nav4?parseInt(CntnrStyle.height):CntnrStyle.clip.height;
    var SubTp,SubLt;
    RcrsLvl++;
    if (RcrsLvl==1 && AcrssFrms)!MenuFramesVertical?Tp=FrstWinHght-CntnrHt+(Nav4?4:0):Lt=RightToLeft?0:FrstWinWdth-CntnrWt+(Nav4?4:0);
    if (RcrsLvl==2 && AcrssFrms)!MenuFramesVertical?Tp=0:Lt=RightToLeft?ScWinWdth-CntnrWt:0;
    if (RcrsLvl==2 && AcrssFrms){Tp+=VerCorrect;Lt+=HorCorrect}
    CntnrStyle.top=RcrsLvl==1?Tp:0;
    Cntnr.OrgTop=Tp;
    CntnrStyle.left=RcrsLvl==1?Lt:0;
    Cntnr.OrgLeft=Lt;
    if (RcrsLvl==1 && FirstLineHorizontal){
        Hori=1;Lefti=CntnrWt-MmbrWt-2*BorderWidth;Topi=0}
    else{    Hori=Lefti=0;Topi=CntnrHt-MmbrHt-2*BorderWidth}
    while(Mmbr!=null){
        MmbrStyle.left=Lefti+BorderWidth;
        MmbrStyle.top=Topi+BorderWidth;
        if(Nav4)Mmbr.CmdLyr.moveTo(Lefti+BorderWidth,Topi+BorderWidth);
        if(Mmbr.ChildCntnr){
            if(RightToLeft)ChldCntnrWdth=Nav4?Mmbr.ChildCntnr.clip.width:parseInt(Mmbr.ChildCntnr.style.width);
            if(Hori){    SubTp=Topi+MmbrHt+2*BorderWidth;
                SubLt=RightToLeft?Lefti+MmbrWt-ChldCntnrWdth:Lefti}
            else{    SubLt=RightToLeft?Lefti-ChldCntnrWdth+ChildOverlap*MmbrWt+BorderWidth:Lefti+(1-ChildOverlap)*MmbrWt+BorderWidth;
                SubTp=RcrsLvl==1&&AcrssFrms?Topi:Topi+ChildVerticalOverlap*MmbrHt}
            PosMenu(Mmbr.ChildCntnr,SubTp,SubLt)}
        Mmbr=Mmbr.PrvMbr;
        if(Mmbr){    MmbrStyle=!Nav4?Mmbr.style:Mmbr;
            PadL=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?LftXtra:0;
            PadT=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?TpXtra:0;
            MmbrWt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.width)+PadL:MmbrStyle.clip.width;
            MmbrHt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.height)+PadT:MmbrStyle.clip.height;
            Hori?Lefti-=BorderBtwnElmnts?(MmbrWt+BorderWidth):(MmbrWt):Topi-=BorderBtwnElmnts?(MmbrHt+BorderWidth):(MmbrHt)}}
    RcrsLvl--}

function Initiate(){
    if(IniFlg){    Init(FrstCntnr);IniFlg=0;
        if(ShwFlg)AfterCloseAll();ShwFlg=0}}

function Init(CntnrPntr){
    var Mmbr=CntnrPntr.FrstMbr;
    var MCStyle=Nav4?CntnrPntr:CntnrPntr.style;
    RcrsLvl++;
    MCStyle.visibility=RcrsLvl==1?M_Show:M_Hide;
    while(Mmbr!=null){
        if(Mmbr.Hilite){Mmbr.Hilite=0;if(KeepHilite)LowItem(Mmbr)}
        if(Mmbr.ChildCntnr) Init(Mmbr.ChildCntnr);
        Mmbr=Mmbr.PrvMbr}
    RcrsLvl--}

function ClearAllChilds(Pntr){
    var CPCCStyle;
    while (Pntr){
        if(Pntr.Hilite){
            Pntr.Hilite=0;
            if(KeepHilite)LowItem(Pntr);
            if(Pntr.ChildCntnr){
                CPCCStyle=Nav4?Pntr.ChildCntnr:Pntr.ChildCntnr.style;
                CPCCStyle.visibility=M_Hide;
                ClearAllChilds(Pntr.ChildCntnr.FrstMbr)}
            break}
        Pntr=Pntr.PrvMbr}}

function GoTo(){
    if(this.LinkTxt){
        status='';
        var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
        LowItem(HP);
        this.LinkTxt.indexOf('javascript:')!=-1?eval(this.LinkTxt):DcLoc.location.href=this.LinkTxt}}

function HiliteItem(P){
    if(Nav4){
        if(P.ro)P.document.images[P.rid].src=P.ri2;
        else{    if(P.HiBck)P.bgColor=P.HiBck;
            if(P.value.indexOf('<img')==-1){
                P.document.write(P.Ovalue);
                P.document.close()}}}
    else{    if(P.ro){    var Lc=P.Level==1?FrstLoc:ScLoc;
            Lc.document.images[P.rid].src=P.ri2}
        else{    if(P.HiBck)P.style.backgroundColor=P.HiBck;
            if(P.HiFntClr)P.style.color=P.HiFntClr}}
    P.Hilite=1}

function LowItem(P){
    if(P.ro){    if(Nav4)P.document.images[P.rid].src=P.ri1;
        else{    var Lc=P.Level==1?FrstLoc:ScLoc;
            Lc.document.images[P.rid].src=P.ri1}}
    else{    if(Nav4){    if(P.LoBck)P.bgColor=P.LoBck;
            if(P.value.indexOf('<img')==-1){
                P.document.write(P.value);
                P.document.close()}}
        else{    if(P.LoBck)P.style.backgroundColor=P.LoBck;
            if(P.LwFntClr)P.style.color=P.LwFntClr}}}

function OpenMenu(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    var TpScrlld=ExpYes?ScLoc.document.body.scrollTop:ScLoc.pageYOffset;
    var LScrlld=ExpYes?ScLoc.document.body.scrollLeft:ScLoc.pageXOffset;
    var CCnt=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr:this.ChildCntnr;
    var ThisHt=Nav4?this.clip.height:parseInt(this.style.height);
    var ThisWt=Nav4?this.clip.width:parseInt(this.style.width);
    var ThisLft=AcrssFrms&&this.Level==1&&!FirstLineHorizontal?0:Nav4?this.Container.left:parseInt(this.Container.style.left);
    var ThisTp=AcrssFrms&&this.Level==1&&FirstLineHorizontal?0:Nav4?this.Container.top:parseInt(this.Container.style.top);
    var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
    CurrntOvr=this;
    IniFlg=0;
    ClearAllChilds(this.Container.FrstMbr);
    HiliteItem(HP);
    if(CCnt!=null){
        if(!ShwFlg){ShwFlg=1;    BeforeFirstOpen()}
        var CCW=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr.clip.width:parseInt(this.ChildCntnr.style.width);
        var CCH=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr.clip.height:parseInt(this.ChildCntnr.style.height);
        var ChCntTL=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr:this.ChildCntnr.style;
        var SubLt=AcrssFrms&&this.Level==1?CCnt.OrgLeft+ThisLft+LScrlld:CCnt.OrgLeft+ThisLft;
        var SubTp=AcrssFrms&&this.Level==1?CCnt.OrgTop+ThisTp+TpScrlld:CCnt.OrgTop+ThisTp;
        if(MenuWrap){
            if(RightToLeft){
                if(SubLt<LScrlld)SubLt=this.Level==1?LScrlld:SubLt+(CCW+(1-2*ChildOverlap)*ThisWt);
                if(SubLt+CCW>ScWinWdth+LScrlld)SubLt=ScWinWdth+LScrlld-CCW}
            else{    if(SubLt+CCW>ScWinWdth+LScrlld)SubLt=this.Level==1?ScWinWdth+LScrlld-CCW:SubLt-(CCW+(1-2*ChildOverlap)*ThisWt);
                if(SubLt<LScrlld)SubLt=LScrlld}
            if(SubTp+CCH>TpScrlld+ScWinHght)SubTp=this.Level==1?SubTp=TpScrlld+ScWinHght-CCH:SubTp-CCH+(1-2*ChildVerticalOverlap)*ThisHt;
            if(SubTp<TpScrlld)SubTp=TpScrlld}
        ChCntTL.top=SubTp;ChCntTL.left=SubLt;ChCntTL.visibility=M_Show}
    status=this.LinkTxt}

function OpenMenuClick(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
    CurrntOvr=this;
    IniFlg=0;
    ClearAllChilds(this.Container.FrstMbr);
    HiliteItem(HP);
    status=this.LinkTxt}

function CloseMenu(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    if(!KeepHilite){
        var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
        LowItem(HP)}
    status='';
    if(this==CurrntOvr){
        IniFlg=1;
        if(CloseTmr)clearTimeout(CloseTmr);
        CloseTmr=setTimeout('Initiate(CurrntOvr)',DissapearDelay)}}

function CntnrSetUp(Wdth,Hght,NoOff){
    var x=RcrsLvl==1?BorderColor:BorderSubColor;
    this.FrstMbr=null;
    this.OrgLeft=this.OrgTop=0;
    if(x)this.bgColor=x;
    if(Nav4){    this.visibility='hide';
        this.resizeTo(Wdth,Hght)}
    else{    if(x)this.style.backgroundColor=x;
        this.style.width=Wdth;
        this.style.height=Hght;
        this.style.fontFamily=FontFamily;
        this.style.fontWeight=FontBold?'bold':'normal';
        this.style.fontStyle=FontItalic?'italic':'normal';
        this.style.fontSize=FontSize+'pt';
        this.style.zIndex=RcrsLvl+Ztop}}

function MbrSetUp(MmbrCntnr,PrMmbr,WhatMenu,Wdth,Hght){
    var Location=RcrsLvl==1?FrstLoc:ScLoc;
    var MemVal=eval(WhatMenu+'[0]');
    var t,T,L,W,H,S;
    var a,b,c,d;
    this.PrvMbr=PrMmbr;
    this.Level=RcrsLvl;
    this.LinkTxt=eval(WhatMenu+'[1]');
    this.Container=MmbrCntnr;
    this.ChildCntnr=null;
    this.Hilite=0;
    this.style.overflow='hidden';
    this.style.cursor=ExpYes&&(this.LinkTxt||(RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick))?'hand':'default';
    this.ro=0;
    if(MemVal.indexOf('rollover')!=-1){
        this.ro=1;
        this.ri1=MemVal.substring(MemVal.indexOf(':')+1,MemVal.lastIndexOf(':'));
        this.ri2=MemVal.substring(MemVal.lastIndexOf(':')+1,MemVal.length);
        this.rid=WhatMenu+'i';MemVal="<img src='"+this.ri1+"' name='"+this.rid+"'>"}
    this.value=MemVal;
    if(RcrsLvl==1){
        a=LowBgColor;
        b=HighBgColor;
        c=FontLowColor;
        d=FontHighColor}
    else{    a=LowSubBgColor;
        b=HighSubBgColor;
        c=FontSubLowColor;
        d=FontSubHighColor}
    this.LoBck=a;
    this.LwFntClr=c;
    this.HiBck=b;
    this.HiFntClr=d;
    this.style.color=this.LwFntClr;
    if(this.LoBck)this.style.backgroundColor=this.LoBck;
    this.style.textAlign=MenuTextCentered;
    if(eval(WhatMenu+'[2]'))this.style.backgroundImage="url(\'"+eval(WhatMenu+'[2]')+"\')";
    if(MemVal.indexOf('<')==-1){
        this.style.width=Wdth-LftXtra;
        this.style.height=Hght-TpXtra;
        this.style.paddingLeft=LeftPaddng;
        this.style.paddingTop=TopPaddng}
    else{    this.style.width=Wdth;
        this.style.height=Hght}
    if(MemVal.indexOf('<')==-1&&DomYes){
        t=Location.document.createTextNode(MemVal);
        this.appendChild(t)}
    else this.innerHTML=MemVal;
    if(eval(WhatMenu+'[3]')&&ShowArrow){
        a=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?3:RightToLeft?6:0;
        S=Arrws[a];
        W=Arrws[a+1];
        H=Arrws[a+2];
        T=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?Hght-H-2:(Hght-H)/2;
        L=RightToLeft?2:Wdth-W-2;
        if(DomYes){

            t=Location.document.createElement('img');
            this.appendChild(t);
            t.style.position='absolute';
            t.src=S;

            t.style.width=W;
            t.style.height=H;
            t.style.top=T;
            t.style.left=L}
        else{    MemVal+="<div style='position:absolute; top:"+T+"; left:"+L+"; width:"+W+"; height:"+H+";visibility:inherit'><img src='"+S+"'></div>";
            this.innerHTML=MemVal}}
    if(ExpYes){this.onselectstart=CnclSlct;
        this.onmouseover=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick?OpenMenuClick:OpenMenu;
        this.onmouseout=CloseMenu;
        this.onclick=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&&eval(WhatMenu+'[3]')?OpenMenu:GoTo    }
    else{    RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick?this.addEventListener('mouseover',OpenMenuClick,false):this.addEventListener('mouseover',OpenMenu,false);
        this.addEventListener('mouseout',CloseMenu,false);
        RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&&eval(WhatMenu+'[3]')?this.addEventListener('click',OpenMenu,false):this.addEventListener('click',GoTo,false)}}

function NavMbrSetUp(MmbrCntnr,PrMmbr,WhatMenu,Wdth,Hght){
    var a,b,c,d;
    if(RcrsLvl==1){
        a=LowBgColor;
        b=HighBgColor;
        c=FontLowColor;
        d=FontHighColor}
    else {    a=LowSubBgColor;
        b=HighSubBgColor;
        c=FontSubLowColor;
        d=FontSubHighColor    }
    this.value=eval(WhatMenu+'[0]');
    this.ro=0;
    if(this.value.indexOf('rollover')!=-1){
        this.ro=1;
        this.ri1=this.value.substring(this.value.indexOf(':')+1,this.value.lastIndexOf(':'));
        this.ri2=this.value.substring(this.value.lastIndexOf(':')+1,this.value.length);
        this.rid=WhatMenu+'i';this.value="<img src='"+this.ri1+"' name='"+this.rid+"'>"}
    if(LeftPaddng&&this.value.indexOf('<')==-1&&MenuTextCentered=='left')this.value='&nbsp\;'+this.value;
    if(FontBold)this.value=this.value.bold();
    if(FontItalic)this.value=this.value.italics();
    this.Ovalue=this.value;
    this.value=this.value.fontcolor(c);
    this.Ovalue=this.Ovalue.fontcolor(d);
    this.value=CntrTxt+"<font face='"+FontFamily+"' point-size='"+FontSize+"'>"+this.value+TxtClose;
    this.Ovalue=CntrTxt+"<font face='"+FontFamily+"' point-size='"+FontSize+"'>"+this.Ovalue+TxtClose;
    this.LoBck=a;
    this.HiBck=b;
    this.ChildCntnr=null;
    this.PrvMbr=PrMmbr;
    this.Hilite=0;
    this.visibility='inherit';
    if(this.LoBck)this.bgColor=this.LoBck;
    this.resizeTo(Wdth,Hght);
    if(!AcrssFrms&&eval(WhatMenu+'[2]'))this.background.src=eval(WhatMenu+'[2]');
    this.document.write(this.value);
    this.document.close();
    this.CmdLyr=new Layer(Wdth,MmbrCntnr);
    this.CmdLyr.Level=RcrsLvl;
    this.CmdLyr.LinkTxt=eval(WhatMenu+'[1]');
    this.CmdLyr.visibility='inherit';
    this.CmdLyr.onmouseover=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick?OpenMenuClick:OpenMenu;
    this.CmdLyr.onmouseout=CloseMenu;
    this.CmdLyr.captureEvents(Event.MOUSEUP);
    this.CmdLyr.onmouseup=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&&eval(WhatMenu+'[3]')?OpenMenu:GoTo;
    this.CmdLyr.LowLyr=this;
    this.CmdLyr.resizeTo(Wdth,Hght);
    this.CmdLyr.Container=MmbrCntnr;
    if(eval(WhatMenu+'[3]')&&ShowArrow){
        a=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?3:RightToLeft?6:0;
        this.CmdLyr.ImgLyr=new Layer(Arrws[a+1],this.CmdLyr);
        this.CmdLyr.ImgLyr.visibility='inherit';
        this.CmdLyr.ImgLyr.top=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?Hght-Arrws[a+2]-2:(Hght-Arrws[a+2])/2;
        this.CmdLyr.ImgLyr.left=RightToLeft?2:Wdth-Arrws[a+1]-2;
        this.CmdLyr.ImgLyr.width=Arrws[a+1];
        this.CmdLyr.ImgLyr.height=Arrws[a+2];
        ImgStr="<img src='"+Arrws[a]+"' width='"+Arrws[a+1]+"' height='"+Arrws[a+2]+"'>";
        this.CmdLyr.ImgLyr.document.write(ImgStr);
        this.CmdLyr.ImgLyr.document.close()}}

function CreateMenuStructure(MName,NumberOf){
    RcrsLvl++;
    var i,NoOffSubs,Mbr,Wdth=0,Hght=0;
    var PrvMmbr=null;
    var WMnu=MName+'1';
    var MenuWidth=eval(WMnu+'[5]');
    var MenuHeight=eval(WMnu+'[4]');
    var Location=RcrsLvl==1?FrstLoc:ScLoc;
    if (RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal){
        for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
            WMnu=MName+eval(i);
            Wdth=eval(WMnu+'[5]')?Wdth+eval(WMnu+'[5]'):Wdth+MenuWidth}
        Wdth=BorderBtwnElmnts?Wdth+(NumberOf+1)*BorderWidth:Wdth+2*BorderWidth;Hght=MenuHeight+2*BorderWidth}
    else{    for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
            WMnu=MName+eval(i);
            Hght=eval(WMnu+'[4]')?Hght+eval(WMnu+'[4]'):Hght+MenuHeight}
        Hght=BorderBtwnElmnts?Hght+(NumberOf+1)*BorderWidth:Hght+2*BorderWidth;Wdth=MenuWidth+2*BorderWidth}
    if(DomYes){
        var MmbrCntnr=Location.document.createElement("div");
        MmbrCntnr.style.position='absolute';
        MmbrCntnr.style.visibility='hidden';
        Location.document.body.appendChild(MmbrCntnr)}
    else{    if(Nav4) var MmbrCntnr=new Layer(Wdth,Location)
        else{    WMnu+='c';
            Location.document.body.insertAdjacentHTML("AfterBegin","<div id='"+WMnu+"' style='visibility:hidden; position:absolute;'><\/div>");
            var MmbrCntnr=Location.document.all[WMnu]}}
    MmbrCntnr.SetUp=CntnrSetUp;
    MmbrCntnr.SetUp(Wdth,Hght,NumberOf);
    if(Exp4){    MmbrCntnr.InnerString='';
        for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
            WMnu=MName+eval(i);
            MmbrCntnr.InnerString+="<div id='"+WMnu+"' style='position:absolute;'><\/div>"}
        MmbrCntnr.innerHTML=MmbrCntnr.InnerString}
    for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
        WMnu=MName+eval(i);
        NoOffSubs=eval(WMnu+'[3]');
        Wdth=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?eval(WMnu+'[5]')?eval(WMnu+'[5]'):MenuWidth:MenuWidth;
        Hght=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?MenuHeight:eval(WMnu+'[4]')?eval(WMnu+'[4]'):MenuHeight;
        if(DomYes){
            Mbr=Location.document.createElement("div");
            Mbr.style.position='absolute';
            Mbr.style.visibility='inherit';
            MmbrCntnr.appendChild(Mbr)}
        else Mbr=Nav4?new Layer(Wdth,MmbrCntnr):Location.document.all[WMnu];
        Mbr.SetUp=Nav4?NavMbrSetUp:MbrSetUp;
        Mbr.SetUp(MmbrCntnr,PrvMmbr,WMnu,Wdth,Hght);
        if(NoOffSubs) Mbr.ChildCntnr=CreateMenuStructure(WMnu+'_',NoOffSubs);
        PrvMmbr=Mbr}
    MmbrCntnr.FrstMbr=Mbr;
    RcrsLvl--;
    return(MmbrCntnr)}

function CreateMenuStructureAgain(MName,NumberOf){
    var i,WMnu,NoOffSubs,PrvMmbr,Mbr=FrstCntnr.FrstMbr;
    RcrsLvl++;
    for(i=NumberOf;i>0;i--){
        WMnu=MName+eval(i);
        NoOffSubs=eval(WMnu+'[3]');
        PrvMmbr=Mbr;
        if(NoOffSubs)Mbr.ChildCntnr=CreateMenuStructure(WMnu+'_',NoOffSubs);
        Mbr=Mbr.PrvMbr}
    RcrsLvl--}

function BeforeStart(){return}
function AfterBuild(){return}
function BeforeFirstOpen(){return}
function AfterCloseAll(){return}

</script>
<noscript>Your browser does not support scripts</noscript>


Hopelijk dat jullie me kunnen helpen.
Groet Luke

Edit:

Heb trouwens ook al eens het onderste gedeelte (Do not edit anything below this line) opnieuw aan laten maken door het programma. Nog steeds wit vlak.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:03:58
 
PHP Newbie

PHP Newbie

19/07/2006 12:22:00
Quote Anchor link
Dus wij moeten even een dikke 600 regels door gaan nemen, die ook niet erg net gecoded zijn?

Ik denk dat er niet veel mensen zijn die daar zin in zullen hebben luke
 
Luke Banning

Luke Banning

19/07/2006 12:25:00
Quote Anchor link
Zoals je al in de edit ziet heb ik het onderste gedeelte al vervangen en toen werkte deze nog steeds niet.
Het is dus waarschijnlijk tot de 61e regel ;)
 

19/07/2006 12:40:00
Quote Anchor link
60 regels code is nog steeds heel heel veel.

Wat zegt de debug van Firefox?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.