dropdownmenu dicht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »
Daniyal hussain

daniyal hussain

04/07/2012 23:51:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een dropdownbox maar die gaat niet dicht als ik ergens buiten het menu klik, en ik kan geen code vinden om het idcht te doen

hier is js code

Quote:
$(document).ready(function() {
$('.autosuggest').keyup(function() {

var search_term = $(this).attr('value');
$.post('search1.php', {search_term:search_term}, function(data) {

$('.result').html(data);

});

});
});



Alvasr bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:57:45
 
Thomas Helling

Thomas Helling

05/07/2012 00:08:52
Quote Anchor link
Kan je ook wat laten zien van je html code?

Ik ben vrij benieuwd hoe je je select box gemaakt hebt, meestal is dit namelijk niet het geval.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

05/07/2012 00:21:41
Quote Anchor link
<form name="form" action="search.php" method="get">
<input type="text" name="k" autocomplete="off" class="autosuggest" > <input type="submit" value="search">
<div class="dropdown">
<ul class="result"></ul>
</div>
</form>
 
Roel -

Roel -

05/07/2012 09:01:28
Quote Anchor link
Ik raad je aan de documentatie van jQuery UI eens door te nemen.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/07/2012 09:29:47
Quote Anchor link
Daniyal hussain op 04/07/2012 23:51:13:
maar die gaat niet dicht als ik ergens buiten het menu klik,


Die gaat nergens dicht; gelijk waar je op klikt. Die waarde komt ook niet terug in de <input>.
Ofwel heb je nog code die je ons niet toont.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

05/07/2012 11:48:55
Quote Anchor link
ja ik een php code <qoute>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
$search_term
= mysql_real_escape_string($_POST['search_term']);
$terms = explode (" ", $search_term);
        $query = "SELECT * FROM search WHERE ";

foreach ($terms as $each){

@
$i++;
    if ($i == 1)
        $query .= "title LIKE '%$each%' ";
    else
        $query .= "OR title LIKE '%$each%' ";
}

if (isset($_POST['search_term']) == true && empty ($_POST['search_term']) == false)
{

$conclose= mysql_connect ("localhost", "root", "");
mysql_select_db("results");

        $query = mysql_query ($query);
        $numrows = mysql_num_rows ($query);
        
        if(strlen($search_term) <= 2)
echo "<li><font color='#62472C'>Search term to short</font></>";
else
{
        
    if ($numrows > 0) {
    while (($row = mysql_fetch_assoc($query))!==false){

    $id = $row ['id'];
    $title = $row ['title'];
    $image = $row ['image'];
    $link = $row ['link'];
    $keywords = $row ['keywords'];

      

echo " <li><a href='$link' class='uitmenu'><img style='float: left;' src='$image' width='60px' height='50px'/>$title</a></li>";


    
    }

        echo "<li><a href='search.php?k=$search_term' class='uitmenuget' >Get more results</a></li>";
}

else
    echo "<li><font color='#62472C'>No games found for: $search_term </font></li>";
    

        }
}

?>

</qoute>
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/07/2012 12:24:40
Quote Anchor link
Ah, I see, daar komen <a> 's die de gebruiker rechtstreeks linken ...

Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<html>
  <head>
    <style>
      .dropdown {
        background-color: #f1f1ff;
        width: 300px;
      }
    </style>
  </head>
  <body>
    <form name="form" action="search.php" method="get">
      <input type="text" name="k" autocomplete="off" class="autosuggest" > <input type="submit" value="search">
      <div class="dropdown">
        <ul class="result"></ul>
      </div>
    </form>
    <script src=" https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js"></script>
    <script>
      $(document).ready(function($) {
        var hoverOut = 'idle';
        $('.autosuggest').keyup(function() {
          var search_term = $(this).attr('value');
          $.post('search1.php', {search_term: search_term}, function(data) {
            $('.result').html(data).show();
          });
        });
        // we gaan in een variabele opslaan of de muis al dan niet over .dropdown hovert
        $('.dropdown').hover(
          function(e) {
            hoverOut = 'active';
          },
          function(e) {
            hoverOut = 'out';
          }
        );
        // telkens de gebruiker de input gebruikt, mag .result zichtbaar zijn
        $('.autosuggest').focus(function(e) {
          $('.result').show();
        });
        // We vangen elke muisklik op.  Indien de muis niet binnenin .dropdown is, verbergen we .result
        $(document).click(function(e) {
          switch (hoverOut) {
            case 'out':
              $('.result').fadeOut();
              hoverOut = 'idle';
              break;
              // okay, het is hier nogal eenzaam, zo 1 optie, maar wie weet komt hier nog iets
          }
        });
      });
    </script>
  </body>
</html>
Gewijzigd op 05/07/2012 12:26:03 door Kris Peeters
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

05/07/2012 14:35:17
Quote Anchor link
ja, dankje wel kris
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.