Droplist in HTML icm php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan jansen

stefan jansen

27/03/2009 13:10:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een contactform met enkele dropdownlist.. Mensen kunnen dan een aantal dingen selecteren en dan drukken op een "verzend-button" zodat er een email word verstuurd naar een bepaald emailadres.

Kan iemand me daarmee helpen? Of een generator op internet ergens?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 00:28:16
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

27/03/2009 13:12:00
Quote Anchor link
wat wil je precies ?
 
Stefan jansen

stefan jansen

27/03/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Ik wil een html website met 3 velden (dit moeten dropdownlists zijn):
- Jaar (met de values: 2009,2010,2011)
- Maand (met de values: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12)
- Tijd (met de values: 13:00, 14:00)

Een gebruiker selecteerd deze 3 velden en klikt op een button "Verstuur"
Er moet dan een email verzonden worden naar een emailadres met de waardes die deze gebruiker heeft ingevuld.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijker is.
 
Mike Smit

Mike Smit

27/03/2009 13:34:00
Quote Anchor link
kan toch ook met check boxen?
 
Thumb nail

Thumb nail

27/03/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<select title="Selecteer de ontvanger" name="ontvanger">
  <option value="1">naam 1</option>
  <option value="2">naam 2</option>
  <option value="3">naam 3</option>
  <option value="4">naam 4</option>
</select>


en dan vraag je met php de variable $_POST['ontvanger'] aan;-)
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

27/03/2009 13:40:00
Quote Anchor link
we zitten hier niet om het complete scipt voor je te bouwen...
we zijn hier om je te helpen met eventuele problemen.

en een dropdown heeft op zichzelf niks met php te maken dit kan je gewoon maken in html..

Maar heb je zelf al wat gemaakt of geprobeerd ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.