Dubbele adressen groepere en familie van maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan Maas

Johan Maas

27/08/2006 11:35:00
Quote Anchor link
Zo haal ik alleen de enkele adressen uit de MySql tabel.

$result=mysql_query('SELECT * FROM leden GROUP BY huisnummer,postcode ORDER BY naam');

while($row = mysql_fetch_array($result))
{
$aanhef = $row['roepnaam']." ".$row['tussenvoegsel']." ".$row['naam'];
$adres = $row['straat']." ".$row['huisnummer'];
$pc_woonplaats = $row['postcode']." ".$row['woonplaats'];
$land = $row['land'];
...............

Nu wil ik als huisnummer en postcode >1 de aanhef "Fam" is anders de roepnaam (die haal ik uit veld roepnaam).

Is het ook mogelijk om al de roepnamen te tonen gescheiden door een komma, i.p.v. Fam?
VB:
Klaas, Marianne Klaassen
Vierstraat 23
1234 AB WOONPLAATS

Als het mogelijk is graag een werkend voorbeeld?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johan Maas
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 02:19:32
 
- Roland -

- Roland -

27/08/2006 11:44:00
Quote Anchor link
Zoiets ?

SELECT * FROM leden GROUP BY huisnummer,postcode HAVING COUNT(*) >1



Edit:
en voor de niet dubbele doe je de query met =1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Roland -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.