Dubbele submit met javascript?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick Mulder

Nick Mulder

23/02/2007 17:37:00
Quote Anchor link
Een van de pagina's voor een klant doet echt heel raar, ik gebruik een image button en submit met javascript. Als er gesubmit wordt schrijft php in de database. Bij mij werkt het perfect, maar bij de klant wordt het dus dubbel in de database geschreven en dubbel gesubmit (2x het klik geluid).
De button:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="image" onclick="javascript:document.form1.submit();" src="images/save.jpg" />
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:54:34
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/02/2007 17:52:00
Quote Anchor link
Een input type image werkt automatisch al als een submit in een form. Je kunt dat onclick event dus weghalen.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

23/02/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Ok ik zal het proberen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.