Dubbele submit?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »
Mark moes

mark moes

24/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Hoi!

Ik heb een aanmeldformulier, welke na ingevuld te zijn door de gebruiker, ook door hem/haar gecontroleerd moet worden of de door het ingevulde gegevens juist zijn. De gegevens worden weergegeven onder het form.

Vervolgens wil ik ze met een submitknop laten doorgaan. Er komen dus eigenlijk 2 submitknoppen, elk met een andere naam.
Ik wou dat als volgt aanroepen, maar dat werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['aanmelden']))
    {

//Code..
        if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['sub']))
         {

//overige code
}
}

?>


De eerste submitknop werkt wel, maar de tweede niet. Dit ligt niet aan de code die er tussen staat, maar aan het feit dat het een tweede submitknop is.
Heeft iemand hier een oplossing voor?
Ik wil het invoeren en de check graag op de zelfde pagina houden, aangezien als het niet klopt de wijziging snel gedaan kan worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark moes
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:02:57
 
TJVB tvb

TJVB tvb

24/03/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

  if(isset($_POST['aanmelden']))
  {

    //code
  }
  if(isset($_POST['sub']))
  {

    //andere code
  }
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Mark moes

mark moes

24/03/2009 16:25:00
Quote Anchor link
Dat lijkt leuk, alleen nu moet het ff anders:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

  if(isset($_POST['aanmelden']))
  {

    //code en 2e submitknop...
      if(isset($_POST['sub']))
    {

      //andere code
    }
  }
//LET OP: DE LAATSTE $_POST ZIT IN DE EERSTE!
}?>


En dan werkt het niet meer.
Na elkaar wil wel, maar als ik nu de 2e submit doe, krijg ik een leeg form terug. Ik wil daar een echo terug hebben, die dus niet komt.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

24/03/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Het werkt wel. Als je een hidden input-field maakt met de naam aanmelden :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

24/03/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Ik zou ze in een session zetten, en na het verwerken van het 2e formulier de session unsetten.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

24/03/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Ik ook.

Maar hunhij wouden het met submits :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Mark moes

mark moes

24/03/2009 16:38:00
Quote Anchor link
maar dan is de volgorde toch verkeerd?
Zie het zo:

1 Form invullen (aanmeldform)
1.1 Form Submitten (knop Aanmelden)

2 Input van gebruiker door gebruiker laten checken
2.1 Input goedkeuren en verzenden (knop Verder)

3.x Gegevens form verwerken.

Zo is de opzet. Waar moet ik dat hidden input-field verwerken dan? In het eerste form?

Dit is de broncode van het form en de 2e submitknop.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<h2>Aanmelden</h2>
<form method="post" action="/website/Classes/test.php">
    <label for="naam" class="floated">Gebruikersnaam:</label>
    <input type="text" id="naam" name="naam" maxlength="40" value="blaat"  /><br />

    <label for="email" class="floated">Email:</label>
    <input type="text" id="email" name="email" maxlength="255" value="[email protected]"  /><br />

    <label for="postcode" class="floated">Postcode:</label>
    <input type="text" id="postcode" name="postcode" maxlength="6" value="1234AB"  /><br />

    <label for="wachtwoord" class="floated">Wachtwoord:</label>
    <input type="password" id="wachtwoord" name="wachtwoord" maxlength="40" value="schaap"  /><br />

    <label for="retypewachtwoord" class="floated">Herhaal wachtwoord:</label>
    <input type="password" id="retypewachtwoord" name="retypewachtwoord" maxlength="40" value="schaap"  /><br />

    <fieldset>
    <legend>Geslacht:</legend>
    <input type="radio" id="geslacht1" name="geslacht" value="1" checked="checked" /><label for="geslacht1">Man</label><br />
    <input type="radio" id="geslacht2" name="geslacht" value="2" /><label for="geslacht2">Vrouw</label><br />
    </fieldset><br />

    <input type="checkbox" id="voorwaarden" name="voorwaarden" value="1" checked="checked" /><label for="voorwaarden"><b>Ja</b> ik ga akkoord met de voorwaarden.</label><br />

    <label for="nietverplicht" class="floated">Niet verplicht veld:</label>
    <input type="text" id="nietverplicht" name="nietverplicht" maxlength="30" value=""  /><br />

    <input type="submit" id="aanmelden" name="aanmelden" value="Aanmelden" />
    <input type="reset" id="wis" name="wis" value="Wis velden" />
    </form>
Dit is het resultaat van de door u ingevulde gegevens.<br />Naam: blaat<br />Email: [email protected]<br />Postcode: 1234AB<br />Wachtwoord: schaap<br />Geslacht: 1<br /><h2>Check</h2>
<form method="post" action="/website/Classes/test.php">
    <input type="submit" id="next" name="next" value="Next" />
    </form>


Vervolgens tik ik de knop Next als de gegevens juist zijn, en worden de gegevens verwerkt.

EDIT
Zie nu pas dat er al 2 reacties zijn voor die van mij. Sorry.
Kun je me een eindje op weg helpen met wat je zei over sessions?
ik had nog niet zo ver gedacht, aangezien ik dit form met een class creeer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mark moes
 
Mark moes

mark moes

24/03/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    
    <form method="post" action="/website/Classes/test.php">
    <input type="hidden" id="aanmelden" name="aanmelden" value="Aanmelden" />

    <input type="submit" id="next" name="next" value="Next" />
    </form>


Nu zit er een hidden field in. Maar t wordt er nog niet veel anders van.

@Jurgen, kun je me een zetje in de rug geven van wat jij bedoelt?

Edit
Sorry voor de bump... was niet de bedoeling. Ging weer lekker fris aan de slag zo na het eten, maar was vergeten dat ik net gepost had...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mark moes
 
Mark moes

mark moes

25/03/2009 09:59:00
Quote Anchor link
Ik zal voor de duidelijkheid even het stukje script geven, misschien dat ik ook nog oop-gerichte tips krijg, en dat we de fout kunnen ontdekken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
<?php
    function registerUser()
    {

        try
        {    
            $oForm = new Formulier('Aanmelden');
            $oForm->add( new Text('Gebruikersnaam:', 'naam', 40), 'isAlnum' );
            $oForm->add( new Text('Email:', 'email', 255), 'isEmail' );
            $oForm->add( new Text('Postcode:', 'postcode', 6), 'isPostcode');
            $oForm->add( new Password('Wachtwoord:', 'wachtwoord', 40), array('minLengte', 5));
            $oForm->add( new Password('Herhaal wachtwoord:', 'retypewachtwoord', 40), array('minLengte', 5));
            $oForm->add( new Radio('Geslacht:', 'geslacht', array('Man', 'Vrouw') ), 'verplicht' );
            $oForm->add( new Checkbox('<b>Ja</b> ik ga akkoord met de voorwaarden.', 'voorwaarden', '1'), 'verplicht' );
            $oForm->add( new Submit('aanmelden', 'Aanmelden') );
            $oForm->add( new Reset('wis', 'Wis velden') );

            if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                if(isset($_POST['aanmelden']))
                {

                    if( $oForm->controleerVelden() )
                    {

                        if($_POST['wachtwoord'] !== $_POST['retypewachtwoord'])
                        {

                            $html = 'De wachtwoorden komen niet overeen.';
                            return $html;
                        }

                        else
                        {
                             $sUsername = $_POST['naam'];
                            $sPassword = md5($_POST['wachtwoord']);
                            $sPass_noMD5 = $_POST['wachtwoord'];
                            $sEmail = $_POST['email'];
                            $sPostcode = $_POST['postcode'];
                            $sGeslacht = $_POST['geslacht'];
                            
                            $che = new clsLogin;
                            $check = $che->checkRegister($sUsername, $sEmail, $sPostcode, $sPassword, $sPass_noMD5, $sGeslacht);
                            
                            unset($_SERVER['REQUEST_METHOD']);
                            unset($_POST['aanmelden']);
                            
                            return $check;                        
                        }
                    }
                }
            }

            
            return $oForm;
        }

        catch( Exception $e )
        {

            echo '<pre>'.$e->getMessage().'</pre>';
        }
    }

    
    //user check user input
    function checkRegister($sUsername, $sEmail, $sPostcode, $sPassword, $sPass_noMD5, $sGeslacht)
    {
            
        $html = 'Dit is het resultaat van de door u ingevulde gegevens.<br />';
        $html.= 'Naam: '.$sUsername.'<br />';
        $html.= 'Email: '.$sEmail.'<br />';
        $html.= 'Postcode: '.$sPostcode.'<br />';
        $html.= 'Wachtwoord: '.$sPass_noMD5.'<br />';
        $html.= 'Geslacht: '.$sGeslacht.'<br />';
        
        echo $html;
        
                $oForm = new Formulier('Check');
                $oForm->add( new Hidden('doorgaan', 'Doorgaan') );
                $oForm->add( new Submit('doorgaan', 'Doorgaan') );
                echo $oForm;
            
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                {
                                
                    if(isset($_POST['Doorgaan']))
                    {

                        $fgetRegister = new Login();
                        echo $fgetRegister->getRegister($sUsername, $sEmail, $sPostcode, $sPassword, $sPass_noMD5, $sGeslacht);
                    }
                }
            
    }
    
    function
getRegister($sUsername, $sEmail, $sPostcode, $sPassword, $sPass_noMD5, $sGeslacht)
    {

        $this->dConnector->MySQLquery("INSERT INTO users (id, rank, username, password, email, activation) VALUES ('', '0', '$sUsername', '$sPassword', '$sEmail', '$sPostcode', '$sGeslacht', '$sActcode')"); //Insertquery
                                
            if($connector->query)
            {

                 //mail activatiecode, gebruikersnaam en wachtwoord
                $sMsgSub = 'Activatie'.$this->sRoot.'!';
                
                $sMsg = 'Gefeliciteerd!\n\n';
                $sMsg.= 'Uw activatie op '.$this->sRoot.' kan succesvol worden afgerond!\n\n';
                $sMsg.= 'U bent geregistreerd met de volgende gegevens:\n';
                $sMsg.= 'Gebruikersnaam: '.$sUsername.'.';
                $sMsg.= 'Wachtwoord: '.$sPass_noMD5.'.\n';
                $sMsg.= 'Bewaar deze gegevens goed! Ze zijn uniek.\n\n';
                $sMsg.= 'Het enige wat nog moet gebeuren is het activeren van uw account.';
                $sMsg.= 'Dit kan door te klikken op de onderstaande link, waarna u meteen gebruik kunt maken van '.$this->sRoot.'!\n\n';
                $sMsg.= 'http://www.'.$this->sRoot.'?activation='.$sActcode.'&&user='.$sUsername.'\n\n';
                $sMsg.= 'Veel succes, en tot WWW!\n\n';
                $sMsg.= 'Met vriendelijke groet,\n';
                $sMsg.= 'de webmaster van '.$this->sRoot.'.';
                    
                $mail = new mailer();
                $mail->addReceiver($sEmail);
                $mail->setSender();
                $mail->setSubject($sMsgSub);
                $mail->setMessage($sMsg);
            }

            else
            {
                $html = 'Het is helaas niet gelukt om de gegevens naar de database te schrijven.\n';
                $html.= 'De registratie is helaas mislukt.\n';
                $html.= 'Probeer het a.u.b. later nog eens!';
                
                echo $html;
            }
    }

?>


Ik ben, zoals je ziet ook wat aan het klooien geslagen met return enzo: kan ik 3 verschillende returns tegelijk doen in 1 functie, en ze ook nog laten zien? Volgens mij hapert er hier dan wat, maar t kan ook aan de rest liggen.

(graag hoor ik ook jullie commentaar over dit stukje script, ik maak het om te leren, niet omdat deze zo goed is...)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/03/2009 10:02:00
Quote Anchor link
Je kan maar 1 return doen. Als je meerdere waarden wil returnen zul je deze in een array moeten zetten.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

25/03/2009 11:05:00
Quote Anchor link
Of met .= in een variabele zetten zoals je bij de html variabele doet onderaan je code.
 
Mark moes

mark moes

25/03/2009 13:53:00
Quote Anchor link
De waarden zijn verschillende waarden, en worden op een verschillend moment gereturned. Werkt dat ook in een array?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/03/2009 14:13:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 25.03.2009 11:05:
Of met .= in een variabele zetten zoals je bij de html variabele doet onderaan je code.


Dan zul je hem weer moeten exploden wat niet praktisch is.
 
Arnold C

Arnold C

25/03/2009 14:15:00
Quote Anchor link
Je zou in het html-formulier 2 knoppen kunnen aanmaken (niet submit maar echt button). Geef deze beide knoppen een verschillende ID of class. Dan kan je in een javascriptje laten kijken welke knop geklikt is (onclick) en je zet in dat javascriptje een variabele op "aan" (of knop 1 of whatever). Afhankelijk van de waarde van die variabele kun je in php laten afhandelen wat er moet gebeuren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.