Duplicated Entry [Registratie Systeem]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
Paco oste

Paco oste

28/08/2010 18:59:03
Quote Anchor link
Hallo, ik was dernet wat aan het knoeien in PHP
En ik hat een registratie systeempje gemaakt.
Nu ben ik alles zo wat aan het beveiligen.
Maar nu krijg ik deze error of wat het ook moet zijn niet weg.
Kan iemand mij hier bij helpen.
Hier is mijn registratie :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
                if($_POST){
                    //Define!
                    define('MYSQL_HOST', 'localhost');
                    define('MYSQL_USER', 'root');
                    define('MYSQL_PASS', '');
                    define('MYSQL_DB', 'gangsterday');
                    
                    //Variable's
                    $conn = @mysql_connect(MYSQL_HOST, MYSQL_USER, MYSQL_PASS);
                    $select = @mysql_select_db(MYSQL_DB);
                    $email = $_POST['email'];    
                    $username = $_POST['user'];
                    $password = md5($_POST['pass']);
                    $vpassword = md5($_POST['subpass']);
                    $usercheck = mysql_query("SELECT name FROM users WHERE name='$username'");
                    $userexist = mysql_num_rows($usercheck);
                    $emailcheck = mysql_query("SELECT email FROM users WHERE email='$email'");
                    $emailexist = mysql_num_rows($emailcheck);
                    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    $query = "INSERT INTO users (name, password, email, active, money, ip)
                                VALUES('$username', '$vpassword', '$email', '0', '10000', '$ip')"
;

                    //Als De gebruikersnaam all bestaat.
                    if(!$userexist == 0){
                        echo '<center style="color: white;">Gebruiker Bestaat all.
                               <br>Gelieven een andere gebruikersnaam te nemen.</font>'
;
                                unset($username);
                                exit;
                    }

                    //Als de email all is toegevoegd.
                    if(!$emailexist == 0){
                        echo '<center style="color: white;">Jouw email adres is all in gebruik.</font>';
                    }

                    
                //Als de Wachtwoorden Niet Gelijk zijn.
                    if($password !== $vpassword){
                        echo '<center style="color: white;">Wachtwoorden niet gelijk.
                              <br><a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a> en vul de juiste wachtwoorden in.</center>'
;
                                unset($password);
                                unset($vpassword);
                                exit;
                    }

                    
                    mysql_query($query) or die(mysql_error());
                    mysql_close();
                    echo '<center><font color="white">U bent nu geregistreerd.</font></center>';
                }
else {
                    echo '<center><form action="register.php" method="POST">
                                <br><p>Gebruikersnaam: <input type="textbox" name="user" class="username" />
                                <br>Wachtwoord: <input type="password" name="pass" class="password" />
                                <br>Bevestig Wachtwoord: <input type="password" name="subpass" class="bepassword" />
                                <br>Emailadress <input type="textbox" name="email" class="email"/>
                                <br><input type="submit" value="Registreren "><input type="reset" value="Reset de Text">
                            </form>
                            <br>
                            <br>
                                <img src="images/1/advert_001.png" align="center"/>
                            </p></center>'
;
                    }
?>
    

En dit is mijn error :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY'
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:11:55
 
Milo S

Milo S

28/08/2010 19:42:32
Quote Anchor link
Je controleer ook nergens of het wel goed gegaan is met je query, misschien eerst een net beveiligt gecontroleerd script maken?
 
Niels K

Niels K

28/08/2010 19:59:19
Quote Anchor link
Denk ook aan foutenafhandeling.
Verder zie ik niet eens beveiliging van je query..

Offtopic:

mysql_real_escape_string
 
Remco nvt

Remco nvt

28/08/2010 20:30:41
Quote Anchor link
Je hebt waarschijnlijk een userid oid die geen auto_increment is maar wel primary key en die moet uniek zijn dus krijg je zulke fouten.
 
Paco oste

Paco oste

28/08/2010 20:43:45
Quote Anchor link
als je dit soort dinge gaat zegen Niels / milo.
Moet je eerst de Topic lezen.
Ik ben hem nog aan het beveiligen!


Toevoeging op 28/08/2010 21:08:10:

Auto inc aan = Fixed
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.