Dynamische mouse over met div (of hoe moet je dat zeggen)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dion

Dion

27/10/2007 23:40:00
Quote Anchor link
Hallo, ik ben bezig met een site en heb het volgende probleem.

ik wil door middel van javascript een div laten showen als je met je muis over een plaatje gaat,

dat lukt nog.

maar ik haal die plaatjes uit de database en als je dus bij het tweede plaatje de mouse over doet, laat hij de info zien van het 1e plaatje.

het 1e plaatje werkt dus gewoon wel goed.

ik heb al zoiets geprobeerd maar dat werkte niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
echo '<div id="'.$name.'" style="position: absolute; visibility: hidden;  z-index: 100;">';
echo $name;
echo "</div>";
echo "<a href=\"javascript:' '\" onMouseOver=\"show(".$name.")\" onMouseOut=\"hide(".$name.")\">blue</a>";


is er een manier om het zo te maken dat als je met de muis over plaatje 2 gaat je ook echt de informatie van plaatje 2 krijgt en niet die van plaatje 1?

Dion
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 21:15:18
 
Dion

Dion

28/10/2007 12:30:00
Quote Anchor link
mod-edit::
Bumpen

Twee of meer keer achter elkaar in je eigen topic posten, voordat andere forumleden gereageerd hebben, heet "bumpen".
Omdat het opdringerig overkomt is bumpen pas na 24 uur toegestaan.
Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten.
Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.
iemand een idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dion
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/10/2007 12:43:00
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld online staan? Dat praat gemakkelijker.
 
Dion

Dion

28/10/2007 12:45:00
Quote Anchor link
http://dionsporto.awardspace.com/pagina.php?pagina=art


ga maar eens met je muis over beide plaatjes, ze laten dezelfde info zien, maar bij de ene moet Dion staan en bij de andere GoPro
 
Dion

Dion

28/10/2007 19:29:00
Quote Anchor link
ik kan het niet laten om toch nog ffe te posten.
ik weet dat ik 24 uur moet wachten, maar aangezien ik op werkdagen weinig tijd heb wil ik deze topic toch weer even in de belangstelling brengen.
 
Bart Tuma

Bart Tuma

28/10/2007 19:40:00
Quote Anchor link
Dan zul je toch geduld moeten hebben aangezien dat de huisregels zijn...
En anders ga je er toch volgend weekend mee veder, als je doordeweeks geen tijd hebt...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/10/2007 19:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="blue" style="position: absolute; visibility: hidden; z-index: 100;">
Dion
<br/>
</div>
<div id="blue" style="position: absolute; visibility: hidden; z-index: 100;">Dion</div>

Je hebt twee divs met hetzelfde id en allebei bevatten ze de tekst 'Dion'.

p.s. niet bumpen Volgende keer sluit ik je topic.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2007 19:46:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.