echo button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 19:34:50
Quote Anchor link
ik wil graag zo doen dat je op een "button" moet klikken en dat dan een echo opent maar ik kan het juiste zoekwoord niet vinden

kan iemand mij helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 11:18:17
 

22/01/2011 19:38:19
Quote Anchor link
Button klikken, dat snap ik nog. Maar een echo opent? Wat bedoel je daar mee?
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 19:40:47
Quote Anchor link
ik klik op knopje

er veschijnt een stukje text (of wat er in "echo> "bla bla bla" staat")

ik klik knopje, er verschijnt een iframe zoiets
 
Harry Hartman

Harry Hartman

22/01/2011 19:52:27
Quote Anchor link
Bedoel je zoiets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

echo("
<script type='text/javascript'>

function openhelppopup(onderdeel)
{
    window.open('helppopup.php?onderdeel='+onderdeel,'_blank','toolbar=0,location=0,directories=0,status=0,menubar=0,scrollbars=1,resizable=1,width=450,height=300');
}

</script>"
);

echo("<a href='javascript:openhelppopup(\"inloggen\")'><img border='0' src='help.gif'></a>");

?>


Je maakt nog een helppopup.php bestandje alwaar de tekst instaat over dat onderdeel.

Succes!
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 19:57:03
Quote Anchor link
nee ik denk het niet ik zie nergen button
 

22/01/2011 20:01:30
Quote Anchor link
Maarten heijden op 22/01/2011 19:57:03:
nee ik denk het niet ik zie nergen button


Misschien zou je eerst eens wat moeten doen aan je taal?
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 20:03:34
Quote Anchor link
Karl Karl op 22/01/2011 20:01:30:
Maarten heijden op 22/01/2011 19:57:03:
nee ik denk het niet ik zie nergen button


Misschien zou je eerst eens wat moeten doen aan je taal?


ik ben 13 -,-"
 
Com puter

com puter

22/01/2011 20:04:11
Quote Anchor link
Bedoel je misschien zo iets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (isset($_POST['text'])) echo $_POST['text']
?>

<form method="POST">
<input type="text" name="text"><br>
<button type="submit">Echo</button>
</form>


Jah, ik ben 14, en op 10 jaar typte ik al net zo Nederlands als nu...
Gewijzigd op 22/01/2011 20:05:17 door com puter
 

22/01/2011 20:05:56
Quote Anchor link
Maarten heijden op 22/01/2011 20:03:34:
Karl Karl op 22/01/2011 20:01:30:
Maarten heijden op 22/01/2011 19:57:03:
nee ik denk het niet ik zie nergen button


Misschien zou je eerst eens wat moeten doen aan je taal?


ik ben 13 -,-"



en ik 10
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 20:06:31
Quote Anchor link
ja maar dan zonder textbalkje
 
Harry Hartman

Harry Hartman

22/01/2011 20:07:34
Quote Anchor link
Maarten heijden op 22/01/2011 19:57:03:
nee ik denk het niet ik zie nergen button


Maar wel een help.gifje, zou dat misschien in mijn voorbeeld dé button zijn??? Jááá!
 
Com puter

com puter

22/01/2011 20:07:55
Quote Anchor link
Ehm, als je hem niet zelf kunt aanpassen dat er geen textbox staat, zou ik me eerst maar bij iets simpelers houden zoals:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Hello world!";
?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

22/01/2011 20:10:04
Quote Anchor link
@ computer je moet het dan wel goed doen :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' ) {
 if($_POST['text'] == '')
  {

  $error = 'Het veld text is leeg';
  }

 if(!$error) {
  Echo $_POST['text'];
  }

    else
   {
   Echo $error;
   }
}


?>


<form method="post">
text: <input type="text" name="text" /><br>
<input type="submit" value='submit' />
</form>
Gewijzigd op 22/01/2011 20:11:41 door Jordi Kroon
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 20:14:31
Quote Anchor link
dit werkt niet


ik wil gewoon

ik druk op button
onder de button komt text wat ik zelf kan instellen (of een iframa/code)
 
Wouter J

Wouter J

22/01/2011 20:16:41
Quote Anchor link
En wat heeft maarten zelf geprobeerd? Heb je uberhaupt wel de tijd genomen om het de scripts door te lezen?
Doe zelf ook eens wat.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/01/2011 20:17:37
Quote Anchor link
dit moet door middel van javascript, zoek maar op google iets van: show/hide javascript
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 20:17:57
Quote Anchor link
doe ik dat dan niet ?

dit is beginnen en ik snap er echt niks van :S

ik probeer wel
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

22/01/2011 20:20:46
Quote Anchor link
en je moet BEGINNEN met de basis van javascript om het te snappen

Als je al niet goed kan uitleggen en niet eens weet welke programeer taal je denkt te moeten gebruiken. dan kunnen wij je niet helpen
 
Harry Hartman

Harry Hartman

22/01/2011 20:33:37
Quote Anchor link
Nou, wat dacht je dan hiervan, leer hieruit ook de beginselen van de techniek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<script language="JavaScript">
    function txt(omschrijving)
    {
        omschr.innerHTML="" + omschrijving + ""
    }
    function reset()
    {
        omschr.innerHTML=" "
    }
</script>

<table>
    <tr>
        <td><a href="#" onClick="txt('Bla bla bla bla bla bla...');"><img src="knop.gif"> of tekst</a></td>
    </tr>
    <tr>
        <td id="omschr"></td>
    </tr>
</table>


Succes!
 

22/01/2011 20:38:42
Quote Anchor link
Wat ik mij afvraag, weet je überhaupt wel hoe je in html een button maakt?
Dat je dertien bent zegt niets over hoe je schrijft. Dertienjarige kunnen zelfs nog beter schrijven dan mij.
Als je de moeite neemt om gewoon duidelijk, in net Nederlands te schrijven, kan iemand je zo binnen no time helpen.
 
Harry Hartman

Harry Hartman

22/01/2011 20:41:15
Quote Anchor link
Karl Karl op 22/01/2011 20:38:42:
Dat je dertien bent zegt niets over hoe je schrijft. Dertienjarige kunnen zelfs nog beter schrijven dan mij.

Dertienjarigen ... dan mij => dan ik

Sorry, kon het niet laten... ;-)
Gewijzigd op 22/01/2011 20:42:42 door Harry Hartman
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.