echo button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 19:34:50
Quote Anchor link
ik wil graag zo doen dat je op een "button" moet klikken en dat dan een echo opent maar ik kan het juiste zoekwoord niet vinden

kan iemand mij helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:59:53
 

22/01/2011 19:38:19
Quote Anchor link
Button klikken, dat snap ik nog. Maar een echo opent? Wat bedoel je daar mee?
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 19:40:47
Quote Anchor link
ik klik op knopje

er veschijnt een stukje text (of wat er in "echo> "bla bla bla" staat")

ik klik knopje, er verschijnt een iframe zoiets
 
Harry Hartman

Harry Hartman

22/01/2011 19:52:27
Quote Anchor link
Bedoel je zoiets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

echo("
<script type='text/javascript'>

function openhelppopup(onderdeel)
{
    window.open('helppopup.php?onderdeel='+onderdeel,'_blank','toolbar=0,location=0,directories=0,status=0,menubar=0,scrollbars=1,resizable=1,width=450,height=300');
}

</script>"
);

echo("<a href='javascript:openhelppopup(\"inloggen\")'><img border='0' src='help.gif'></a>");

?>


Je maakt nog een helppopup.php bestandje alwaar de tekst instaat over dat onderdeel.

Succes!
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 19:57:03
Quote Anchor link
nee ik denk het niet ik zie nergen button
 

22/01/2011 20:01:30
Quote Anchor link
Maarten heijden op 22/01/2011 19:57:03:
nee ik denk het niet ik zie nergen button


Misschien zou je eerst eens wat moeten doen aan je taal?
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 20:03:34
Quote Anchor link
Karl Karl op 22/01/2011 20:01:30:
Maarten heijden op 22/01/2011 19:57:03:
nee ik denk het niet ik zie nergen button


Misschien zou je eerst eens wat moeten doen aan je taal?


ik ben 13 -,-"
 
Com puter

com puter

22/01/2011 20:04:11
Quote Anchor link
Bedoel je misschien zo iets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (isset($_POST['text'])) echo $_POST['text']
?>

<form method="POST">
<input type="text" name="text"><br>
<button type="submit">Echo</button>
</form>


Jah, ik ben 14, en op 10 jaar typte ik al net zo Nederlands als nu...
Gewijzigd op 22/01/2011 20:05:17 door com puter
 

22/01/2011 20:05:56
Quote Anchor link
Maarten heijden op 22/01/2011 20:03:34:
Karl Karl op 22/01/2011 20:01:30:
Maarten heijden op 22/01/2011 19:57:03:
nee ik denk het niet ik zie nergen button


Misschien zou je eerst eens wat moeten doen aan je taal?


ik ben 13 -,-"



en ik 10
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 20:06:31
Quote Anchor link
ja maar dan zonder textbalkje
 
Harry Hartman

Harry Hartman

22/01/2011 20:07:34
Quote Anchor link
Maarten heijden op 22/01/2011 19:57:03:
nee ik denk het niet ik zie nergen button


Maar wel een help.gifje, zou dat misschien in mijn voorbeeld dé button zijn??? Jááá!
 
Com puter

com puter

22/01/2011 20:07:55
Quote Anchor link
Ehm, als je hem niet zelf kunt aanpassen dat er geen textbox staat, zou ik me eerst maar bij iets simpelers houden zoals:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Hello world!";
?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

22/01/2011 20:10:04
Quote Anchor link
@ computer je moet het dan wel goed doen :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' ) {
 if($_POST['text'] == '')
  {

  $error = 'Het veld text is leeg';
  }

 if(!$error) {
  Echo $_POST['text'];
  }

    else
   {
   Echo $error;
   }
}


?>


<form method="post">
text: <input type="text" name="text" /><br>
<input type="submit" value='submit' />
</form>
Gewijzigd op 22/01/2011 20:11:41 door Jordi Kroon
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 20:14:31
Quote Anchor link
dit werkt niet


ik wil gewoon

ik druk op button
onder de button komt text wat ik zelf kan instellen (of een iframa/code)
 
Wouter J

Wouter J

22/01/2011 20:16:41
Quote Anchor link
En wat heeft maarten zelf geprobeerd? Heb je uberhaupt wel de tijd genomen om het de scripts door te lezen?
Doe zelf ook eens wat.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/01/2011 20:17:37
Quote Anchor link
dit moet door middel van javascript, zoek maar op google iets van: show/hide javascript
 
Maarten heijden

maarten heijden

22/01/2011 20:17:57
Quote Anchor link
doe ik dat dan niet ?

dit is beginnen en ik snap er echt niks van :S

ik probeer wel
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

22/01/2011 20:20:46
Quote Anchor link
en je moet BEGINNEN met de basis van javascript om het te snappen

Als je al niet goed kan uitleggen en niet eens weet welke programeer taal je denkt te moeten gebruiken. dan kunnen wij je niet helpen
 
Harry Hartman

Harry Hartman

22/01/2011 20:33:37
Quote Anchor link
Nou, wat dacht je dan hiervan, leer hieruit ook de beginselen van de techniek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<script language="JavaScript">
    function txt(omschrijving)
    {
        omschr.innerHTML="" + omschrijving + ""
    }
    function reset()
    {
        omschr.innerHTML=" "
    }
</script>

<table>
    <tr>
        <td><a href="#" onClick="txt('Bla bla bla bla bla bla...');"><img src="knop.gif"> of tekst</a></td>
    </tr>
    <tr>
        <td id="omschr"></td>
    </tr>
</table>


Succes!
 

22/01/2011 20:38:42
Quote Anchor link
Wat ik mij afvraag, weet je überhaupt wel hoe je in html een button maakt?
Dat je dertien bent zegt niets over hoe je schrijft. Dertienjarige kunnen zelfs nog beter schrijven dan mij.
Als je de moeite neemt om gewoon duidelijk, in net Nederlands te schrijven, kan iemand je zo binnen no time helpen.
 
Harry Hartman

Harry Hartman

22/01/2011 20:41:15
Quote Anchor link
Karl Karl op 22/01/2011 20:38:42:
Dat je dertien bent zegt niets over hoe je schrijft. Dertienjarige kunnen zelfs nog beter schrijven dan mij.

Dertienjarigen ... dan mij => dan ik

Sorry, kon het niet laten... ;-)
Gewijzigd op 22/01/2011 20:42:42 door Harry Hartman
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.