echo in 1 regel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

13/05/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik dit in 1 echo kan krijgen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo "Het duurde";
 echo sprintf("%.6f",$this->_micro_difference($this->_timer_init,microtime()));
 echo "seconden";
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 00:35:13
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/05/2007 11:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo 'Het duurde '.sprintf("%.6f",$this->_micro_difference($this->_timer_init,microtime())).' seconden'."\n";

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Marco

Marco

13/05/2007 11:33:00
Quote Anchor link
dank je mebus (Y)
 
JeffreyG

JeffreyG

13/05/2007 12:23:00
Quote Anchor link
@mebus, waarom gebruik je eerst enkele quotes en daarna een dubbele bij de \n?
doe dan alles enkel...
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/05/2007 12:25:00
Quote Anchor link
\n werkt neit met enkele quotes.

Verder is die\n eigenlijk niet nodig, dat is alleen om een nieuwe regel in je broncode te krijgen...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

13/05/2007 12:32:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 13.05.2007 12:25:
\n werkt neit met enkele quotes.

Verder is die\n eigenlijk niet nodig, dat is alleen om een nieuwe regel in je broncode te krijgen...


Liever een overzichtelijk broncode als zo een broncode als hier op phphulp...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.