echo voor de hele pagin is geladen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter  paul

peter paul

13/05/2011 13:51:37
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje. Is het mogelijk om iets te echo-en voor de hele pagina is geladen. Ik heb het geprobeerd met het volgende stukje code. maar het wil me niet lukken. De onder staande code is alleen om te testen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

$number
= 5;

for ($x = 0; $x <= $number; $x++){
    echo $x . "</br>";
    sleep(1);
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:30:25
 
Phpnuke r

phpnuke r

13/05/2011 15:36:21
Quote Anchor link
Misschien kan je jquery&ajax load eens proberen, kan je nog wateffecten aan geven ook... Niet alles hoeft in php. Overigens werkt ajax load, de pagina die je laadt ook in php.

http://w3schools.com/jquery/ajax_load.asp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.