Edit tables

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

04/01/2010 14:42:00
Quote Anchor link
Hallo leden
Ik heb even een vraagje.

Elke x als ik een record in mijn database wil wijzigen dan wil het gewoon niet lukken.
Dan krijg ik gewoon te zien van
Toon Records 0 - 0 (1 totaal, Query duurde 0.0002 sec)

En hij is niet gewijzigt weet iemand hoe dat kan ?

ik kan tot en met bustouts wijzigen (Line 48)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `chars` (
  `id` int(100) NOT NULL auto_increment,
  `level` varchar(4) character set latin1 collate latin1_general_ci NOT NULL default '1',
  `crew` varchar(255) NOT NULL default '1',
  `login` varchar(255) NOT NULL,
  `accountnaam` varchar(255) NOT NULL,
  `play` int(255) NOT NULL default '0',
  `info` text NOT NULL,
  `profielfoto` varchar(255) NOT NULL,
  `online` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `land` varchar(255) NOT NULL,
  `plaats` varchar(255) NOT NULL,
  `stad` varchar(255) NOT NULL,
  `vliegen` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `trans` char(2) character set latin1 collate latin1_general_ci NOT NULL default '0',
  `geslacht` enum('Man','Vrouw') NOT NULL default 'Man',
  `huwelijk` varchar(11) NOT NULL,
  `testament` varchar(16) NOT NULL default '',
  `status` varchar(250) NOT NULL default 'levend',
  `xp` int(255) NOT NULL default '0',
  `respect` int(10) NOT NULL default '0',
  `kogels` int(255) NOT NULL default '50',
  `wapen` char(2) character set latin1 collate latin1_general_ci NOT NULL default '0',
  `backfire` int(10) NOT NULL default '0',
  `defence` int(2) NOT NULL default '0',
  `rank` varchar(255) NOT NULL default 'Newbie',
  `family` varchar(255) NOT NULL,
  `capolvl` varchar(11) NOT NULL default '0',
  `famrang` int(11) NOT NULL default '0',
  `posts` int(255) NOT NULL default '0',
  `bank` int(255) NOT NULL default '500',
  `contant` int(255) NOT NULL default '5000',
  `health` int(100) NOT NULL default '100',
  `energy` int(255) NOT NULL default '10',
  `crimegelukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `crimemislukt` int(255) NOT NULL default '1',
  `autogelukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `automislukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `ocgelukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `ocmislukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `route66gelukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `route66mislukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `racegelukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `racemislukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `killgelukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `killmislukt` int(255) NOT NULL default '0',
  `last_script_check` int(11) NOT NULL default '0',
  `moordervaring` decimal(4,1) NOT NULL default '0.0',
  `bustouts` int(255) NOT NULL default '0',
  `betaald` int(3) NOT NULL default '0',
  `achtergrondkleur` varchar(50) NOT NULL default 'DD00FF',
  `start` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `pickpockettime` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `woning` int(5) NOT NULL default '0',
  `bendeleden` int(10) NOT NULL default '0',
  `bendehuizen` varchar(10) NOT NULL default '0',
  `bendeover` int(10) NOT NULL default '0',
  `recruitgedaan` int(255) NOT NULL default '0',
  `recruitcrime` int(255) NOT NULL default '0',
  `recruitgedaantime` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `recruitcrimetime` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `ver_code` varchar(20) NOT NULL default '456',
  `crime` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `auto` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `route66tijd` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `kogeldeal` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `megamisdaad` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
  `transportgebruik` int(10) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=4 ;
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:06:50
 

04/01/2010 14:44:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat je met die query je tabel wijzigt.
Zonder te weten wat jij doet kunnen wij jou niet helpen.
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

04/01/2010 14:45:00
Quote Anchor link
edit: te vroeg op enter

Kijk ik druk zeg maar op wijzigen en krijg ik de hele invoegen stuk voor me waar alle info staat.

maar dan wil ik dingen gaan wijzigen en druk ik op enter en dan wordt het niet gewijzigt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door andytjuh Bruggeman
 
Vdleije .

vdleije .

04/01/2010 14:46:00
Quote Anchor link
Een int van 255 lang?
Misschien even kijken, of je je structuur beter kan maken. Verder hebben we meer aan de UPDATE query van je. Dan kunnen we kijken of er een foutje aanwezig is.
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

04/01/2010 14:48:00
Quote Anchor link
Kijk ik update nog niks vanaf een php line dat werkt verder allemaal wel

maar zodra ik het handmatig wil in de PMA dan wil het niet

en welke kan ik beter doen dan van de int 255

want het moet zowieso een record worden van meer als 30.000.000
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door andytjuh Bruggeman
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/01/2010 14:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
int(255)

Dit slaat nergens op, de waarde achter een int() heeft niets te maken met de lengte van het veld. Een INT is een INT met een maximale waarde van 2147483647. Die waarde die je erachter zet, heeft bij een int() betrekking op het aantal voorloopspaties dat meegeven wordt bij het uitlezen, alleen PHP verwijdert die automatisch weer dus heb je er niets aan. De maximale waarde is overigens 11, aangezien de waarde van een int nooit uit meer tekens zal bestaan.

Overigens kan het niet veel kwaad om eens een tutorial over normaliseren te lezen, want ik heb het donkerbruine vermoeden dat er e.e.a. niet klopt en dus anders moet in je datamodel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

04/01/2010 14:54:00
Quote Anchor link
Dus ik kan beter alle int255 naar int11 zetten ?

Maar waarom kan ik dan nog niet de helft van mij database table wijzigen ?
 
Hipska BE

Hipska BE

04/01/2010 14:57:00
Quote Anchor link
Een gewone INT kan tot 2.147.483.647 gaan, en een UNSIGNED INT kan tot het dubbele, maar niet negatief. Wil je nog hogere getallen opslaan, kies dan voor BIGINT dewelke tot 9.223.372.036.854.775.807 kan gaan, dat is meer dan dat ik kan uitspreken :p

Die getallen tussen je haakjes bij INT stellen helemaal niets voor en zijn bijgevolg waardeloos en kan je maar beter weglaten.

EDIT: Iemand was me al voor :p

Ik vraag me ook sterk af of jij al eens geprobeerd hebt je tabel te normaliseren? Zoek meteen ook iets op over relaties en gekoppelde tabellen.
Ik vraag me ook af waarom je MyISAM als engine gebruikt?
En ik denk dat het zou kunnen zijn dat je maar een max aantal kolommen mag hebben in een tabel? Dit weet ik niet zeker.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

04/01/2010 14:57:00
Quote Anchor link
wat een on overzichtelijke tabel zeg o.O

ik zou een tabel meer opbouwen als:

profiel_gebruikersnaam
profiel_wachtwoord
wapens_wapen
wapens_kogels
wapens_defence
leven_health
leven_energy

etcetra....

en dan die kort categorieen als het ware onder elkaar komen te staan in je tabel. In dit geval zou dat een stuk overzichtelijker worden. vooral als je grote tabellen hebt. Of je moet ze spreiden door meerdere tabellen aan te maken.
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

04/01/2010 15:00:00
Quote Anchor link
Hmm daar heb ik nog niet aan gedacht Nimtex
Ben namelijk net bezig met een nieuwe game aan het maken daarom :)

Maar dat is idd wel handig eigenlijk

Maar hoe kan het dan dat ik de helft handmatig niet kan wijzigen ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2010 15:03:00
Quote Anchor link
Persoonlijk vind ik dit datamodel behoorlijk ruk.
Wat ga je doen als je een nieuwe missie gaat toevoegen (race, crime, route). ga je dan steeds je hele script aanpassen?

Lees a.u.b. eens wat over koppeltabellen. Dit wat je nu hebt is echt waardeloos, en onhandig.
 
Hipska BE

Hipska BE

04/01/2010 15:13:00
Quote Anchor link
Zie mijn edit hierboven..

En om dat van nimtex wat beter uit te werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
+------+
| user |
+------+
| id   |
| naam |
| ...  |
+------+

+------------+
| wapen      |
+------------+
| id         |
| kracht     |
| max_kogels |
| ...        |
+------------+

+------------+
| user_wapen |
+------------+
| id         |
| user_id    |
| wapen_id   |
| kogels     |
+------------+

+---------+
| levens  |
+---------+
| user_id |
| health  |
| energy  |
+---------+
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

04/01/2010 15:15:00
Quote Anchor link
ik wil het graag in orde hebben maar zo krijg ik toch miljoenen tabellen ?
1 voor de namen
1 voor de leven
1 voor wapen
1 voor defence
1 voor strategie
1 voor crime
1 voor auto
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door andytjuh Bruggeman
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

04/01/2010 15:24:00
Quote Anchor link
Dat hangt ervan af hoe je het opbouwd. En betreft criminals is dat over het algemeen bekend. Dat is een van de redenen dat hosting bedrijven criminals niet ondersteunen
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

04/01/2010 15:25:00
Quote Anchor link
Dat weet ik.
Daarom probeer ik het zo beperkt mogelijk te houden.
 
Hipska BE

Hipska BE

04/01/2010 22:45:00
Quote Anchor link
dan moet je ook zoveel mogelijk normaliseren en desnoods achteraf iets de-normaliseren.

Je zou dan ipv tabel auto uitkomen op tabel voertuigen of vervoersmiddelen

En volgens mij is een DB bij een hosting niet beperkt op het aantal tabellen, dus je kunt vrolijk je gang gaan ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2010 22:49:00
Quote Anchor link
Totdat jij je haren uit je kop trekt, en erachter komt dat je script traag is, en lastig onderhoudbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.