Een Ajax Refresh ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yannick decock

yannick decock

18/02/2011 19:06:59
Quote Anchor link
hoe kan ik deze div of menu apart laten refreshen met ajax ?

ik zou graag alleen deze menu laten refreshen zo dat de laatste topics het eerste komen iemand enige raad of hulp bedankt alvast





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
                </ul>
            </div>


            <div class="side_header">Forum</div>
            <div class="side_content_menu">
    <ul class="list_side">            


<?
  include("../../ForumMenu.php");
?>







                </ul>
            </div>
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 14:18:42
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/02/2011 19:08:56
 
Yannick decock

yannick decock

18/02/2011 19:11:46
Quote Anchor link
ja elke keer als ik daar een ajax wil inzeten refresht hij niet of ondersteund browser het niet


ik had al een gedacht dat het mss door de include kwam :s

Toevoeging op 18/02/2011 20:00:55:

het refresht niks hier bij mij ieamand even help aub



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<script type="text/javascript">
function Ajax(){
var xmlHttp;
    try{    
        xmlHttp=new XMLHttpRequest();// Firefox, Opera 8.0+, Safari
    }
    catch (e){
        try{
            xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); // Internet Explorer
        }
        catch (e){
            try{
                xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
            }
            catch (e){
                alert("No AJAX!?");
                return false;
            }
        }
    }

xmlHttp.onreadystatechange=function(){
    if(xmlHttp.readyState==4){
        document.getElementById('ReloadThis').innerHTML=xmlHttp.responseText;
        setTimeout('Ajax()',10);
    }
}
xmlHttp.open("GET","http://www.silentassasin.com/ForumMenu.php",true);
xmlHttp.send(null);
}

window.onload=function(){
    setTimeout('Ajax()',10);
}
</script>
<div id="ReloadThis"><?php include("../../ForumMenu.php");?>
</ul>
</div>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 18/02/2011 20:04:03:[/i][/size]

nvm ik heb het al bedankt voor jullie suport :s

[size=xsmall][i]Toevoeging op 19/02/2011 02:31:59:[/i][/size]

oke nu even iets anders ik heb een suc6 full game maar als dit niet refresht ben ik gezien iemand even help aub echt dringend



[Code]

        <div id="right" class="s">
        
            <div class="side_header">Information</div>
            <div class="side_content_menu">
    <ul class="list_side">            
    
    
    
        <tr>
    <td class=mainTxt width="137"><b>Crime:</b></td>
    <td class=mainTxt width="137"><? if($diff == "Now"){print "{$diff}";}elseif($diff >= -1){print "{$diff0}";} ?></td>
    </tr>
    <br>
    <tr>
    <td class=mainTxt width="137"><b>Gta:</b></td>
    <td class=mainTxt width="137"><? if($diff3 == "Now"){print "{$diff3}";}elseif($diff3 >= -1){print "{$diff30}";} ?></td>
    </tr>
    <br>
    <tr>
    <td class=mainTxt width="137"><b>OC:</b></td>
    <td class=mainTxt width="137"><? if($diff2 == "Now"){print "{$diff2}";}elseif($diff2 >= -1){print "{$diff20}";} ?></td>
    </tr>
    <br>
    <tr>
    <td class=mainTxt width="137"><b>Gyme:</b></td>
    <td class=mainTxt width="137"><? if($diff4 == "Now"){print "{$diff4}";}elseif($diff4 >= -1){print "{$diff40}";} ?></td>
    </tr>
    <tr>

                </ul>
            </div>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.