Een $var uit een pagina halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

23/04/2004 16:34:00
Quote Anchor link
Ik wil een $var uit een pagina halen zonder dat ik op een link of een button moet klikken.

wie weet hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:11:26
 
Bo az

Bo az

23/04/2004 16:39:00
Quote Anchor link
Edgar!?!

waarom snap in niet wat je bedoeld?
 

23/04/2004 16:41:00
Quote Anchor link
ik heb een index.php met een iframe. ik wil als de index geladen word dat de variabelen naar de iframe gestuurd worden zonder dat ik op een knop klik of een link het moet dus voledig automatisch.
 
Rick

Rick

23/04/2004 16:47:00
Quote Anchor link
welke variabelen dan?

het is me niet helemaal duidelijk

bedoel je misschien zoiets?
<iframe src="iframe.ext?hier_een_var=waarde"></iframe>

en dan in de iframe
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_GET['hier_een_var'];?>
 

23/04/2004 17:38:00
Quote Anchor link
ja dat is het bedankt
 
Bo az

Bo az

23/04/2004 18:11:00
Quote Anchor link
waarom iframes gebruiken met php? je kan ook gewoon direct een pagina includen...
 

24/04/2004 18:26:00
Quote Anchor link
omdat ik dan kan aangeven hoe groot het frame moet zijn dat kan niet met includen dacht ik
 
Rick

Rick

24/04/2004 19:47:00
Quote Anchor link
jawel, gewoon tables/divs gebruiken
 

25/04/2004 09:27:00
Quote Anchor link
maar dan heb je geen scroll balk in die tabel.
 
Eris -

Eris -

25/04/2004 10:16:00
Quote Anchor link
In css wel

over-flow:auto;

Dacht ik uit mijn hoofd :p
 

25/04/2004 10:17:00
Quote Anchor link
ok bedankt
 

27/04/2004 14:01:00
Quote Anchor link
nee heb je java voor nodig
 
Rick

Rick

27/04/2004 15:31:00
Quote Anchor link
java?
wat heeft dat er nu weer mee te maken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.