Een error die ik er niet uit krijg

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vincent Post

Vincent Post

05/11/2010 14:46:25
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe krijg ik het voor elkaar dat deze error weg is?
Error:
Fatal error: Cannot redeclare inputcheck() (previously declared in index.php:9) in index.php on line 46
Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
function inputcheck($input, $type="")
{

$type = StrToLower( $type );

    if( empty( $type ) OR $type == "alpha" )
    {

        if( StrLen( $input ) < 3 )
        {

            echo "<meta http-equiv='refresh' content='0; url=index.php?p=p/".$_GET['p']."' />";
            exit();
        }

        else
        {
        
            if (!get_magic_quotes_gpc()) {        
                return AddSlashes( $input );
            }

            else
            {
                return AddSlashes( $input );
            }
        }
    }

    else
    if( $type == "num" OR $type = "digit" )
    {

        if( !Ctype_Digit( $input ) )
        {

            echo "<meta http-equiv='refresh' content='0; url=index.php?p=p/".$_GET['p']."' />";
            exit();
        }

        else
        {
                return $input;
        }

?>

Alvast bedankt.

Edit: Dit hoort er ook nog bij.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if(!isset($_GET['p']))
    {

header("Location: index.php?p=p/home");        
    }

    if($_GET['p'] == index) {
        echo "Pagina 2 keer include zie nog steeds error bij dit.";
    }


$sExpressie = "(http:|ftp:|shttp:|www.|.php|.pl|.cgi|.asp|index.php)";  
 
if(isset($_GET['p']))
    {

    if(eregi($sExpressie,$_GET['p']))
        {
echo '<div id="content2top"><div id="contenttext1"><center><b><font color="#A40000" >Oops.. Er ging iets fout!</font></b></center></div></div>
<div id="content2midel">
 <div id="contenttext">
<center>Ongeldige pagina opgegeven.</center><br>
</div></div>
<div id="content2footer"></div>'
; }
    else
        {
        if(file_exists($_GET['p'].'.php'))
            {
include $_GET['p'].'.php'; }
        else
            { echo '<div id="content2top"><div id="contenttext1"><center><b><font color="#A40000" >Oops.. Er ging iets fout!</font></b></center></div></div>
<div id="content2midel">
 <div id="contenttext">
<center>De Opgegeven pagina bestaat niet.</center><br>
</div></div>
<div id="content2footer"></div>'
; }
        }
    }

?>
Gewijzigd op 06/11/2010 15:02:06 door Vincent Post
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:17:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2010 14:51:12
Quote Anchor link
Omdat je hem waarschijnlijk door een include() hem twee keer of meer laat aanmaken.
Gewijzigd op 05/11/2010 14:51:29 door - Ariën -
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

05/11/2010 14:53:45
Quote Anchor link
Gooi dit maar met gezwinde spoed in de prullenbak!!

Je bent gewoon zo dom om 2x dezelfde functie te declareren!! Dus je dient er 1 de bietenbak in te mikken.


-------------------
Post je code tussen de daarvoor speciaal aangelegde block-haken
http://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/#bbcode

Is je code ook veel beter te lezen
 
Vincent Post

Vincent Post

05/11/2010 14:57:07
Quote Anchor link
Ja ik weet dat ik hem 2 keer include maar mijn vraag is om dit te voorkomen?
index.php?p=index als ik dit doe wil ik die error niet zien.

Edit: ik vraag niet WAAROM maar vraag hoe krijg ik het weg?
Gewijzigd op 05/11/2010 14:58:46 door Vincent Post
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/11/2010 15:20:41
Quote Anchor link
mischien met require_once
 
Chris -

Chris -

05/11/2010 15:43:23
Quote Anchor link
Plaats even de code uit index.php, daar zit de fout namelijk.

@noppes: Een beetje normaal mag hoor ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.