Een fout die ik niet kan vinden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Roy

Roy

28/08/2008 18:51:00
Quote Anchor link
hey
ik heb een code maar ik krijg steets een error namelijk :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected $end in /mnt/web8/43/96/51715496/htdocs/pagina/vacature.php on line 142


ik kom er maar niet uit want alles is toch goed afgesloten met een ;
hierbij de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
<?php
if(isset($_SESSION['id'])) {
?>
<table width="450" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td width="450" height="24" background="images/habstract-3.png">
        <div align="center">
            <span class="style4">
            <img src="http://font.habbolight.de/2/index.php?text=Vacetures%20Info" border="0"></span></div>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td background="images/habstract-2.png">
        <table width="446" border="0" align="right" cellpadding="0" cellspacing="0">
            <tr>
                <td width="408"><font face="Arial" size="2">Welkom op de
                sollicitatie pagina van habstract.<br>
                Via deze pagina kun je solliciteren voor een baantje op
                habstract.<br>
                Als je solliciteert is het belangrijk dat je alles goed invult.<br>
                Als wij interesse in jou hebben nemen wij contact op met jou en
                zullen we een gesprek houden, en dan word er beslist of jij
                diegene bent die we zoeken voor die vacature.<br>
</font></td>
            </tr>
        </table>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td><img src="images/habstract-onder-1.png" width="450" height="6"></td>
    </tr>
</table>
<br>
<table width="450" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td width="450" height="24" background="images/habstract-3.png">
        <div align="center">
            <span class="style4">
            <img src="http://font.habbolight.de/2/index.php?text=Vacetures%20Info" border="0"></span></div>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td background="images/habstract-2.png">
        <table width="446" border="0" align="right" cellpadding="0" cellspacing="0">
            <tr>
                <td width="408"><font size="1" face="Verdana">  
          </font>
                <form action="?p=pagina/vacature" method="POST" target="_parent">
                    <table border="0" width="411">
                        <tr>
                            <td><font size="1" face="Verdana">Functie:</font></td>
                            <td><font size="1" face="Verdana">
                            <select name="functie" size="1" id="functie">
                            <option>Nieuwsreporter</option>
                            <option>Intervieuwer</option>
                            <option>Habstract Moderator</option>
                            </select> </font></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td><font size="1" face="Verdana">Habbo sinds:</font></td>
                            <td><font size="1" face="Verdana">
                            <select name="jaar" size="1" id="jaar">
                            <option>2003</option>
                            <option>2004</option>
                            <option>2005</option>
                            <option>2006</option>
                            <option>2007</option>
                            <option selected>2008</option>
                            </select> (Je moet minimaal 6 maanden habbo spelen)</font></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td><font face="Verdana" size="1">Habbonaam:</font></td>
                            <td><font face="Verdana" size="1">
                            <textarea name="habbonaam" cols="27" rows="1" wrap="OFF" id="habbonaam"></textarea>
                            </font></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td><font face="Verdana" size="1">Email:</font></td>
                            <td><font face="Verdana" size="1">
                            <textarea name="mail" cols="27" rows="1" id="mail"></textarea>
                            </font></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td><font size="1" face="Verdana">Ervaring:</font></td>
                            <td><font size="1" face="Verdana">
                            <textarea name="ervaring" cols="27" rows="1" id="ervaring"></textarea>
                            </font></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td><font face="Verdana" size="1">Info over jou:</font></td>
                            <td><font face="Verdana" size="1">
                            <textarea name="infoov" cols="27" rows="6" id="infoov"></textarea>
                            </font></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td colspan="2"><font face="Verdana" size="1">
                            <input type="submit" name="submit2" value="Solliciteer!" class="ContactForm">
                            </font></td>
                        </tr>
                    </table>
                </form>
                </td>
            </tr>
        </table>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td><img src="images/habstract-onder-1.png" width="450" height="6"></td>
    </tr>
</table>
          <?php
if(isset($_POST['Submit']))
if($_POST['habbonaam'] == ''){
            echo'<font color="red"><b>Je bent je habbonaam vergeten te invullen</b></font><br>';
        }
else
if($_POST['mail'] == ''){
            echo'<font color="red"><b>Je bent vergeten je email intevullen</b></font><br>';
        }
else
{
$mail = "[email protected]";
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$email = $_POST['mail'];
$habbonaam = $_POST['habbonaam'];
$functie = $_POST['functie'];
$sinds = $_POST['jaar'];
$info = $_POST['infoov'];
$headers = "Content-type: text/html";
$headers = "Content-type: text/html";
            mail($mail,HabstractSollicitatie,"Beste Broy,<br /><br />Iemandt heeft een ".$functie." sollicitatie gedaan.<br>
            Hierbij mailen wij je de gegevens.<br />
            Habbo naam : <strong>"
.$habbonaam."</strong><br>
            IP : <strong>"
.$ip."</strong><br>
            email : <strong>"
.$email."</strong><br>
            Habbo sinds : <strong>"
.$sinds."</strong><br>
            functie : <strong>"
.$functie."</strong><br><br>
            Informatie over de habbo :<strong>"
.$info."</strong><br>
            "
,$headers);  /// Dit is de hele mail code
echo'<font color="green"><b>Je Sollicitatie is met succes verstuurt !!</b></font><br>';
}
}
else{
echo "Je bent niet ingelogd";

?>


Wie kan me helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:03:10
 

28/08/2008 18:53:00
Quote Anchor link
Er mist een van de volgende dingen ) } ] ; ' " irgendwo.
(Waar, wat en hoe ga ik niet zeggen, en ik hoop dat iemand anders dit ook niet gaat zeggen, want dit is gewoon simpel debuggen. Dat moet je leren. Dit is dus een goede oefening.)
Verder: Parse error: syntax error, unexpected $end.
Op de meeste error's kan je gewoon google...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

28/08/2008 18:54:00
Quote Anchor link
** sorry niks gezegd :O
sorry karl post gewijzigd :p

en volgens mij is dit ook en beetje en vage titel kun jij je titel de volgende keer ff wat duidelijker maken ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Mr.Moe

Mr.Moe

28/08/2008 19:05:00
Quote Anchor link
TIP: alles wat je opent moet je ook weer sluiten
 
Roy

Roy

28/08/2008 19:09:00
Quote Anchor link
alles is toch goed gesloten
 

28/08/2008 19:10:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 28.08.2008 19:09:
alles is toch goed gesloten

Nee, verder doe je d'r goed aan om naar PHP Beginners handleiding te kijken, want d'r zitten een paar foutjes in je code.
En ook kan je beter naar swiftmailer of phpmailer kijken, want de mail functie is nogal gevoelig voor injections...
Je hebt nu ook genoeg info van mij, RemeysenThomas
en php om te weten waar de fout zit en wat er fout is.
(En tabellen voor de lay-out is niet echt goed...)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

28/08/2008 19:24:00
Quote Anchor link
aan het eind van het script staat er geen } of je bent aan het eind van je pagina dit vergeten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
 

28/08/2008 19:28:00
Quote Anchor link
nimtex schreef op 28.08.2008 19:24:
aan het eind van het script staat er geen of je bent aan het eind van je pagina dit vergeten:

Mag ik jou mening weten over mijn eerste post in dit topic?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Mr.Moe

Mr.Moe

28/08/2008 21:57:00
Quote Anchor link
allee nimtex, nu heb je het verklapt. Begon het net leuk te vinden om rake hints te geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.