Een nummering in een tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Klaas Knan

Klaas Knan

22/06/2010 18:44:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben bezig met een site waar ik een tabel in aan het maken ben en daarvoor wil ik de resultaten in het tabel genummerd hebben. De resultaten worden via een ORDER BY uit de database gehaald :

sql = mysql_query("SELECT * FROM `-` WHERE `-`='{-}' ORDER BY `-` DESC");
while($select = mysql_fetch_object($sql)){

.

Nou had ik zelf gedacht ik doe :

$array = array($select);
$count = count($array);

Maar op het moment staan er in dat tabel 2 dingen die nu allebei als 1 zijn genummerd terwijl het 1 2 moet worden.

Iemand een idee ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:26:38
 
Joakim Broden

Joakim Broden

22/06/2010 18:48:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$i = 1;

sql = mysql_query("SELECT * FROM `-` WHERE `-`='{-}' ORDER BY `-` DESC");
while($select = mysql_fetch_object($sql)){

   echo '<tr>
     <td> '.$i.' Naam item</td>
   </tr>';

  $i++;
}
 
Klaas Knan

Klaas Knan

22/06/2010 19:08:03
Quote Anchor link
Werkt niet, of het ligt aan mij maar het blijft 1 1.

Even ter informatie heb ik de echo niet in de php gelijk zeg maar.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
sql = mysql_query("SELECT * FROM `-` WHERE `-`='{-}' ORDER BY `-` DESC");
while($select = mysql_fetch_object($sql)){

$i = 1;
?>


<tr><td><?php echo ' '.$i.' '; $i++; ?> </td></tr>

<?php
}
?>

Zo ziet mijn script er zeg maar uit, kan het nu nog wel op dezelfde manier, zoja hoe ?
Zo nee, hoe dan wel ?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/06/2010 19:11:33
Quote Anchor link
Zie bij Oetzie, de $i = 1; moet buiten de while().
 
Klaas Knan

Klaas Knan

22/06/2010 19:12:19
Quote Anchor link
Aah dat was het, thanks !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.