Een php menu voor mij website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Antonov tonova

Antonov tonova

26/02/2008 21:02:00
Quote Anchor link
He mensen,

Aan de hand van mijn vorige post heb ik een site in elkaar gezet nou moet mijn website een menu krijgen, ik heb wat gezocht op internet voor een menu, nou heb ik het volgende gevonden alleen wil het niet werken.

als ik dit in mijn index bestand zet:

<a href="index.php?pagina=home">home</a>
<a href="index.php?pagina=call">call</a>
<a href="index.php?pagina=contact">contact</a>

dan gebeurt er niks, als ik op de link druk dan blijf hij op de zelfde pagina staan.

kan iemand zeggen waar de fout zit ?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 03:54:04
 
Bart van der veen

bart van der veen

26/02/2008 21:08:00
Quote Anchor link
ergens links?

je moet ergens iets met php gaan doen in de geest van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$pages
= ("home","call","contact");
if(isset($_GET['page']) && in_array($_GET['page'])){
   include($_GET['page'].'.php');
}


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.