Een tablen breeder, en minder breed maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J orii

J orii

22/07/2008 09:33:00
Quote Anchor link
Ff een vraagje die niets met php te maken heeft, maar ik heb ff andwoord nodig.

Weet iemand hoe je een table breeder kan maken, door dat mensen op een afbeelding klikken ?
(voorbeeld code:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<table width="800" border="1" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#00CC33">
  <tr>
    <td><table border="0" align="right" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td><a onClick="maak de tabel breeder" href="javascript:;"><img src="/images/smaller.png" width="20" height="20" border="0"></a></td>
        <td><a href="javascript:;"><img src="/images/bigger.png" width="20" height="20" border="0"></a></td>
      </tr>
    </table></td>
  </tr>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 18:07:24
 
Jacco Engel

Jacco Engel

22/07/2008 09:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<table width="800" border="1" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#00CC33" id="table">
  <tr>
    <td><table border="0" align="right" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td><a onClick="maak de tabel breeder" href="javascript:;"><img src="/images/smaller.png" width="20" height="20" border="0"></a></td>
        <td><a href="javascript:document.getElementById(\"table\").style.width= \"1200\";"><img src="/images/bigger.png" width="20" height="20" border="0"></a></td>
      </tr>
    </table></td>
  </tr>
</table>
 
J orii

J orii

22/07/2008 09:45:00
Quote Anchor link
thnx !
 
J orii

J orii

22/07/2008 09:52:00
Quote Anchor link
Maar heel vaag, het werkt niet.. :O

dit werkt wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<table id="main" width="800" border="1" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#00CC33">
  <tr>
    <td><table border="0" align="right" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td><a onClick="id:main.width='800';" href="javascript:;"><img src="/images/smaller.png" width="20" height="20" border="0"></a></td>
        <td><a onClick="id:main.width='90%';" href="javascript:;"><img src="/images/bigger.png" width="20" height="20" border="0"></a></td>
      </tr>
    </table></td>
  </tr>
</table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J orii
 
Jacco Engel

Jacco Engel

22/07/2008 09:53:00
Quote Anchor link
En wat voor JS foutmelding krijg je :)?
 
J orii

J orii

22/07/2008 09:55:00
Quote Anchor link
Ongeldig teken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.