een ' teveel.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen

Jeroen

12/03/2005 15:54:00
Quote Anchor link
Hey. Dit is een deel van een script voor een poll. Bij dat while gedeelte, geeft hij steeds het aantal stemmen en dan een komma, aantal stemmen van de volgende en een komma etc. Maar bij de laatste keer moet hij geen komma meer meegeven. Weten jullie misschien hoe dat moet, of hoe ik de laatste komma in het rijtje moet verwijderen ofzo?
Alvast bedankt:)
$result_verwerken.=$stemmen_verwerken[$i_verwerken] . ",";
$i_verwerken++;
}

--edit--
ik ben er al uit. Ik heb het volgende gedaan:
$komma="";
if(isset($result_verwerken)) $komma=",";
En dan dus de komma erachter weghalen, en $komma . "" . ervoor zetten.:)
Gewijzigd op 12/03/2005 16:04:00 door Jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:26:22
 

12/03/2005 16:17:00
Quote Anchor link
Mooi dat je erzelf al uit bent gekomen.


Quote:
Alles met te- ervoor is verkeerd, behalve tevreden
 
Legolas

Legolas

12/03/2005 16:48:00
Quote Anchor link
televisie? :P
 

12/03/2005 16:49:00
Quote Anchor link
bijdehand :P
 
Legolas

Legolas

12/03/2005 16:58:00
Quote Anchor link
Er staat geen te voor dus dan issut goed :P
 
Baken

Baken

12/03/2005 19:51:00
Quote Anchor link
Ligt hem in de uitspraak ;-)

1) te -> = tu
2) te -> = té

Alle 1e aant begin zijn fout, behalve tevreden (en teveel als het om geld gaat ;-)).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.