een vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bugmenot125

bugmenot125

24/01/2010 13:54:00
Quote Anchor link
ik zou graag een phpscript willen schrijven zodat het nederlands elftal elke wedstrijd gaat winnen. Wie kan me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:49:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/01/2010 13:55:00
Quote Anchor link
Ja hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// hier mag jij verder
?>


Je zou dus een chip in ze kunnen inplanteren in het elftal, met een zender in het station kan je die chips aansturen, en met PHP bijv. een socket connectie aanleggen met de zender.
Zo win je elke wedstrijd en wordt Nederland dit jaar kampioen.

Dit is ook een oplossing om te kopen:
http://www.youtube.com/watch?v=mx0lLigAmAo

Even serieus: Hoe wil je met PHP invloed gaan uitoefenen op de spelers?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Justin S

Justin S

24/01/2010 13:55:00
Quote Anchor link
Iets duidelijkere uitleg, en wat wil je precies weten?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/01/2010 14:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$bNederlandsElftalWint
= true;

if($bNederlandsElftalWint) {
  echo 'Nederlands elftal heeft gewonnen!';
}

?>

Dit script zorgt ervoor dat het Nederlands elftal altijd wint als je de pagina bezoekt.

Wil je PHP leren? Begin dan bijvoorbeeld hier: PHP beginnershandleiding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/01/2010 14:02:00
Quote Anchor link
Nee, dat doet niks dan $bNederlandsElftalWint op true zetten, en outputten dat ze gewonnen hebben.

Je moet gewoon de oplossing bij de spelers zoeken. Zie mijn post ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/01/2010 15:00:00
Quote Anchor link
De output creëert in ieder geval de schijn dat het elftal gewonnen heeft :-)

@bugmenot: de reactie die nu gegeven worden geven al aan dat je vraag verre van duidelijk is. Als je echt een concreet antwoord wilt, zul je een stuk duidelijker uit moeten leggen wat je precies wilt.
 
Pepijn

Pepijn

24/01/2010 15:23:00
Quote Anchor link
het is niet voor niets een bugmenot account.
 
---- ----

---- ----

24/01/2010 15:27:00
Quote Anchor link
Verder niet meer op in gaan
Deze kerel post ook van zulke topics

http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=68508

Dus ik vind m maar raar -.-''
 
Hipska BE

Hipska BE

24/01/2010 16:09:00
Quote Anchor link
BugMeNot is niet een "kerel", maar kan eender wie zijn..

Zelfs jij, of ik.

zie: http://www.bugmenot.com/view/phphulp.nl
 
Bugmenot125

bugmenot125

24/01/2010 16:22:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal.
Hartelijk bedankt voor de goede adviezen die gegeven zijn. En nu maar hopen dat mijn ik de weddenschap met mijn oma zal winnen van de zomer.

Hartelijk bedankt all...
 

24/01/2010 20:11:00
Quote Anchor link
Er staat weer een nieuwe op bugmenot.com :P

LOL
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.