Eenvoudig probleem email

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »
Sander Zijnstra

Sander Zijnstra

15/04/2015 14:53:38
Quote Anchor link
Het zal wel te stom voor woorden zijn, maar ik kom er niet uit. Onderstaand sendEmail script werkt goed, behalve dat ik de velden telefoonnummer, Straatnaam+Huisnummer en Postcode+Huisnummer niet te zien krijg. Wie kan mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php

// Replace this with your own email address
$siteOwnersEmail = '[email protected]';


if($_POST) {

   $fname = trim(stripslashes($_POST['contactFname']));
   $lname = trim(stripslashes($_POST['contactLname']));
   $email = trim(stripslashes($_POST['contactEmail']));
   $tel = trim(stripslashes($_POST['contactTel']));
   $straat = trim(stripslashes($_POST['contactStraat']));
   $postcode = trim(stripslashes($_POST['contactPostcode']));
   $subject = trim(stripslashes($_POST['contactSubject']));
   $contact_message = trim(stripslashes($_POST['contactMessage']));

   // Check First Name
  if (strlen($fname) < 2) {
    $error['fname'] = "Voer uw voornaam in.";
  }

  // Check Last Name
  if (strlen($lname) < 2) {
    $error['lname'] = "Voer uw achternaam in.";
  }

    // Check Postcode
  if (strlen($postcode) ) {
    $error['postcode'] = "Voer uw postcode + woonplaats in.";
  }

   // Check Straat
  if (strlen($straat) ) {
    $error['straat'] = "Voer uw straatnaam + huisnummer in.";
  }

      // Check Tel
       if(preg_match("/^[0-9]{2}-[0-9]{8}$/",$_REQUEST['telnr']) OR preg_match("/^[0-9]{3}-[0-9]{7}$/",$_REQUEST['tel']) OR preg_match("/^[0-9]{4}-[0-9]{6}$/",$_REQUEST['tel']) OR preg_match("/^[0-9]{10}$/",$_REQUEST['tel']))
        {
  }

  // Check Email
  if (!preg_match('/^[a-z0-9&\'\.\-_\+]+@[a-z0-9\-]+\.([a-z0-9\-]+\.)*+[a-z]{2}/is', $email)) {
    $error['email'] = "Voer een geldig emailadres in.";
  }

  // Check Message
  if (strlen($contact_message) < 15) {
    $error['message'] = "Voer een bericht in, deze moet minimaal 15 tekens bevatten.";
  }

   // Subject
  if ($subject == '') { $subject = "Contact Form Submission"; }

  // Set Name
  $name = $fname . " " . $lname;

   // Set Message
   $message .= "Email from: " . $name . "<br />";
   $message .= "Email address: " . $email . "<br />";
   $message .= "Telefoonnummer: " . $tel . "<br />";
   $message .= "Straatnaam+Huisnummer: " . $straat . "<br />";
   $message .= "Postcode+Huisnummer: " . $postcode . "<br />";
   $message .= "Probleem: <br />";
   $message .= $contact_message;
   $message .= "<br /> ----- <br /> This email was sent from your site's contact form. <br />";

   // Set From: header
   $from =  $name . " <" . $email . ">";

   // Email Headers
  $headers = "From: " . $from . "\r\n";
  $headers .= "Reply-To: ". $email . "\r\n";
   $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
  $headers .= "Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1\r\n";


   if (!$error) {

      ini_set("sendmail_from", $siteOwnersEmail); // for windows server
      $mail = mail($siteOwnersEmail, $subject, $message, $headers);

    if ($mail) { echo "OK"; }
      else { echo "Iets is fout gegaan. Probeer het opnieuw."; }

  }
# end if - no validation error

  else {

    $response = (isset($error['fname'])) ? $error['fname'] . "<br /> \n" : null;
    $response .= (isset($error['lname'])) ? $error['lname'] . "<br /> \n" : null;
    $response .= (isset($error['email'])) ? $error['email'] . "<br /> \n" : null;
    $response .= (isset($error['message'])) ? $error['message'] . "<br />" : null;
    $response .= (isset($error['postcode'])) ? $error['postcode'] . "<br />" : null;
    $response .= (isset($error['straat'])) ? $error['straat'] . "<br />" : null;
    $response .= (isset($error['tel'])) ? $error['tel'] . "<br />" : null;

    echo $response;

  }
# end if - there was a validation error

}

?>
Gewijzigd op 16/04/2015 22:18:02 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:16:21
 
- wes  -

- wes -

15/04/2015 15:20:18
Quote Anchor link
zet bovenaan je afhandeling eens var_dump($_POST);

wat zie je dan?
 
Sander Zijnstra

Sander Zijnstra

15/04/2015 15:33:38
Quote Anchor link
array(5) { ["contactFname"]=> string(6) "Sander" ["contactLname"]=> string(6) "Sander" ["contactEmail"]=> string(16) "[email protected]" ["contactSubject"]=> string(9) "undefined" ["contactMessage"]=> string(38) "fdsfdsjgnhfadkjan jfa gflg mkf m lfka" } OK
Gewijzigd op 15/04/2015 15:34:22 door Sander Zijnstra
 
Jeffrey van Rossum

Jeffrey van Rossum

15/04/2015 15:53:00
Quote Anchor link
Het zou ook fijn zijn om even de HTML van je formulier te kunnen inzien :)

Wat ik ook niet direct snap is waarom je $_REQUEST voor het telefoonnummer gebruikt en niet gewoon $_POST. Daarnaast gebruik je in die request de ene keer 'tel' en de andere 'telnr'.
Gewijzigd op 15/04/2015 15:55:38 door Jeffrey van Rossum
 
Sander Zijnstra

Sander Zijnstra

15/04/2015 17:29:20
Quote Anchor link
Dat weet ik ook niet, haha, zo goed is mijn kennis van php dus... copy/paste

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<form name="contactForm" id="contactForm" method="post" action="">

           <fieldset>

                 <div class="row">

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactFname">Voornaam <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactFname" type="text" id="contactFname" placeholder="Voornaam" value="" />
                   </div>

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactLname">Achternaam <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactLname" type="text" id="contactLname" placeholder="Achternaam" value="" />
                   </div>

                 </div>

                                  <div class="row">

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactStraat">Straat+Huisnummer <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactStraat" type="text" id="contactStraat" placeholder="Straat+Huisnummer" value="" />
                   </div>

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactPostcode">Postcode+Woonplaats <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactPostcode" type="text" id="contactPostcode" placeholder="Postcode+Woonplaats" value="" />
                   </div>

                 </div>

                 <div class="row">

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactEmail">Email <span class="required">*</span></label>
                 <input name="contactEmail" type="text" id="contactEmail" placeholder="Email" value="" />
                   </div>

                   <div class="six columns mob-whole">
                     <label for="contactTel">Telefoonnummer</label>
                 <input name="contactTel" type="text" id="contactTel" placeholder="Telefoonnummer"  value="" />
                   </div>

                 </div>

                 <div class="row">

                   <div class="twelve columns">
                      <label  for="contactMessage">Bericht <span class="required">*</span></label>
                      <textarea name="contactMessage"  id="contactMessage" placeholder="Uw bericht" rows="10" cols="50" ></textarea>
                   </div>

                 </div>

                 <div>
                    <button class="submit full-width">Verstuur</button>
                    <div id="image-loader">
                       <img src="images/loader.gif" alt="" />
                    </div>
                 </div>

           </fieldset>

         </form>

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/04/2015 22:17:27 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

16/04/2015 01:45:18
Quote Anchor link
stripslashes() zou je niet nodig moeten hebben.
Tenzij je op de een of andere manier magic-quotes hebt weten in te schakelen.


if(preg_match("/^[0-9]{2}-[0-9]{8}$/",$_REQUEST['telnr']) OR preg_match("/^[0-9]{3}-[0-9]{7}$/",$_REQUEST['tel']) OR preg_match("/^[0-9]{4}-[0-9]{6}$/",$_REQUEST['tel']) OR preg_match("/^[0-9]{10}$/",$_REQUEST['tel']))


Kennelijk bestaat een telefoonnummer altijd uit 10 cijfers met mogelijk ergens een - erin?
Maar +316123456 is ook een telefoonnummer?
Nog afgezien van buitenlandse nummers...

Maar je dwingt weer niet af dat het eerste cijfer een 0 is....


!preg_match('/^[a-z0-9&\'\.\-_\+]+@[a-z0-9\-]+\.([a-z0-9\-]+\.)*+[a-z]{2}/is',

Zo'n regex is nooit uitputtend. Gelukkig mis aan het einde nog (onbedoeld?) een $ zodat de laatste 2 tekens niet per se letters zijn. (zodat naast .nl en .be ook .com, .info en .vlaanderen geaccepteerd worden)

handiger is echter om gewoon met de ingebouwde filters te werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
 
 if(!filter_input(INPUT_POST, 'contactEmail', FILTER_VALIDATE_EMAIL){

    $error['email'] = "Voer een geldig emailadres in.";
  }

?>
 
Sander Zijnstra

Sander Zijnstra

16/04/2015 22:14:28
Quote Anchor link
Dank voor jullie hulp! Het probleem zat hem echter in het feit dat er nog javascript bestand tussen zat waar de nodige toevoegingen in gemaakt moesten worden.
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2015 09:55:44
Quote Anchor link
je weet dat je script misbruikt kan worden om spam te versturen aan willekeurige ontvangers?

Jij zet userinput in subject en in het formveld.

Als iemand een newline in zijn voornaam zet, kan hij daarna zelf wat headers toevoegen en dus ook een 1000tal ontvangers.
En na nog 2 newlines zet hij zijn eigen inhoud van de mail.

Zelfde kan hij ook doen door in subject met newlines te spelen.

Controleer uitgebreid of dergelijke velden bevatten wat jij verwacht. En ook niet meer dan dat.
En vooral dat er in de velden als naam, subject en emailadres geen enters staan.

Om voor nog meer zekerheid te gaan, is het ook niet onhandig om een mailclass als phpmailer of swiftmailer te gebruiken. Dergelijke scripts filteren zelf ook op rariteiten in velden als emailadressen en subject.

En bedenk ook dat niet alleen jij betrokken bent bij een lek maiform, maar ook de duizenden ontvangers van spam via jouw site.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.