eigen framework / beheersysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 9 10 11 12 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2011 10:18:58
Quote Anchor link
Hmm... snap het nog steeds niet eerlijk gezegd. Ik wacht wel even op een reactie van Niels.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:08:48
 
Niels K

Niels K

26/01/2011 18:52:37
Quote Anchor link
Enviroment = omgeving. Oftwel live en dev. Ik neem aan de de database gegevens in live anders zijn dan dev en ga zo maar door ;) Dan is het natuurlijk handig als je niet telkens alles aan hoeft te passen met in je config gewoon 3 verschillende 'secties' hebt.

3? Alleen live en dev toch?

Nummer 3 is 'General', dus gegevens die in zowel live en dev hetzelfde zijn.

Snap je?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2011 19:04:40
Quote Anchor link
Ah oke... maar hoe kom je hier nu ineens op? Want het ging over hoe je nummers moet opslaan in de database... en jij hebt het ineens over omgevingsvariabelen... :)
 
Niels K

Niels K

26/01/2011 19:09:54
Quote Anchor link
Ja klopt, ik gaf het ook op als een tip, schoot ineens in mijn hoofd dat het zoiets toch best wel belangrijk is :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2011 14:19:48
Quote Anchor link
Ah oke... thanks (excuus voor late reactie, geen mail ontvangen dat jij gereageerd had)
 
Pim -

Pim -

28/01/2011 14:32:39
Quote Anchor link
Een 'test' omgeving is ook nuttig, mocht je toch nog eens gaan (Unit) Testen
 
Niels K

Niels K

28/01/2011 18:32:13
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2011 19:19:41
Quote Anchor link
Laat ik eerst maar eens beginnen met de basis :)
 
PHP Scripter

PHP Scripter

28/06/2011 16:50:25
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 28/01/2011 19:19:41:
Laat ik eerst maar eens beginnen met de basis :)


Is er al vooruitgang op je Framework?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/06/2011 16:59:29
Quote Anchor link
Nee, ik ben weer opnieuw begonnen... ben nu bezig emt een install script... maar helaas niet zo heel veel tijd...
 
The Force

The Force

28/06/2011 17:08:39
Quote Anchor link
Over het nadeel van je eigen framework schrijven gesproken ;).
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/06/2011 17:10:15
Quote Anchor link
precies :)
 
Robin Van den Broeck

Robin Van den Broeck

05/02/2012 14:29:02
Quote Anchor link
Install script is nu niet zo moeilijk.
fopen($this->_file);
fwrie("settings idk wat je hier doet");
fclose($this->_file);

Blijkbaar oud topic. Sorry. =C
Gewijzigd op 05/02/2012 14:29:53 door Robin Van den Broeck
 
John Cena

John Cena

24/07/2012 08:54:20
Quote Anchor link
Doe je hier nog wat mee Ozzie?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2012 18:30:36
Quote Anchor link
Ff heel late reactie... Momenteel weer op laag pitje helaas. Wil het wel weer oppakken, maar tijd tijd tijd...

Toevoeging op 30/07/2012 18:30:46:

Ff heel late reactie... Momenteel weer op laag pitje helaas. Wil het wel weer oppakken, maar tijd tijd tijd...
 
Dennis Stolmeijer

Dennis Stolmeijer

23/02/2014 17:13:55
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2012 18:30:36:
Ff heel late reactie... Momenteel weer op laag pitje helaas. Wil het wel weer oppakken, maar tijd tijd tijd...

Toevoeging op 30/07/2012 18:30:46:

Ff heel late reactie... Momenteel weer op laag pitje helaas. Wil het wel weer oppakken, maar tijd tijd tijd...


Als je nu al in de begin fase met tijd problemen zit dan raad ik je aan om het idee om een eigen framework te maken meteen van kant te doen. Begin te leren met bestaande frameworks daar heb je veel meer profijt aan.
Gewijzigd op 23/02/2014 17:15:37 door Dennis Stolmeijer
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/02/2014 17:16:41
Quote Anchor link
Hmmm, je reageert op een reactie van ongeveer anderhalf jaar geleden :-s
 
Dennis Stolmeijer

Dennis Stolmeijer

23/02/2014 17:22:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 23/02/2014 17:16:41:
Hmmm, je reageert op een reactie van ongeveer anderhalf jaar geleden :-s


Pff.. sukkel ben ik ook, was iets te fanatiek;p
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/02/2014 17:24:48
Quote Anchor link
No problemo :)
 
M de Wit

M de Wit

26/04/2015 22:43:07
Quote Anchor link
En ik reageer nog later haha, Ozzie mocht je nog geen database controller gemaakt hebben waarmee je geen complete queries moet invoeren dan heb ik er wel een voor je. PM me als dat het geval is.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 9 10 11 12 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.