Eigen reismap maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 13:01:05
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Sinds vandaag staat mijn site www.globalzapper.com online.
Het zit nog in de testfase en daarom vraag ik om de website te beoordelen voordat ik de website promoot.

Het is een website waarbij je je reis kunt bijhouden en delen met vrienden.

De website werkt ook aan de hand van een mobiele website, m.globalzapper.com

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:56:03
 
Wouter J

Wouter J

17/07/2012 13:15:45
Quote Anchor link
Design
Eerste indruk: Hele vette slider!
Andere puntjes:
- 'Update map with app' afbeelding is slecht gephotoshopt, zorg dat die witte lijntjes om het poppetje weg gaan
- Homepagine bestaat alleen uit plaatjes = top!
- Ik mis een linkje naar de informatie in het menu, graag zou ik zo in 1 knop wat meer willen lezen over wat de site nou precies inhoudt.
- Het contrast op de helpcenter pagina is veel te laag
- Verdeel het helpcenter over meerdere pagina's en maak ook een aparte pagina aan waarin je vertelt wie je precies bent, wat mensen aan jou site hebben en waarom jou site geweldig is.

Code
- Je heel veel HTTP requests, wat je pagina langzamer maakt. Zo heb je bijv. 4 verschillende stylesheets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    <link rel="stylesheet" href="http://www.globalzapper.com/css/stijl.css" />
    <link rel="stylesheet" href="http://www.globalzapper.com/css/reset.css" />

    <link rel="stylesheet" href="css/ccslider.css" />
    <link rel="stylesheet" href="css/style.css" />

Waarom voeg je css/style.css en css/stijl.css niet samen? En kijk ook eens naar een CSS precompressor zoals SASS of LESS. Hierdoor kun je locaal meerdere bestanden hebben, maar live worden die samengevoegd in 1 stylesheet (en nog heel veel andere features)
- Plaats je script elementen het liefst vlak voor </body> dit maakt je pagina sneller.
- Je kan de 2 onload functies het best gewoon samenvoegen
- Je header gebruikt iets van 5 div elementen, dat zijn er veel te veel. Maak er hier 1 of 2 van ofzo, dat moet best kunnen.
- Plaats je sitetitel ook altijd op de pagina in een H2 titel, verberg die dan eventueel met CSS en maak er dan een mooi logo van
- Ik vind het vreemd dat je eerst de sitenaam hebt daarna het menu en daarna de searchbox, ik raad aan om het in de zelfde volgorde te doen als je ziet (dus logo + search + menu)
- een H1 element is een unieke titel die per pagina 1 keer voorkomt en het belangrijkste is van die hele pagina. Verander je H1 elementen dus in H2 of H3 elementen.
- bewerk even de belangrijkste fouten: http://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwww.globalzapper.com%2F
Gewijzigd op 17/07/2012 13:16:43 door Wouter J
 
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 13:19:45
Quote Anchor link
Super! Dank je wel! Ga er meteen werk van maken!
Nogmaals bedankt!
 
Marco M

Marco M

17/07/2012 15:47:42
Quote Anchor link
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

17/07/2012 16:10:25
Quote Anchor link
Marco M op 17/07/2012 15:47:42:
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.

kapitein overduidelijk. wat dacht je van dat dat de naam is van die locatie?
 
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 19:16:50
Quote Anchor link
Hahaha heel scherp ;-)! Heb het veranderd! Thx!
 
Marco M

Marco M

19/07/2012 23:56:49
Quote Anchor link
Jeroen vd op 17/07/2012 16:10:25:
Marco M op 17/07/2012 15:47:42:
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.

kapitein overduidelijk. wat dacht je van dat dat de naam is van die locatie?


Wat dacht je er van om niet zo bijdehand te doen?
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 07:50:23
Quote Anchor link
Ziet er goed uit... maar heb je geen demo oid?
 
Reshad F

Reshad F

20/07/2012 09:47:13
Quote Anchor link
misschien ligt het aan mij maar als je je topmenu sticky doet zorg er dan wel voor dat hij een top laag wordt dmv z-index want nu komt je slider ervoor.. en als je het mij vraagt zou ik het gewoon niet sticky doen omdat je dan de invloed van je slider verliest.
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 12:30:11
Quote Anchor link
Dankjewel!

Demo:
Username: globalzapper
Password: testen
 
Reshad F

Reshad F

20/07/2012 12:59:42
Quote Anchor link
Hmm ik vind het al met al een leuk initiatief en een leuke website. alleen mis ik een log uit button als je eenmaal ingelogd bent.
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 13:07:27
Quote Anchor link
Afbeelding

Einddatum en Startdatum hetzelfde? Kan je de einddatum niet standaard een week later zetten?

En onderin je select-knopjes doen wat raar.... (Opera 11).


Na inloggen zie ik alleen maar een Android/Apple keuze.... o wacht, bovenaan een klink regeltje om een nieuwe map te maken.
Zorg ervoor dat dit veel duidelijker naar voren komt. Desnoods automatisch.

Toevoeging op 20/07/2012 13:08:50:

En http://www.globalzapper.com/home.php?action=profilephoto werkt niet?

Toevoeging op 20/07/2012 13:10:27:

En http://www.globalzapper.com/map/16 (nieuwe map) toont geen map?
Daardoor kan ik niet echt verder met testen.
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

20/07/2012 16:21:08
Quote Anchor link
Afbeelding
ik mis een stukje
firefox 14.0.1
schermresolutie: 1366 x 768
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/07/2012 19:31:31
Quote Anchor link
Could not connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 20:15:28
Quote Anchor link
Oeps... de pagina is net niet groot genoeg...


De servers van mijn hosting liggen eruit :S Ik kan hier zelf niks aan doen en moet wachten totdat de storing verholpen is.
Gewijzigd op 20/07/2012 20:17:24 door Lex van Hees
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

20/07/2012 21:24:08
Quote Anchor link
is het de bedoeling dat de foto's op de homepage voor de seach box langs gaan ik had ze er achter geplaatst
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 21:31:05
Quote Anchor link
Dankjewel! Ik heb een groter beeldscherm waardoor alles op één pagina past, heb even de browser kleiner gemaakt en nu werkt het wel, z-index is magisch hierbij!

Nogmaals bedankt!
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/07/2012 21:37:02
Quote Anchor link
Klopt het ook dat sommige dingen in het Nederlands zijn ipv het Engels?
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 22:22:16
Quote Anchor link
De site was eerst Nederlands, heb hem vertaald maar misschien ben ik wat dingen vergeten :S. De content van gebruikers is wisselend.
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

21/07/2012 15:10:17
Quote Anchor link
heb nogsteeds hetzelfde probleem met de map

Toevoeging op 21/07/2012 15:12:40:

als je de google map nou wat kleiner maakt en alle textboxen ook zou het presies moeten passen en ander kun je hem altijd wat hoger zetten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.