EINDE TOPIC (Curl voordoen als kladblok)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joey Drieling

Joey Drieling

31/08/2009 18:31:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik haal de token van youtube om de video's url te krijgen dat doe ik via.
http://www.youtube.com/get_video_info?video_id=LeJbGIVgtvE

Doe ik dit via fopen() file() file_get_content() of Curl ik krijg status fail
insluiten video niet toegestaan.

dat wis ik al maar open ik de zelf de url via kladblok dan krijg ik wel stattus ok en alle info!

Dus youtube merkt dat ik via een script url aanroep of zo hoe kan ik het me voordoen als kladblok.

Edit:

na dat ik dit post en klik op de bovenstaande url krijg ikook de gegevens goed maar via mijn en andere servers lukt het niet

nou heb ik me al geprobeert om met Curl voortedoen als mijn pc maar werkt ook niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 23:49:16
 
- Ricardo -

- Ricardo -

31/08/2009 18:34:00
Quote Anchor link
Ik ben daar vroeger ook een tijdje mee bezig geweest maar op eea manier lukt het niet om dat te omzeilen inderdaad (toen op MSNvideo en youtube). Waarschijnlijk omdat je script helemaal niks weg heeft van een browser en kladblok nog wel iets wegheeft van browser door taalinstellingen van windows voor kladblok enz. Het is mij iig niet gelukt...

Edit: niet dat ik er dagen mee bezig ben geweest, je zou het kunnen proberen door http headers mee te geven of dat soort dingen maar heb ik niet echt verstand van...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ricardo -
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/08/2009 18:39:00
Quote Anchor link
ik had al mijn headers in mijnCurl gestopt en nog lukt het niet op een of andere gelikte maneer kijken ze of je een echte browser bent maar aan wat niet enkel aan de hand van mijn headers dus.
 
Winston Smith

Winston Smith

31/08/2009 19:05:00
Quote Anchor link
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.13) Gecko/2009082121 Iceweasel/3.0.6 (Debian-3.0.6-1)");

zoiets al geprobeerd?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/08/2009 19:07:00
Quote Anchor link
ja heb ik geprobeert en nog een shitload of andere headers die mijn browser meestuurt
 
Pim -

Pim -

31/08/2009 19:24:00
Quote Anchor link
Via firebug kan je exact de verzoekheaders bekijken, deze zou je dan vrij eenvoudig in cURL kunnen stoppen.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/08/2009 19:54:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$address
= "http://www.youtube.com/get_video_info?video_id=LeJbGIVgtvE";

$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $address);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, false);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array("User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)",
"Host: www.youtube.com",
"Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-shockwave-flash, application/x-ms-application, application/x-ms-xbap, application/vnd.ms-xpsdocument, application/xaml+xml, */*",
"Accept-Language: nl",
"Ua-Cpu: x86",
"Accept-Encoding: gzip, deflate",
"Connection: Keep-Alive"));
$data = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

print_r($data);
?>


hij blijf status fail geven en ziet mij nog niet als browsor

Edit;

open ikde url in firefox krijgik ook status fail aleen als ik url via IE of kladblok open krijg ik status ok
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Pim -

Pim -

31/08/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Heeft het niet met de HTTP-Referrer te maken?

EDIT: laat maar, onzinnige opmerking
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pim -
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

31/08/2009 21:48:00
Quote Anchor link
Beste heren
Leuk onderwerp maar dit is illigaal en tegen de regels van phphulp
Rippen van youtube video's is verboden.
Gebruik de API van youtube en you're okay
Lijkt me handig als een mod dit onderwerp sluit
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/08/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Ik ben dit gaan maken om dat de jw player van longtailvideo wel niet insluitbare video's acepteert en de jw player de standaard flash api gebruikt nadeel slechte kwalietijd dus ik gebruik de get_video api om de video in HD te krijgen en dan in de jw player aftespeelen.

Okay dat dit word gebruikt als download script soms daar kan ik niks aan doen!

Ik wil alleen niet afhankelijk te zijn van de flash api veder vermeld ik gewoond de bron+watermark van youtupe.
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

31/08/2009 22:12:00
Quote Anchor link
Niet insluitbare video's zijn illigaal om die te vertonen.
De eigenaar wil niet voor niets dat de video's niet insluitbaar zijn.
je kunt gewoon de youtube player gebruiken als je HD wilt
Nogmaals oproep aan MOD om wat aan dit topic te doen.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/08/2009 22:21:00
Quote Anchor link
Edit:

Had ff een k*t moment sh*thapens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

31/08/2009 22:35:00
Quote Anchor link
De flash API laat ook niet toe om niet insluitbare video's te vertonen.
Hier een vb.
http://www.youtube.com/watch?v=T2EEVU0e5aU&feature=channel_page

En zou je je toon kunnen aanpassen. Dit wordt niet gepikt.
Jij begint hier met een illigale topic.
Hou het dan ook illigaal bij je zelf en post niet dit soort onderwerpen op een openbaar forum
Elk forum heeft zijn regels en jij overschrijt die zelf. Moet je ook de consequenties aanvaarden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ceasar Feijen
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/08/2009 22:53:00
Quote Anchor link
sory maar dit is vaag deze video kan je ook niet in sluiten maar speel wel af in de jw player http://www.youtube.com/watch?v=LeJbGIVgtvE de door jou gegeven url niet
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

31/08/2009 23:01:00
Quote Anchor link
Nee hoor
Als je hier heen gaat
http://www.longtailvideo.com/support/jw-player-setup-wizard?example=5
en vult deze in LeJbGIVgtvE dan krijg je video not found error.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

31/08/2009 23:03:00
Quote Anchor link
raar ik kan videowel kijken en krijg geen fout melding
 
M Ypma

M Ypma

01/09/2009 00:20:00
Quote Anchor link
@joey,

hoe dan? het is gewoon beveiligd en niet de bedoeling. dat de jw player zich bij jou anders gedraagt lijkt me stug.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

01/09/2009 00:22:00
Quote Anchor link
gee idee maar het werkt bij mij dus ikdacht dat bij iederen zo werkte sory voor misverstand
 
Daniel H

Daniel H

01/09/2009 11:19:00
Quote Anchor link
ik de video ook gwn bekijken. het laden duurt wel heel lang.
maar met de volgende url lukt het.(bij mij)

http://www.youtube.com/v/3d-jb5wjbn4&hl=nl&fs=1&
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.