Elke 3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

19/07/2010 21:43:41
Quote Anchor link
Ik wil graag iets doen na elke 3 items een nieuwe regel beginnen, dat kom makkelijk met php, maar ik weet niet meer hoe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($lol ??? 3){
echo 'lol';
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:01:12
 
- Mark -

- Mark -

19/07/2010 21:47:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

    if($lol % 3 == 0){

        echo 'LMAO';

    }


?>
 
Erik Rijk

Erik Rijk

19/07/2010 21:48:26
Quote Anchor link
op wat voor manier wil je dit?
komen er resultaten uit een database die je op eens bepaald manier wilt laten zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

$iCounter
= 0;

// query bijvoorbeeld
while($aRow[..])
{

   if(3 == $iCounter)
   {

      // doe je ding
      $iCounter = 0;
   }

   $iCounter++;
}


?>
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

19/07/2010 21:48:30
Quote Anchor link
for($i=1;$i<=30;$i++)
{
if(($i % 3) == 0)
{
//derde item.
}
}

EDIT:
Erik zijn manier is minder netjes imho, zelfs met records zie ik niet in waarom je een while zou willen gebruiken. Als je het goed doet, is een foreach net iets handiger.
De andere methode kan prima, al is het minder netjes dat de aparte berekening niet tussen haken staat. De keuze is aan jou.
Gewijzigd op 19/07/2010 21:55:40 door wesley Overdijk
 

19/07/2010 22:13:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2010 22:48:53
Quote Anchor link
Website Under Review

Kutwebhost dus :P
Maar goed, als ik foto's op een andere regel wil gooien, gebruik ik gewoon float:left in CSS, i.c.m een list die ik op block zet. De juiste breedtte bepalen een divje erom heen en voila je bereikt het zelfde.
Gewijzigd op 19/07/2010 22:49:32 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.