E-mail adress verifieren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »
Micha

Micha

20/03/2004 13:43:00
Quote Anchor link
Hij staat wel in de script library, maar ik snap niet hoe ik hem in mijn script toe moet voegen.
Dit is mijn script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?
if (isset($_COOKIE['login'])){
echo "Je bent al ingelogt! <a href=\"index.php\">hier</a> om terug te gaan naar de index.";
}
else{
if( isset($_POST["aanmelden"]))
    {

        if($_POST["gebruikersnaam"] != "" && $_POST["email"] != "" && $_POST["naam"] != "" && $_POST["wachtwoord1"] != "")
            {

                $telgb = mysql_query("SELECT gebruikersnaam FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$_POST["gebruikersnaam"]."'") or die($error[1]);
                $numgb = mysql_num_rows($telgb);
                if($numgb == "1")
                {

                    echo"<center>Deze gebruikersnaam bestaat al, je moet een andere gebruikersnaam nemen!</center>";
                }

                else
                {
                       if(!eregi("^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,4})$", $_POST["email"]))
                           {

                            echo"<center>Je moet een geldig email adres invullen!</center>";
                          }

                          else
                              {
                                if($_POST["wachtwoord1"] != $_POST["wachtwoord2"])
                                {

                                    echo "<center>U heeft niet de zelfde wachtwoorden ingegeven.</center>";
                                }

                                else
                                {
                                    echo"<center>U bent aangemeld.</center>";
                                    $wachtwoord = md5($wachtwoord1);
                                    mysql_query("insert into leden (naam,gebruikersnaam,wachtwoord,idatum,email) values ('".$_POST["naam"]."','".$_POST["gebruikersnaam"]."','".$wachtwoord."','".$datum."','".$_POST["email"]."')") or die(mysql_error());
                                }
                             }
                }
                }

                else
                {
                    echo "<center>U heeft iets niet ingevult.</center>";
                }
            }
else{
?>

<center>
<form method="post">
<table border="1" width="50%" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="50%">Naam</td>
<td width="50%"><input type="text" name="naam"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Email adres</td>
<td width="50%"><input type="text" name="email"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Gebruikersnaam</td>
<td width="50%"><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Wachtwoord</td>
<td width="50%"><input type="password" name="wachtwoord1"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Wachtwoord bevestiging</td>
<td width="50%"><input type="password" name="wachtwoord2"></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%" colspan="2"><center><input type="submit" name="aanmelden" value="Aanmelden"></center></td>
</tr>
</table>
</form>
</center>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


Wil iemand hem voor mij toevoegen? Ben nog een echte n00b betreft php scripts in een ander script toevoegen...
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 08:11:49
 
Rick

Rick

20/03/2004 14:51:00
Quote Anchor link
dit is zo te zien een script om te registreren of om aan te melden

maar wat wil je er nu precies mee?
het email validatie gedeelte eruit halen?
 
Micha

Micha

20/03/2004 14:54:00
Quote Anchor link
Dat klopt, maar ik wil juist dat er een email validatie in komt.
 
Mitch X

Mitch X

20/03/2004 15:29:00
Quote Anchor link
Dat doet dit regeltje tog?
eregi("^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,4})$", $_POST["email"])
 
Rick

Rick

20/03/2004 15:55:00
Quote Anchor link
ja, maar erg goed vind ik hem niet

email adressen kunnen ook meerdere malen een punt bevatten

[email protected] word hierdoor volgens mij al als ongeldig gezien
 
Arend a

Arend a

20/03/2004 16:59:00
Quote Anchor link
Nee, als je goed kijkt zie je dat er in het repeterende gedeelte ()* een '.' voorkomt. Doordat deze niet escaped is staat deze voor 'elk willekeurig teken' in plaats van een punt, maar hierdoor wordt .co.uk wel als mailadres herkent.

Het neemt niet weg dat het een slechte regex is.
 
Mitch X

Mitch X

20/03/2004 17:46:00
Quote Anchor link
Ik gebruik meestal geeneens Regex omdat mensen als ze registreren een mailtje naar dat adres krijgen ...
Maw als het adres niet klopt -> GEEN ACCOUNT :)
 
Rick

Rick

20/03/2004 19:13:00
Quote Anchor link
je hebt gelijk dat er een . staat Arend, maar een . op zo'n plaats zorgt ervoor dat alle tekens geaccpteerd woren
die moet escaped worden
op deze manier kan je een email adres als deze invullen

test@hier zitten spaties in.com

maar ik zie tussen de [ ] ook een losse - staan
afaik moet die escaped worden omdat php anders denkt dat het een range is
maar het kan dat het wel geaccepteerd word omdat het het laatste teken is
 
Micha

Micha

20/03/2004 20:12:00
Quote Anchor link
Kan iemand er ff een goed werkend kloppend script van maken.. snap er niks van.
 
Mitch X

Mitch X

20/03/2004 20:19:00
Quote Anchor link
Dit script is toch goed?
Het check iig het mailadres en dat wou je toch?
 
Arend a

Arend a

20/03/2004 21:21:00
Quote Anchor link
Quote:
die moet escaped worden
op deze manier kan je een email adres als deze invullen


Nablater, lees mn bericht nog eens ;)

Goed:

Op veler verzoek, nogmaals dezelfde post als ik al een paar keer hier geknalt heb:

De oplossing is meestal de smtp server raadplegen :)

"Hallo, bestaat u?"

Of op zn minst kijken of het domein, of de mailserver bestaat.

in PEAR (http://pear.php.net) gebruikt men de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
    /**
     * Validate a email
     *
     * @param string    $email          URL to validate
     * @param boolean   $domain_check   Check or not if the domain exists
     */

    function email($email, $check_domain = false)
    {

        if($check_domain){

        }


        if (ereg('^[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+'.'@'.
                 '[-!#$%&\'*+\\/0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+\.'.
                 '[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+$', $email))
        {

            if ($check_domain && function_exists('checkdnsrr')) {
                list (, $domain)  = explode('@', $email);
                if (checkdnsrr($domain, 'MX') || checkdnsrr($domain, 'A')) {
                    return true;
                }

                return false;
            }

            return true;
        }

        return false;
    }


# De checkdnsrr werkt niet op windows, het schijnt dat daarvoor de class Net_DNS van pear kan helpen. Heb ik me niet in verdiept, dus zul je even zelf naarmoeten kijken.
?>
 
Rick

Rick

21/03/2004 00:50:00
Quote Anchor link
sorry arend, ik ben nogal moe
ik had er overheen gelezen :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.