E-mail adress verifieren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Micha

Micha

20/03/2004 13:43:00
Quote Anchor link
Hij staat wel in de script library, maar ik snap niet hoe ik hem in mijn script toe moet voegen.
Dit is mijn script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?
if (isset($_COOKIE['login'])){
echo "Je bent al ingelogt! <a href=\"index.php\">hier</a> om terug te gaan naar de index.";
}
else{
if( isset($_POST["aanmelden"]))
    {

        if($_POST["gebruikersnaam"] != "" && $_POST["email"] != "" && $_POST["naam"] != "" && $_POST["wachtwoord1"] != "")
            {

                $telgb = mysql_query("SELECT gebruikersnaam FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$_POST["gebruikersnaam"]."'") or die($error[1]);
                $numgb = mysql_num_rows($telgb);
                if($numgb == "1")
                {

                    echo"<center>Deze gebruikersnaam bestaat al, je moet een andere gebruikersnaam nemen!</center>";
                }

                else
                {
                       if(!eregi("^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,4})$", $_POST["email"]))
                           {

                            echo"<center>Je moet een geldig email adres invullen!</center>";
                          }

                          else
                              {
                                if($_POST["wachtwoord1"] != $_POST["wachtwoord2"])
                                {

                                    echo "<center>U heeft niet de zelfde wachtwoorden ingegeven.</center>";
                                }

                                else
                                {
                                    echo"<center>U bent aangemeld.</center>";
                                    $wachtwoord = md5($wachtwoord1);
                                    mysql_query("insert into leden (naam,gebruikersnaam,wachtwoord,idatum,email) values ('".$_POST["naam"]."','".$_POST["gebruikersnaam"]."','".$wachtwoord."','".$datum."','".$_POST["email"]."')") or die(mysql_error());
                                }
                             }
                }
                }

                else
                {
                    echo "<center>U heeft iets niet ingevult.</center>";
                }
            }
else{
?>

<center>
<form method="post">
<table border="1" width="50%" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="50%">Naam</td>
<td width="50%"><input type="text" name="naam"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Email adres</td>
<td width="50%"><input type="text" name="email"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Gebruikersnaam</td>
<td width="50%"><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Wachtwoord</td>
<td width="50%"><input type="password" name="wachtwoord1"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%">Wachtwoord bevestiging</td>
<td width="50%"><input type="password" name="wachtwoord2"></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%" colspan="2"><center><input type="submit" name="aanmelden" value="Aanmelden"></center></td>
</tr>
</table>
</form>
</center>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


Wil iemand hem voor mij toevoegen? Ben nog een echte n00b betreft php scripts in een ander script toevoegen...
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:38:46
 
Rick

Rick

20/03/2004 14:51:00
Quote Anchor link
dit is zo te zien een script om te registreren of om aan te melden

maar wat wil je er nu precies mee?
het email validatie gedeelte eruit halen?
 
Micha

Micha

20/03/2004 14:54:00
Quote Anchor link
Dat klopt, maar ik wil juist dat er een email validatie in komt.
 
Mitch X

Mitch X

20/03/2004 15:29:00
Quote Anchor link
Dat doet dit regeltje tog?
eregi("^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,4})$", $_POST["email"])
 
Rick

Rick

20/03/2004 15:55:00
Quote Anchor link
ja, maar erg goed vind ik hem niet

email adressen kunnen ook meerdere malen een punt bevatten

[email protected] word hierdoor volgens mij al als ongeldig gezien
 
Arend a

Arend a

20/03/2004 16:59:00
Quote Anchor link
Nee, als je goed kijkt zie je dat er in het repeterende gedeelte ()* een '.' voorkomt. Doordat deze niet escaped is staat deze voor 'elk willekeurig teken' in plaats van een punt, maar hierdoor wordt .co.uk wel als mailadres herkent.

Het neemt niet weg dat het een slechte regex is.
 
Mitch X

Mitch X

20/03/2004 17:46:00
Quote Anchor link
Ik gebruik meestal geeneens Regex omdat mensen als ze registreren een mailtje naar dat adres krijgen ...
Maw als het adres niet klopt -> GEEN ACCOUNT :)
 
Rick

Rick

20/03/2004 19:13:00
Quote Anchor link
je hebt gelijk dat er een . staat Arend, maar een . op zo'n plaats zorgt ervoor dat alle tekens geaccpteerd woren
die moet escaped worden
op deze manier kan je een email adres als deze invullen

test@hier zitten spaties in.com

maar ik zie tussen de [ ] ook een losse - staan
afaik moet die escaped worden omdat php anders denkt dat het een range is
maar het kan dat het wel geaccepteerd word omdat het het laatste teken is
 
Micha

Micha

20/03/2004 20:12:00
Quote Anchor link
Kan iemand er ff een goed werkend kloppend script van maken.. snap er niks van.
 
Mitch X

Mitch X

20/03/2004 20:19:00
Quote Anchor link
Dit script is toch goed?
Het check iig het mailadres en dat wou je toch?
 
Arend a

Arend a

20/03/2004 21:21:00
Quote Anchor link
Quote:
die moet escaped worden
op deze manier kan je een email adres als deze invullen


Nablater, lees mn bericht nog eens ;)

Goed:

Op veler verzoek, nogmaals dezelfde post als ik al een paar keer hier geknalt heb:

De oplossing is meestal de smtp server raadplegen :)

"Hallo, bestaat u?"

Of op zn minst kijken of het domein, of de mailserver bestaat.

in PEAR (http://pear.php.net) gebruikt men de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
    /**
     * Validate a email
     *
     * @param string    $email          URL to validate
     * @param boolean   $domain_check   Check or not if the domain exists
     */

    function email($email, $check_domain = false)
    {

        if($check_domain){

        }


        if (ereg('^[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+'.'@'.
                 '[-!#$%&\'*+\\/0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+\.'.
                 '[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+$', $email))
        {

            if ($check_domain && function_exists('checkdnsrr')) {
                list (, $domain)  = explode('@', $email);
                if (checkdnsrr($domain, 'MX') || checkdnsrr($domain, 'A')) {
                    return true;
                }

                return false;
            }

            return true;
        }

        return false;
    }


# De checkdnsrr werkt niet op windows, het schijnt dat daarvoor de class Net_DNS van pear kan helpen. Heb ik me niet in verdiept, dus zul je even zelf naarmoeten kijken.
?>
 
Rick

Rick

21/03/2004 00:50:00
Quote Anchor link
sorry arend, ik ben nogal moe
ik had er overheen gelezen :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.