e-mail bij ongewenst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

04/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
probeer anders een header return-path ofzo..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:38:26
 
Niels Beckers

Niels Beckers

04/01/2007 17:54:00
Quote Anchor link
die ken ik niet Leroy
heb je een vorbeeld?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

04/01/2007 23:16:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik bennu overgeschakeld naar php mailer class.
ik kan correct maisl versturen naar 'betaalde' adresen zoals [email protected] fzo maar niet naar een 'free' adres zoals @hotmail.com
ik krijg de volgende foutmelding: Message could not be sent.

Mailer Error: Language string failed to load: [email protected]
ik heb deze Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
require("class.phpmailer.php");

$mail = new PHPMailer();

$mail->IsSMTP();                                      // set mailer to use SMTP
$mail->Host = "mijnsite.nl";  // specify main and backup server
$mail->SMTPAuth = true;     // turn on SMTP authentication
$mail->Username = "jswan";  // SMTP username ??
$mail->Password = "secret"; // SMTP password ??

$mail->From = "[email protected]";
$mail->FromName = "naam";
$mail->AddAddress("[email protected]", "email");      // name is optional
$mail->AddReplyTo("[email protected]", "Information");

$mail->WordWrap = 50;                                 // set word wrap to 50 characters
//$mail->AddAttachment("/var/tmp/file.tar.gz");         // add attachments
//$mail->AddAttachment("/tmp/image.jpg", "new.jpg");    // optional name

$mail->IsHTML(true);                                  // set email format to HTML

$mail->Subject = "Onderwerkp";
$mail->Body    = "This is the HTML message body <b>in bold!</b>";
$mail->AltBody = "This is the body in plain text for non-HTML mail clients";

if(!$mail->Send())
{

   echo "Message could not be sent. <p>";
   echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
   exit;
}


echo "Message has been sent";
?>
 
Leo

Leo

05/01/2007 15:20:00
Quote Anchor link
Heb je wel je eigen email ingevult? want [email protected] zal niet werken :P

En dat "free" adres kan komen omdat hotmail gewoon kut is sinds alles @live is geworden.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

05/01/2007 15:22:00
Quote Anchor link
het info@adres is waarvan het verstuurd dit heb ik even 'weggelaten'.

Er moet toch iets zijn waar het aan ligy dat het niet naar hotmail / live gaat?

..
 
Luke Banning

Luke Banning

05/01/2007 15:25:00
Quote Anchor link
Had laatst ook zo'n soort probleem. Flink gegoogled.
Kijk eens hier: http://sity.nl/?show=support
Vreemde dingen de laatste tijd mee..
Edit:

3e nieuws bericht!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Leo

Leo

05/01/2007 15:44:00
Quote Anchor link
Vreemd, dus misschien staat de mailserver die je gebruikt op de "back list" van hotmail Niels. Toch maar even navragen bij je host. Of even een andere testserver gebruiken!
 
- wes  -

- wes -

05/01/2007 15:46:00
Quote Anchor link
ik ben een doorzichtige user, let vooral niet op mij of mijn posts waarin ik dit al heb uitgelegt
 
Luke Banning

Luke Banning

05/01/2007 15:49:00
Quote Anchor link
@Wes
Uhhh, kun je linkje geven?
Heb het volgens mij nog nooit uit toi mond gehoord..
Edit:

Excuse me :)
Niet gezien dat er een voorgaande page was :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- wes  -

- wes -

05/01/2007 15:50:00
 
Niels Beckers

Niels Beckers

05/01/2007 16:01:00
Quote Anchor link
daarmee heb ik nog niet echt een antwoord waarom de mailer clas het niet doet? =(
 
- wes  -

- wes -

05/01/2007 16:02:00
Quote Anchor link
jazeker wel, beter lezen
 
Niels Beckers

Niels Beckers

05/01/2007 16:14:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 04.01.2007 23:16:
Hallo,

Ik bennu overgeschakeld naar php mailer class.
ik kan correct maisl versturen naar 'betaalde' adresen zoals [email protected] fzo maar niet naar een 'free' adres zoals @hotmail.com
ik krijg de volgende foutmelding: Message could not be sent.

Mailer Error: Language string failed to load: [email protected]
ik heb deze Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
require("class.phpmailer.php");

$mail = new PHPMailer();

$mail->IsSMTP();                                      // set mailer to use SMTP
$mail->Host = "mijnsite.nl";  // specify main and backup server
$mail->SMTPAuth = true;     // turn on SMTP authentication
$mail->Username = "jswan";  // SMTP username ??
$mail->Password = "secret"; // SMTP password ??

$mail->From = "[email protected]";
$mail->FromName = "naam";
$mail->AddAddress("[email protected]", "email");      // name is optional
$mail->AddReplyTo("[email protected]", "Information");

$mail->WordWrap = 50;                                 // set word wrap to 50 characters
//$mail->AddAttachment("/var/tmp/file.tar.gz");         // add attachments
//$mail->AddAttachment("/tmp/image.jpg", "new.jpg");    // optional name

$mail->IsHTML(true);                                  // set email format to HTML

$mail->Subject = "Onderwerkp";
$mail->Body    = "This is the HTML message body <b>in bold!</b>";
$mail->AltBody = "This is the body in plain text for non-HTML mail clients";

if(!$mail->Send())
{

   echo "Message could not be sent. <p>";
   echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
   exit;
}


echo "Message has been sent";
?>


het gaat om dit daarop heb je niet geantwoord
 
- wes  -

- wes -

05/01/2007 16:38:00
Quote Anchor link
jawel, niet direct maar de aanwijzigen van me heb je nog niets mee gedaan. welk script je gebruikt heeft als je goed leest compleet niets te maken met je probleem
 
Leo

Leo

05/01/2007 16:41:00
Quote Anchor link
Meeste moet van je host afkomen, die hebben hun servers niet echt lekker (lekker echt niet) goed ingesteld. Dat naamplaatjeverhaal bijv is essentieel , dat moeten hun alleen doen

en

achter youngbits zit:

een open DNS
geen NS record

je mailserver:

zit achter een ander ip als je MX record
accepteerd geen postmaster of abusemail

Je zegt dat je bent '[email protected]' maar je mailserver zegt dat je bent 'youngbits.nl' .

Beetje hetzelfde als jij bij mij aanklopt of je binnen mag komen. Ik vraag hoe heet je dan, jij zegt piet, terwijl je een naamkaartje draagt waar henk op staat. Dikke kans dat ik je dan niet binnen laat

Idd, zon donkerbruin vermoeden had ik al. Meestal is het de Host.
 
Nino M

Nino M

05/01/2007 17:31:00
Quote Anchor link
Bij mij is het inderdaad opgelost door een return-path toe te voegen...
Bedankt in ieder geval.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.