E-mail form wil niet verzenden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin vdm

kevin vdm

02/04/2007 17:15:00
Quote Anchor link
mijn e-mail formulier wil zich dus niet verzenden en ik vraag me af wat de fout is, dit is het script op het moment:


<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
" method="post" enctype="text/plain" name="2000Dl's" id="2000Dl's">
<p align="left">Uw E-mail:</p>
<p align="left"> <input name="e-mail" type="text" id="e-mail">
</p>
<p align="left">uw Dutchleader account:</p>
<p align="left"> <input name="Dl account" type="text" id="Dl account">
</p>
<p align="left">aantal dutchleaders:2000</p>
<p align="left">U ontvangt uw dutchleaders binnen de 3dagen, neem anders contact op met [email protected]</p>
<p align="left">
<input type="submit" name="Submit" value="zend">
<input type="reset" name="Reset" value="wissen">
</p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$onderwerp
= "Onderwerp"; // aanpassen naar wens
$bericht = 'U moet 2000 dutchleaders versturen naar ' . $_POST['Dl account'] . '. Zijn email is: ' . $_POST['e-mail']; // aanpassen naar wens, /n is nieuwe lijn
$van = $_POST['e-mail'];
if(isset($_POST['e-mail']) && isset($_POST['Dl account']))
{

mail("[email protected]",$onderwerp,$bericht,"From $van");
echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;URL=index.php' />";
}

else
{echo "Vul aub alle velden in.";}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin vdm
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:27:04
 
Mottigenhond

mottigenhond

02/04/2007 17:22:00
Quote Anchor link
kevin, zet eens op lijn 7 een : na From, en ook dubbele aanhalingstekens (") bij $bericht

trouwens, hier zomaar mijn scriptje er op zetten? ge hebt totaal geen geduld :p
 
Kevin vdm

kevin vdm

02/04/2007 17:23:00
Quote Anchor link
lol kgaat metteen eens proberen
 
Mottigenhond

mottigenhond

02/04/2007 17:24:00
Quote Anchor link
sorry dat ik via msn niet veel tijd had ervoor, 't zit maar met brokken in een, maar kwas bezig met iemand anders zijn site
 
Kevin vdm

kevin vdm

02/04/2007 17:31:00
Quote Anchor link
werkt niet nog iemand?
 
Kevin vdm

kevin vdm

02/04/2007 17:37:00
Quote Anchor link
alle advies is welkom ATM
 
Kees V

Kees V

02/04/2007 18:20:00
Quote Anchor link
In de <form>tag staat oa. enctype="text/plain". Als je je formulier laat verwerken met php moet dat zeker weg
 
Dennis Jongerden

Dennis Jongerden

02/04/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Probeer zoiets maar eens. Zorg wel dat je je data controleert!!!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
 
    // Indien het formulier al ingevuld is
    if (isset($_POST['submit']))
    {

    
    $onderwerp = "Onderwerp"; // aanpassen naar wens
    $bericht = 'U moet 2000 dutchleaders versturen naar ' . $_POST['Dl_account'] . '. Zijn email is: ' . $_POST['e-mail']; // aanpassen naar wens, /n is nieuwe lijn
    
    $van = $_POST['e-mail'];

        if(isset($_POST['e-mail']) && isset($_POST['Dl_account']))
        {

            mail("[email protected]",$onderwerp,$bericht,"From ".$van."");
            echo "succes";
        }
else {
            echo "Vul aub alle velden in.";
        }
    }
else {
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<form action="test.php" method="post"  name="2000Dls" id="2000Dls">
<p align="left">Uw E-mail:</p>
<p align="left"> <input name="e-mail" type="text" id="e-mail">
</p>
<p align="left">uw Dutchleader account:</p>
<p align="left"> <input name="Dl_account" type="text" id="Dl_account">
</p>
<p align="left">aantal dutchleaders:2000</p>
<p align="left">U ontvangt uw dutchleaders binnen de 3dagen, neem anders contact op met [email protected]</p>
<p align="left">
<input type="submit" name="submit" value="zend">
<input type="reset" name="Reset" value="wissen">
</p>
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Jongerden
 
Kevin vdm

kevin vdm

03/04/2007 13:48:00
Quote Anchor link
werkt ook niet maar heb nu gewoon een html form gebruikt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.