Email Reply form ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Voula

Voula

27/02/2006 12:09:00
Quote Anchor link
Beste Php freaks ;-)

Ben met een email form bezig,
graag zou ik willen weten hoe ik iemand een formulier mail.
Die hij of zij invult en vervolgens terug zendt.
Heb het net ff zelf geprobeerd maar kom er echt niet uit.
Wie kan mij ff helpen :-0

Gr Voulaatje
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:22:34
 
Jelmer -

Jelmer -

27/02/2006 13:09:00
Quote Anchor link
misschien de From: of the Reply-to: header meesturen en aanpassen. Zo stuurt zij (de bezoeker) hem dan niet naar de server (het adres dat php -> server mail gebruikt om je mailtje te versturen) maar naar het door jouw opgegeven emailadres, omdat het lijkt dat hij daar vandaan komt.
 
- wes  -

- wes -

27/02/2006 13:18:00
Quote Anchor link
'-f'.$adreswaarnagereplydkanworden

toevoegen aan je mail header

dus mail(blabla,blabla,blabla,blabla,'-f'.$adreswaarnagereplydkanworden);

als de mail verstuurd is, en jij klikt op reply, gaat hij daarheen
 
Jelmer -

Jelmer -

27/02/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Niet toevoegen aan je header, maar aan je laatste parameter (de parameter voor de parameters ;) )
Dat is dus het 5e deel.

(ik wist niet dat je die ook direct mee kon geen, heb ik ook weer wat geleerd :)
 
- wes  -

- wes -

27/02/2006 13:48:00
Quote Anchor link
ja sorry, verspreekte (vertypte?) me ff :) maar het is wel goed :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.