email script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Samet

samet

13/10/2005 13:27:00
Quote Anchor link
ik heb een scriptje nodig waarmee ik de layout van mijn pagina kan mailen want ik heb nou een mailto scriptje van php maar die neemt de instancename van de veldjes mee in zijn mail en het ziet er niet uit ik heb een scriptje nodig die gewoon het layout mailt.

kan iemand mij hierbij helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:28:18
 
Thijs X

Thijs X

13/10/2005 13:29:00
Quote Anchor link
waarom 2 x zelfde topic >?
 
Barman V

Barman V

13/10/2005 13:30:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat je de juiste headers meestuurd die alle codes ziet als normale strings.
 
Samet

samet

13/10/2005 13:31:00
Quote Anchor link
sorry ik was vergeten email for reply aan te vinken dus ik drukte op vorige en drukte alsnog plaats en toen kwamen er 2.

sorry voo rhet ongemak
 
Samet

samet

13/10/2005 13:32:00
Quote Anchor link
Barman:
Zorg ervoor dat je de juiste headers meestuurd die alle codes ziet als normale strings.


kan je het iets overzichtelijker uitleggen
 
Barman V

Barman V

13/10/2005 13:42:00
Quote Anchor link
Misschien is het beter om het stukje mailcode eerst even te posten.
Je kan bepaalde headers meesturen in je mailscript.

Dus bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$headers
= "MIME-Version: 1.0\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
$headers .= 'FROM: [email protected]';
mail('[email protected]', 'onderwerp', 'bericht', $headers)
?>


In die headers kan je ook complete html heads meesturen. Ik weet niet precies welke dat zijn. Ik zoek het meestal via Google op als ik het nodig heb.

Edit:
$headers toegevoegd
Gewijzigd op 13/10/2005 13:44:00 door Barman V
 
Barman V

Barman V

13/10/2005 13:47:00
Quote Anchor link
Dus met de headers kan je de layout van je mail bepalen. Ik kan je hierin niet verder helpen, want als ik het nodig heb, zoek ik het ff op.

Waarschijnlijk zijn er hier mensen die het veel beter weten :)
 
Samet

samet

13/10/2005 13:57:00
Quote Anchor link
ik kom er niet uit ik loop de heledag te zoeken op google hoe het moet maar kan nix vinden :(
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

13/10/2005 15:04:00
Quote Anchor link
kijk HIER maar is :-)

Deze werkt perfect en is heel goed aan te passen!!
Suc6!
Groet, lissy
 
Barman V

Barman V

13/10/2005 15:26:00
Quote Anchor link
lissy:
kijk HIER maar is :-)

Deze werkt perfect en is heel goed aan te passen!!
Suc6!
Groet, lissy


Voor zover ik kan zien is het geen mailscript die de layout van de pagina verstuurt. Of zie ik dat verkeerd?
 
Samet

samet

13/10/2005 16:07:00
Quote Anchor link
dat is inderdaad niet echt wat ik zoek volgens mij maar toch erg bedankt lissy

wat ik zoek is gewoon dat je de hele layout van de pagina kan mailen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.